Πιστευω ακραντατα ο ορισμος του Thrash ειναι οι Sepultura [ Beneath the remains - Arise] . -
Απλα στο τοπ ειναι και οι Slayer/Kreator/Sodom.
Megadeth!
Slayer, οι καλύτεροι.
Οverkill, οι αγαπημένοι. Και από μένα παίρνουν τον πρώτο σταυρό…
Δηλαδή οι [SIZE=“7”]SODOM[/SIZE] ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;;;;;;;
evil::x
Slayer-πολυ ευκολα…ακολουθει το personal favourite,anthrax…και ναι,οι sodom που ειναι???
KREATOR ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!
το μισος που βγαζουν μονο αυτοι και οι SLAYER το προσφερουν.αυτο ειναι thrash!!!
ρε παιδια…συγνωμη αλλα οι MEGADETH απο που κι ως που thrash???3-4 δισκους thrash βγαλανε μονο…
ελπιζω να εχουν αναφερθει οι sadus
Slayer, τα παιδιά είναι ο ορισμός του thrash…
ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ SEPULTURA???
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ SEPULTURA!!!
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ!!!
ΑΛΛΑ ΟΙ MEGADETH ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ THRASH ALBUM?
BENEATH THE REMAINS…ARISE…CHAOS A.D…
RESPECT!!!
Σόρι μάγκες, αλλά δε γίνεται σε ένα τέτοιο πολλ να υπάρχουν οι Overkill, ακόμα και οι Τestament μη σας πω (γκρουπάρες ε, granted) και να μην υπάρχουν οι Sepultura. Εκτός κι αν δεν τους θεωρείτε thrash, αλλά αυτό δεν έχει λογική. Αφού και οι Metallica και οι Megadeth έχουν μπει.
Σκοπίμως δεν ζητάω Coroner, Voivod, Forbidden, Blind Illusion, Mekong Delta κ.ο.κ., γιατί αντιλαμβάνομαι ότι είτε δεν είναι πρωτοκλασάτα ονόματα, είτε δε θα βγάλουμε άκρη “τί παίζουν”… αλλά για Sepultura I’m putting my foot down… [-X
Ε, και ως εκ τούτου, χωρίς ουδεμία πρωτοτυπία, επιστρέφουμε στο αξίωμα ότι οι Slayer ΕΙΝΑΙ το thrash metal…
apo nwris ematha oti thrash simainei misos. gia na min ta polylogw, exontas enan patera pou me paratise kai mia mana alkolikia pou allazei douleies kai metakomizoume synexws, mporw poly efkola na misisw ton kosmo. episis enw paizw kai gamw tis kithares me ediwkse i mpanta pou argotera tha ginotan gnwsti me ta tragoudia mou. kai egw eftiaksa mia mpanta MONO kai mono gia na tous kseperasw. ME LENE DAVE MUSTAINE KAI DEN PAIZW THRASH. I THRASH EINAI STO AIMA MOU.
ta polla logia einai ftwxia
Γιαυτο σ’αγαπαω μπιλια…:p:p:D
ο αθεοφοβος που εβαλε το Poll δεν εβαλε σεπυλτυρα και εβαλε οβερκιλλ.
(Συγκινημενο ημοτικον)
Το thrash ειναι που με βουτηξε για τα καλα στο σκληρο ηχο, οποτε μου ειναι δυσκολο να διαλεξω και μπαντα.
Καταρχην, περα απο αυτα που διαπιστωνονται σωστα για την απουσια τρανταχτων συγκροτηματων απο το πολ (Sepultura-Sodom) να διευκρινησω οτι thrash=πολιτικοποιημενος στιχος για μενα, οποτε sorry Slayer, that rules you out (ναι ξερω κορυφαιοι, παμπολλες κυκλοφοριες, ο καλυτερος δισκος, κι εγω τους λατρευω, αλλα οσο κι αν οι Slayer ειναι thrash, το thrash δεν ειναι οι Slayer)
οποτε ειμαι αναμεσα σε
Κreator
Sepultura (oυτε καν death)
Anthrax
Sacred Reich
και καμποσους αλλους.
Αντε για το πολ θα ριξω Anthrax επειδη εχουν λιγοτερους ψοφους.
Κι εγώ σ’ αγαπάω ρε willy wonka κι ας πρέπει να βγει thread που να χει μέσα είτε Slayer είτε Maiden για να θυμηθείς ότι κάποτε άκουγες metal…
:-k
Ενδιαφέρον επιχείρημα μπράδερ, αλλά εντάξει, ψιλουπερβάλλεις… Ναι, δεν σκαμπάζανε και πολλά από πολιτική οι Slayer, αλλά δεν ήταν και εντελώς γκάου πίου… Και ακόμα και αν δεχτούμε τον πολιτικοποιημένο στίχο ως βασικό κριτήριο στο thrash (αρκετό συζητήσιμο για μένα γιατί στην τελική μπορεί ακόμα και να μην μπορεί να κατοχυρωθεί τί συνιστά πολιτικοποίηση και όχι απλώς ανθολογία τσιτάτων για να έχουν το άλλοθι της σοβαρότητας στα ακούσματά τους οι έφηβοι με τα παντελόνια-σωλήνες, τα ραφτά τζάκετ και τα καρφιά στις ζώνες- οπότε για μένα πιο φρόνιμο είναι νά έχουμε τη μουσική ως κριτήριο:wink:), οι Σφαγείς οπότε επιχείρησαν να θίξουν κακώς κείμενα στους στίχους τους δεν τα κατάφεραν και άσχημα… βλέπε “War Ensemble”, “Behind the Crooked Cross”, “Mandatory Suicide”, “Expendable Youth” κτλ.
Και στην τελική δεν μπορεί να είναι όλοι Rage Against the Machine, έτσι δεν είναι;
Παρεπιπτόντως, έριξα μια ματιά σε παλιά ποστ και έχω να πω ΡΙΣΠΕΚΤ σ’ αυτούς που ανέφεραν Aura Noir και Sabbat (ειδικά οι δεύτεροι από τα πολύ αγαπημένα μου thrash συγκροτήματα, απορώ πως τους ξέχασα!)
Αν θεωρουνται καθαρο θρας,γιατι παντα ηταν πολυ τεχνικοι και τελευταια το εχουν γυρισει λιγο,θα ελεγα Coroner
Τελευταία; Πριν από πόσους μήνες δηλαδή; Ξέρεις κάτι που πρέπει να ξέρουμε κι άλλοι;
AHAHAHAHAHAHAH, ΘΕΟΣ
στα τελευταία τους θα ήθελε να πει ο άνθρωπος μωρέ
Ασε να κάνουμε λίγο χαβαλέ ρε ντουντ.
(Και να προσποιηθούμε -τουλάχιστον- ότι υπάρχει περίπτωση να δούμε κάτι τέτοιο… :()
Kreator για μένα.Εφόσον δεν υπάρχουν κι οι Sepultura…κακώς,πολύ κακώς.Και οι Sodom στο poll παρακαλώ!
(Πρώτο post,εκτός του introduce.Καλή μου αρχή! )