Thou Art Lord

Είπα να κάνω αυτό το thread για μια μπάντα που πρόσφατα ανακάλυψα:τους Thou Art Lord. Πρόκειται για ένα side project των εξής τύπων:
Σάκης Τόλης (Rotting Christ) - κιθάρα/φωνητικά
Θέμης Τόλης (Rotting Christ) - ντράμς
Γιώργος Ζαχαρόπουλος (aka Magus) (Necromantia) - μπάσο/φωνητικά, synthesizer

Παλιά μέλη τους:
Seth Siro Anton (Septicflesh) - φωνητικά
Άκης Καπράνος (Septicflesh) - ντράμς
Gothmog - φωνητικά

Έβγαλαν τα εξής 4 άλμπουμ:
Eosforos (1994)
Apollyon (1996)
DV8 (2002)
Orgia Daemonicum (2005)

Μια πολύ καλή Black metal μπάντα (με λίγο Death μέσα) κατα τη γνώμη μου. Ποιά η δική σας γνώμη?:-k

τι να πουμε για τους θου αρτ λορντ…μόνο ωραίες αναμνήσεις βασικά έχω γιατί τους άκουγα πιτσιρικάς. τους γνώρισα στην αρχή τους, είχαν κυκλοφορήσει ένα σπλιτ με τους ancient rites και ένα ep με τίτλο diabolou archaes legeones. βασικά παίζει να έχω να ακούσω κάτι από αυτούς από τότε (πανε 15 χρόνια σχεδόν) χαχα!

εχω ακουσει μονο το societas satanas και αυτο σε διασκευη απο rotting christ. Με ποιο αλμπουμ να ξεκινησω ? καλο συγκροτημα φαινεται, θα τους τσεκαρω.

Τους θυμάμαι απο εκείνη την καλή εποχή του 90. Επίσης αν θυμάμαι καλά, οτι ο Ακης ο ντράμμερ ήτανε και γαμώ τους ντράμερ και Αεκτσής !

word peace.

Πώ τι μου θύμισες τώρα, εποχές που πήγαινα στην Μολων Λαβέ στην Σολωμού και σήκωνα 7" και promo κασέτες, καλή ώρα και το split που ανέφερες, και μετά για ηλεκτρονικά χαμηλά στην ακαδημίας στο διώροφο με τους γεράδες φραγκοφονιάδες…κλαψ λυγμ…

Ελάτε να μαζευτούμε όσοι έχουμε το επτάιντσο, να δούμε πόσες κόπιες κόπηκαν. :lol:

Και γώ με αυτό το κομμάτι ξεκίνησα να τους ακούω τα σπάει:D. Αν θές να αρχίσεις από κάτι κοντά στα κανονικά σχήματα των μελών τους άκου το Eosforos (θυμίζει αρκετά Rotting Christ) και πάρτα με τη σειρά. Αμα πάλι θέλεις να ακούσεις από που άρχισαν να έχουν δικό τους στύλ άκου το Apollyon που έχει και το Societas Satanas μέσα.

Για να μαι ειλικρινής δεν έχω ακούσει όλη τη δισκογραφία της μπάντας μόνο τα 2 πρώτα:oops:. Με αφορμή αυτό το θρέντ θα ακούσω και τα άλλα 2

@ panagiotis: Τελευταία φορά ακούστηκαν το 2005 με το τελευταίο άλμπουμ τους. Δεν ξέρω καν αν έκαναν ποτέ live.:stuck_out_tongue:

Αχαχαχα τραγικό!! έχω και κάτι Obsecration, Piranha, Vorphalack κλπ. να κάνουμε vote Μολων Λαβε records 7" “Πόσα έκοψε ο George?” :lol:

Καλά τα 7ιντσα της Μολών Λαβέ απ τις πιο άθλιες εκδόσεις που χω δεί ε.Το χα τσιμπήσει πρόσφατα απο ebay για 10 γιούρα ευτυχώς σε αριστότατη κατάσταση.Αν και νόμιζα οτι είναι σε κόκκινο είναι σε μαύρο!

Μολών Λαβέ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ποιότητα λέμε:p:p

Το Diabolou Archaies Legeones από ότι έχω δεί έχει κάτι κομμάτια από το πρώτο άλμπουμ. Επίσης έχω μια κασέτα του “The Cult Of The Horned One” (demo 1993) από τη Μολών Λαβέ records που ήταν στο Bowel Of Noise 5 ευρώ. Λογικά θα βρώ και τα άλλα άλμπουμ ε?:-s

Τα εδινε πακετο καποτε η Μολών Λαβέ (και η Unisound επίσης)…Oι Τhou Art Lord κατα τα αλλα δεν με συγκινησαν ποτέ περα απο μερικα κομμάτια στο Eosforos…sorry αλλα μολις ακουγα την φωνή του Gothmog με επιαναν νευρικά γέλια…

γ@μ@υν κ σπέρνουν και τα 4 άλμπουμ.
στην κορυφή βάζω DV8 & Apolyon

Έτσι!Έχουν κομματάρες και τα 2. Το DV8 το άκουσα πρώτη φορά χθές και είναι πολύ γαμάτο. Όσο πάνε ανεβαίνουν στην εκτίμηση μου αυτοί. Ρε σεις ξέρετε αν έχουν κάνει κανα live ποτέ?

στα πρώτα λεπτά γαμεί ό,τι θρασια έχετε ακούσει

(οκ, προσκυνούν endless pain κάτι που το έχουν δείξει και oi rc με τις διασκευες τους)

θεϊκή περιγραφή:

Greek Hellenic Gamostavrik Black Metal

[SIZE=“7”]
SOCIETAS SATANAS[/SIZE]
MOYNAKIA

Like black wolves
SOCIETAS SATANAS!
We’ll sweep the lands
SOCIETAS SATANAS!
And the black sun
SOCIETAS SATANAS!
Will shine again
SOCIETAS SATANAS!:metal::metal:

Το αγαπημένο μου Thou Art Lord άνετα μαζί με The Era Of Satan Rising, Satanic Aphorisms και Hate Is Thicker Than Love! Ωραιότατη διασκευή έχουν κάνει οι Rotting Christ στο κομμάτι αυτό στο επετειακό live στην Αθήνα:wink:. Το θέμα είναι ότι μένουν ανενεργοί λόγω του ότι τα μέλη τους είναι σε μεγάλες μπάντες.

Πάντως όποιος ψήνεται με το ελληνικό Black metal να τους τσεκάρει, αξίζουν. Α επίσης πέτυχα CD τους στο Rock City 8 ευρώ, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε8).

Πλέον έχουμε και poll (νωρίς το θυμήθηκα:p)

Κανα νεο απο τον Morbid χουμε?

Στο MySpace των Thou Art Lord έχει να βγεί ανακοίνωση από το 2007. Επίσημα δε διαλύθηκαν απλά μπήκαν στο πάγο γιατί από τα μέλη τους μόνο ο Σάκης ψηνοταν για live. Γενικά πάντως από τον Morbid κάτι νέο δε παίζει (ούτε από Necromantia)