Καλυτερο thrash συγκροτημα

Εγω θεωρω-δεν ξερω αν το θεωρουν και οι ιδιοι- το Kill 'em All το πρωτο thrash αλμπουμ
που βγηκε στην αγορα.Δεν νομιζω να λενε οι metallica οτι ειμαστε οι originators of thrash
metal.Τα ειπα για τους Exodus και πιο πανω.To Bonded By Blood ειναι ανετα στο τοπ-10 μην
πω τοπ-5 του thrash metal.
Mιλαω για Kill 'em All και Βonded By Blood και δεν εχω πλυνει τα δοντια μου!

Πάντως ρε παίδες, το Fabulous Disaster των Exodus είναι χαλαρά πολύ πιο αγαπημένο μου από το Bonded By Blood.

METALLICA!

Metallica!

METALLICA!

Ετσι να μαζευομαστε!!

ειναι ΚΑΙ mustaine. μην τα παραλέμε, άλλωστε η πορεία των metallica χωρίς αυτόν μιλάει από μόνη της.

KREATOR … Μόνο αυτοί ξεκίνησαν, συνέχισαν και συνεχίζουν να thrashάρουν!!!
Άνοιξη του '90 ήταν και πρέπει να ήμουν 3η σειρά …
Προσθέτω όμως και εγώ τους FLOTSAM ( Flotzilla γαρ ), Exciter, Deathrow, Sacred Reich.
Μεγάλο σεβασμό όμως έχω και στους ANTHRAX, αν και ποτέ δεν με εξουσίασαν.

ποιο ειναι το καλυτερο thrash metal συγκροτημα?

Η πυθία απάντησε:

Οι Pet Shop Boys

η πυθια μιλησε:lol: :lol: :lol:

metallica

Εγώ ψήφισα Megadeth.

ok, κάποιος ζήλεψα τώρα. Αυτά είναι.

Παιδια για μενα Slayer παιζουν καθαρη thrash χρονια τωρα και νομιζω οτι τοπυς ανηκουν οι αντιπροσωπευτικοτεροι δισκοι του ειδους

Τι σχέση έχουν οι Metallica με το θρας ακόμα προσπαθώ να καταλάβω.

Με την ίδια λογική είναι και η καλύτερη stoner μπάντα.

Πλακιτσα προφανως, ε?

E μάλλον ο φρεεδομ αναφέρεται στο γεγονός ότι οι Μεταλλικα έχουν να παίξουν θρας γύρω στα (20 + ε) χρόνια.

για κάποιο ε στο διάστημα [0,4], το οποίο εξαρτάται από το πόσο θρας θεωρεί ο καθένας μας τα άλμπουμ από το ride the lightning μέχρι και το and justice for all.

Φίλε cynic απάντησε ο παναγιώτης.:slight_smile:

Θρας καθαρό θεωρώ μόνο το Kill 'em all, άντε και το Ride λιγάκι. Μετά είχαν τα @@ να αλλάζουν ήχο σε κάθε δίσκο!

Αλλά θρας έχουν σταματήσει καιρό να παίζουν, ε οπότε δε νομίζω πως δικαιούνται το τίτλο του θρας συγκροτήματος.

Να τος ο μαθ-μαν!!!
Καλα, αλλα και παλι Kill 'em all…:wink:

Το τελευταίο (καθαρόαιμο) thrash κομματι που επαιξαν οι Μetallica ήταν το Dyers eve…

Ααααααχ! Πού είναι αυτοί οι στίχοι; :-s