Καλυτερο thrash συγκροτημα

[SPOILER]Dear Mother
Dear Father
What is this hell you have put me through?
Believer
Deceiver
Day in, day out, live my life through you
Pushed onto me what’s wrong or right
Hidden from this thing that they call ?life?

Dear Mother
Dear Father
Every thought I’d think you’d disapprove
Curator
Dictator
Always censoring my every move
Children are seen but are not heard
Tear out everything inspired

Innocence
Torn from me without your shelter
Barred reality
I’m living blindly

Dear Mother
Dear Father
Time has frozen still what’s left to be
Hear nothing
Say nothing
Cannot face the fact I think for me
No guarantee, it’s life as-is
But damn you for not giving me my chance

Dear Mother
Dear Father
You’ve clipped my wings before
I learned to fly
Unspoiled
Unspoken
I’ve outgrown that fucking lullaby
Same thing I’ve always heard from you,
?Do as I say, not as I do?

Innocence
Torn from me without your shelter
Barred reality
I’m living blindly

I’m in hell without you
Cannot cope without you two
Shocked at the world that I see
Innocent victim, please rescue me

Dear Mother
Dear Father
Hidden in your world you’ve made for me
I’m seething
I’m bleeding
Ripping wounds in me that never heal
Undying spite I feel for you
Living out this hell you always knew[/SPOILER]

αχ μεγαλο And Justice For All

Προφανώς και το Justice είναι thrash και μάλιστα πολύ καλό!!

Μας έστειλες… Το αγαπημένο μου album από Metallica… 8)

Το Master δεν ειναι? :-s
Εχει μεσα τραγουδια σαν το Battery,Master of Puppets,Disposable Heroes και Damage,Inc…
Αν δεν ειναι thrash τοτε τι ειναι?
Φιλικα. :slight_smile:

Ντάξει ρε παιδί μου, απλά δεν ήταν καθαρό θρας νομίζω. Αν και το μπάττερυ είναι θρας κομμάτι, απλά έχει κι ένα Orion μέσα το οποίο δε το λες θρας… Τεσπα, γνώμη μου ε…

Ότι είναι και άλλα πράγματα εκτός από thrash είναι αλλά από εκεί και πέρα είναι λίγο ηλίθιο όλο το 2ο κύμα του Bay Area(Flotsam And Jetsam, Death Angel έτσι για να λέμε 2 πολύ κορυφαία ονόματα της σκηνής) που έχει ξεπατικώσει το Master Of Puppets και το Ride The Lightning να τα λες αψήφιστα thrash και με αυτά να περνάς από χίλιες αναλύσεις για να τα κατατάξεις κάπου, αν μη τι άλλο αν ο ήχος των Metallica έχει περάσει σε όλο το ιδίωμα δεν το χρωστάει στο Kill 'Em All αλλά στα 3 επόμενα.

Έχει και Sanitarium.

Όσον αφορά το thrash και μόνον αυτό, ένα είναι το όνομα…

[SIZE=“6”]SLAYER![/SIZE]

old metallica(οταν ήταν ακόμα thrash)
slayer
megadeth
kreator
venom
ε αυτα:P

συμφωνω και επαυξανω…Παιδια (κ μιλαω σαν φαν των Ταλλικα)η μπαντα αλλαξε ηχο αργοτερα δεν απαρνηθηκε τις thrash ριζες της αλλα στην μετα kill em all εποχη σιγα σιγα απομακρυνθηκε απο thrash.Ηταν κανενας απο τους 3-4 τελευταιους δισκους των Metallica οσο thrash ηταν το christ illusion η το Formation of Damnation?

Αυτό που λες είναι εντελώς άκυρο γιατί οι 3-4 τελευταίοι δίσκοι των Metallica δεν έχουν καμία σχέση με τους 4 πρώτους. Εκεί απομακρυνθήκαν παντελώς από το ιδίωμα και το κάναν συνειδητά, δεν ήταν κάποια αδιόρατη φυσική εξέλιξη του ήχου τους. Όσον αφορά τις δουλειές τους μετά το Kill Em All και πριν το Black Album επιμένω ότι παρά τις όποιες μελωδίες μπορεί να είχαν σε αντίθεση με την ωμότητα του Kill Em All ήταν thrash και πολύ πιο αντιπροσωπευτικό του κινήματος από το Kill Em All, άντε βάλε στο καπάκι Hit The Lights, Phantom Lord και Battery ή Dyers Eve και πες μου πια θα σου φανούν πιο βαρβατίλα, πιο Thrash και ποια έχει ξεπατικώσει όλη η σκηνή(και ειδικά το Bay Area).

Κανείς δεν μπορεί να πιάσει τα επίπεδα του Ride και του Master… Sad But True :smiley:

Μην εισαι κοντοφθαλμος και προκατελειμενος ενα συγκροτημα κρινεται στο συνολο της δισκογραφιας του και οχι σε 3-4 δισκους.πρωτο λαθος.και υστερα ειτε συνειδητα ειτε ασυνειδητα οι Ταλλικα αλαξαν υφος τι και αν εγινε συνειδητα εχουμε αρκετους δισκους των μεταλλικα που δεν ειναι στο ελαχιστο thrash και αλλους π εχουν 2-3 τραγουδια thrash.Tι να κανουμε τωρα?δεν μειωνει τους μεταλλικα το γεγονος οτι δεν παιζαν καθαρη thrash.Ηρεμησε!

Κοίτα καταλαβαίνω τον τρόπο σκέψης σου και συμφωνώ ότι οι Metallica δε μειώνονται από το γεγονός ότι δεν παίζουν πια Thrash(άσχετο αν μειώνονται οι ίδιοι από την έλλειψη έμπνευσης) απλά μου φαίνεται λίγο βλακεία να μη θεωρούνται Thrash συγκρότημα οι Metallica των 80’s από τη στιγμή που η επιρροή τους(το σύνολο της τότε δισκογραφίας τους και όχι το Kill Em All) έχει στιγματίσει όλο το ιδίωμα σχεδόν όσο και αυτή των Slayer. Oι τότε δίσκοι τους δεν είχαν 2-3 Thrash τραγούδια αλλά ένα 80% thrash ύμνων και κάποιες πιο μελωδικές στιγμές που σχεδόν πάντα είχαν το Thrash στοιχείο μέσα τους(για άκου λίγο το Sanitarium ή το One μετά το ξέσπασμα τους και πες μου τι είναι). Όσον αφορά τις δισκογραφίες τέτοιων συγκροτημάτων νομίζω ότι είναι πιο σωστό να τις αντιμετωπίζουμε δυσιπόστατα σε φάση “ένα πρώην Thrash συγκρότημα που από ένα σημείο και μετά έκανε μια στροφή στον πιο κλασικό Heavy ήχο και αργότερα οτιδήποτε παίζαν” παρά με τη νοοτροπία “παίρνουμε δισκογραφία και βγάζουμε μέσο όρο στο τι παίζαν”. Sorry αν φάνηκε ότι με έπιασε φανατίλα και εξοργίστηκα, απλά τη γνώμη μου έλεγα.:stuck_out_tongue:

ακριβώς :wink:

Κοιτα αρχικα να ξεκαθαρισω οτι δεν ειχε κατι το ποστ σου εγω ειμαι που εχω νευρα αυτη την περιοδο οποτε σορυ.Παντως εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι πολυ αυθαιρετο να χωριζεις την δισκογραφια ενος συγκροτηματος στα 2 οπου εσυ νομιζεις και να τη κρινεις διαφορετικα.Παντως ποτε δεν ειπα οτι οι μεταλλικα δεν πρεπει να θεωρουνται θρασερς (αν φανηκε ετσι κατι διατυπωσα λαθος) μαλιστα ειπα οτι ποτε δεν απαρνηθηκαν τις θρας ριζες τους…

Δε διαφωνώ ότι είναι αυθαίρετο, απλά πιστεύω ότι ο καθένας έχει τη δική του οπτική πάνω σε κάθε συγκρότημα που πάντα είναι αυθαίρετη, απλά πολλές φορές συμφωνεί με τους περισσότερους. Εμένα προσωπικά με βολεύει έτσι ώστε να κρατάω το Perspective μου σε κάποια πράγματα. Όσο για το Sorry δεν υπάρχει λόγος, κουβέντα κάνουμε σιγά.

SLAYER! 2οι Sepultura, 3οι Kreator.

Slayer 8)

Εxodus :oops: