Καλυτερο thrash συγκροτημα

[quote="“GRACCHUS BABEUF,post:137,topic:6568”]

Τελευταία; Πριν από πόσους μήνες δηλαδή; Ξέρεις κάτι που πρέπει να ξέρουμε κι άλλοι; :p[/QUOTE]

Γιατι ψηνεσαι;:naughty::naughty::stuck_out_tongue:
Ξεχασα το “στα” ο τρομπατζης#-o:lol:

Λες να μην ψηνόμουνα ρε αδερφέ; :frowning:

Παίζεις με τον πόνο μου; Υπάρχουν κάποια συγκροτήματα για τον καθένα που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ. Το πρόβλημα είναι όταν έχει γεννηθεί πιο αργά απ’ ότι έπρεπε. :frowning:

για τους στίχους συμφωνώ σχεδόν βεβαίως. εντάξει, κ δεν λέμε για δίσκους που βγάζανε τα γκρουπς όταν ήταν 17 χρονών, οπου εκεί μπορεί κ να δικαιολογείται η αφέλεια στον στίχο.

επίσης η αναφορα στους Sacred Reich είναι σεβάσμια… το ομώνυμο κομμάτι του Surf Nicaragua ΕP μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις όλα τα υπόλοιπα είδη μουσικής αυτόματα :stuck_out_tongue:

PS: η υπογραφή σου τα σπάει επίσης… ακόμα θυμάμαι το σοκ που είχα πάθει όταν έμαθα ότι ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια των Ανθραξ είναι διασκευή.

Ήταν, είναι και θα είναι πάντα οι [SIZE=6][/SIZE][SIZE=6]SLAYER![/SIZE]

[QUOTE=panagiotis;507691
PS: η υπογραφή σου τα σπάει επίσης… ακόμα θυμάμαι το σοκ που είχα πάθει όταν έμαθα ότι ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια των Ανθραξ είναι διασκευή.

EEEE??? 8O

δεν το πιστευω…πως δεν το χα παρει χαμπαρι?? #-o

Οι παρενθεσουλες διπλα στα ονοματα των κομματιων μπορει να ειναι αρκετα χρησιμες στο ψαξιμο :stuck_out_tongue:

metallica αν κ μισω το thrash.:-k

8O Μπαν και ξυλο!

και πώς ζεις?

xaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

+1

Το ΘΡΑΣ ειναι η πιο ΤΙΜΙΑ μουσικη.-

[SIZE=“1”]Ωρες - ωρες, κι η πιο παρακμιακη, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.[/SIZE]

kreator
machinehead
exodus
haunted
sepultura
slayer

klassika…:roll:

Άλλαξε άβαταρ και κάντο “Girls Thrash”, γράψε τους Machine head με δύο λέξεις και είσαι οκ :stuck_out_tongue:
Αν και δε θεωρούνται καθαρό θρας οι Machine Head ε

:lol: το ξερω αλλα δεν μπορεις να αντισταθεις να μην τους βαλεις:D

Οι Sepultura τι έγινε ? :-k Τέτοια λάθη δεν πρέπει να γίνονται, ποτε ξανά! Ξεχνιέται το Arise, το Beneath the remains? Η σχιζοφρένια? :-k[-X:?

Ας κάνω ένα bump για να πω πως αυτό τον καιρό χαλαρά η κορυφαία thrash μπάντα είναι οι Testament, με βάση τα πιο πρόσφατα άλμπουμ της καθεμιάς αλλά κυριώς τη ζωντανή απόδοση.

Εγω δε θα βγαζα κανεναν απ το poll για να βαλω Sepultura παντως…

Ημουν αναμεσα σε…Slayer, Anthrax, Kreator, Sodom, Testament. Ψηφισα Anthrax τελικα αν και αυριο θα επελεγα αλλο group, ειμαι σιγουρος:p

εχει μεσα Destruction και δεν εχει Sodom & Sepultura?

ωραιος!

η λογικη λεει Testament αφου ο εγκληματιας που εκανε το θρεντ δεν εβαλε τη μπαντα του Αγγελοσχιστη!

Απο τις επιλογες θα ψηφιζα Kreator αλλα ψηφιζω αλλο (Σεπουλτουρα)