Λογικο δεν το βρισκεις ?
Εμενα οι αλλοι αριθμοι με απογοητευουν.Οι Metallica με 1 (εκπληκτικο) δισκο ειναι δευτεροι και μπαντες που τιμησαν και βελτιωσαν το ειδος ειναι στα αζητητα.
Λογικο δεν το βρισκεις ?
Εμενα οι αλλοι αριθμοι με απογοητευουν.Οι Metallica με 1 (εκπληκτικο) δισκο ειναι δευτεροι και μπαντες που τιμησαν και βελτιωσαν το ειδος ειναι στα αζητητα.
Ρε βαλτε Sepultura στο poll , οχι οτι θα τους ψηφιζα αλλα εχουν τσακιστερο παρελθον (schizofrenia, beneath, arise!!)
για καλυτερη thrash μπαντα δε ξερω μάλον slayer αλλα για καλυτερο thrash δισκο ολον των εποχων σιγουρα [SIZE=“7”]SADUS - ILLUSIONS[/SIZE]
κ να μη ξεχναμε το darkness descends…di-ska-ra!!
Ολοι ομως εχουν επηρεαστει απο τους Metallica… Και μονο 1 καλο δισκο εχουν βγαλει? :-k Δεν το νομιζω…
Εννοεί 1 καθαρά thrash δίσκο…γιατί τα υπόλοιπα δεν μπορείς να τα πεις thrash με την σημασία της λέξεως…
48-29…για να ξεχωριζουν τα μεγαλα παιδια απο τα πιτσιρικια…8)
50-4 βλέπω εγώ.
Ούτε ένας regular χρήστης δε ψήφισε Exodus. Χαζοβιόληδες.
Ρε παιδε ςεγω ποτε ψηφισα μεταλλικα και δεν το καταλαβα?Ενιγουεη η ψηφος μου η αληθινη παει στους ντιστραξιον.
Χαλαρα Slayer…
Οι Evile εφόσον συνεχίσουν, μετά τον ξαφνικό θάνατο του μπασίστα τους, να φτιάχνουν δίσκους σαν τον φετινό και το thrash και το ίδιο το συγκρότημα θα ζήσουν μεγαλεία:!:
Σφαγείς εγώ.
Kreator, γιατί έπαιζαν πάντα thrash ποιότητας με μελωδία και φυσικά παρέμειναν πιστοί σε αυτό που έκαναν από τότε που ξεκίνησαν και μέχρι σήμερα :respect:
Είναι όντως μεγάλη αγάπη οι Κreator.
Θες να στην αλλαξω ?
5oς ! Παμε για μπασκετ ?
:lol::lol:
και εγω ακριβως το ιδιο.
πρεπει να εκανα αυτο το λαθος αρκετα παλια που δεν ειχα ψαχτει τοσο με το (τρου( Θρας.
Sepultura - Testament:!:
που ειναι οι sodom ρε παιδια;;;;
Οι Sepultura που ειναι, οχι οι Sodom.
γενικα πολλοι λοιπουν:)
sepultura slayer megadeth και anthrax!!
Δε μπορώ να επιλέξω είναι πολλά,με τελείως διαφορετικό style…
Με άλλα λόγια ήδη τουλάχιστον δύο από τις ψήφους που έχουν πάει στους Metallica έχουν αποκηρυχθεί.
Πράγμα που σημαίνει ότι η πραγματική διαφορά των Σφαγέων (αυτή τη στιγμή, 23:52 8/11) είναι 26 ψήφοι.
ΕΤΣΙ :!: :razz: :twisted: