Καλυτερο thrash συγκροτημα

αντικειμενικα τα 3 πρωτα Slayer κοβουν τη γη, το θρας, τον ολυμπιακο και τους μαστοντον στα 2.
υποκειμενικα ομως οι Toxic Holocaust βγαινουν πρωτοι, και πηδανε και slayers στο περασμα τους, διοτι μπαθορυ ουμπερ αλλες.

βασικά DESTRUCTION ρε μνιά.

EXUMER βασικα!!!

Ξηγα ? :-s

Οποιος θελει να αλλαξει ψηφο μου το λεει.

Πιστευω οτι πρεπει να φτιαξουμε καποια στιγμη ενα σωστο πολλ οσον αφορα το
thrash.

βασικα το πολλ ολοκληρο θα επρεπε να αλλαξει
εχει μεσα Οβερκιλλ και λειπουν σεπουλτουρα και σοντομ??? :?

sepultura ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να λειπουν.-

Επειδη παιζει πολυ γκρινια,αν συμφωνει ο θρεντσταρτερ αλλαζουμε τις 2 τελευταιες επιλογες
και τις κανουμε Sodom & Sepultura.
Και επειδη το προτεινω εγω θα αλλαξω εγω τις ψηφους.

δεν έχει νόημα αυτό, ξήλωμα απ την αρχή θέλει

και μη βάλεις μετάλλικα :wink:

δεν γινεται να μην μπουνε οι Μεταλλικα
αλλα το θεμα ειναι αυτοι που τους ψηφισουν να εχουν σχεση με Kill em all και Master of Puppets. οχι unforgiven…

δε χρειάζεται να μπουν οι μετάλλικα, θα μπαίνει ο κάθε καβλωμένος να τους ψηφίζει.

ας ψηφίζουν οι θρασάδες, ας μιλήσει το μπουζούκι

Exodus,Sodom (αυτοι με τον ασφαλιτη!),Kreator

δεν εχω προβλημα. βασικα πιστευω πως δεν επρεπε να βαλω καν πολ. ειχα καταληξει σε 15 συγκροτηματα και αναγκαστικα καποια δεν θα εμπαιναν. τωρα αν δεν ειχα βαλει τους μεταλικα που αυτο ηθελα να κανω στην αρχη θα ειχα φαει 10πλασιο κραξιμο

Kαλα τωρα ξεθυμανε η καταιγιδα και πρεπει να αλλαξω και 21 ψηφους που ειναι στο αλλο :stuck_out_tongue:
Kαι βαριεμαι…

slayer χωρις σκεψη καν

Megaeth απλα…Οχι πως οι αλλοι δεν ειναι καλοι αλλα οι megadeth ειναι λατρεια…

Εγώ ο μαλάκας είχα ψηφίσει Slayer…
Πού να ήξερα ότι θα με χτυπούσε στο κεφάλι το φαινόμενο Kreator:!:

αμα σε χτυπησε μονο το φαινομενο Kreator καλα εισαι…
Εμενα απο τοτε που ψηφισα μεταλλικα με εχουν χτυπησει τα φαινομενα Testament, Sepultura, Kreator και Exodus…:?

Overkill:

Το πρώτο thrash συγκρότημα που κυκλοφόρησε 10 δίσκους.
Και το τελευταίο κλείνει πολλά στόματα, έτσι…

Μόνο εγώ κι άλλος ένας; :stuck_out_tongue:
Ποιός είναι αυτός;;;

Οι [SIZE=“4”]SODOM[/SIZE] θα επρεπε να ειναι στις επιλογες και οχι στο ‘‘αλλο’’. :!:

καλά εννοείται για τους Sodom βασικά…

καλά, δεν είναι και αμιγώς thrash τα άπαντα των Overkill, ειδικά κάτι Ι Hear Βlack κιόλας που είναι και για τα μπάζα (ανεξαρτήτως αν ήταν θρας ή όχι, που κάτα την γνώμη μου δεν είναι)!

πχ την χρονιά που κυκλοφορούσαν τον δέκατο δίσκο τους οι Overkill, οι Sodom βγάζαν τον 9άτο δίσκο τους και γάμευε και έδερνε. Ή οι Kreator βγάζαν επίσης τον 9ο δίσκο τους, αν και είχαν πάει σε άλλα χωράφια τότε, αλλά τουλάχιστον το είχαν ακόμα. Ή οι Tankard επίσης είχαν βγάλει 9 δίσκους. Γαμώτο, όντως οι Οβερκιλλ φτάσανε τους 10 πρώτοι, δεν μπορώ να θυμηθω άλλο γκρουπ που να φτάνει έστω τους 9 δίσκους!

Αλλά δεν λέει κάτι αυτό μωρέ… πχ και οι Razor μέχρι το 91 είχαν βγάλει 7 full length και 2 ep. αλήθεια τους πέρναγε κανένας?