Το thread της άγνωστης σερβιτόρας

Αύριο είναι κυριακή αδερφέ! Μην πας, θα έχεις desperate face x 2…!

Καινούρια σερβιτόρα στο Άνιμα, οι πιο ωραίες γάμπες που 'χω δει ποτέ μου

Μακροχρόνια σχέση με κουκλίτσα σερβιτόρα στην Θεσσαλονίκη όταν ήμουν μικρότερος. Και χωρίς να είμαι ποτέ πελάτης του μαγαζιού.

Μάλιστα είχα σχεδιάσει να πάω από το μαγαζί να της την πέσω μέχρι που μου πέταξε στο τηλέφωνο το βράδυ πριν “Μα καλά πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι να την πέφτεις σε σερβιτόρα την ώρα που δουλεύει?”. :lol:

Περιττό να πω ότι παρά το γεγονός ότι την “έφαγα” η ατάκα με κόλλησε τόσο που δεν την έχω πέσει ποτέ σε σερβιτόρα ενώ δουλεύει…

__Χαχα :lol:

__Πόσο αλήθεια και… ΠΟΣΟ ΨΕΜΑ! :lol: :lol:

__Ναι, οι κοπέλες δουλεύουν και δεν θέλουν τον κάθε βλάκα να τους την πέφτει… Βγάλε την λέξη βλάκας και θα δεις την εξίσωση να αλλάζει δραματικά… άντε, βγάλτε και το “πέφτει”… ΔΟΥΛΕΥΕΙ όντως εκεί, είναι βλακεία να την προσεγγίσεις όπως μία πελάτισσα… :wink:

__Αλλά, π.χ. το “Μα καλά πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι να την πέφτεις σε σερβιτόρα την ώρα που δουλεύει?”, ακόμα και αν ο άλλος της την πέσει χοντρά, με τρόπο που ίσως και να της προκαλεί αμηχανία ή πρόβλημα στο χώρο εργασία της, αν αυτός που της την πέφτει είναι ο… ας πούμε ο Σάκης Ρουβάς, ή ο Orlando Bloom τότε θα ζήσεις την πλήρη ανατροπή αυτής της τόσο αληθινής ΜΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΨΕΥΔΗΣ δήλωσης… :wink:

__Οσο για την ως άνω ερώτηση, κάποιος που θα τα είχε καταφέρει, δύσκολα θα απαντούσε θετικά δημόσια… άλλωστε η ερώτηση τίθεται και άκομψα.

__Πάντως, προς τους φίλους που έχουν ερωτευθεί (ή “ερωτευθεί”) κάποια άγνωστη σερβιτόρα, μην απελπίζεστε… ναι, βοηθάει να είσαι ο Orlando Bloom, αλλά και αν δεν είσαι, απλά θυμίσουν το [I]“Μα καλά πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι να την πέφτεις σε σερβιτόρα την ώρα που δουλεύει?”[/I], και πρώτον, ΜΗΝ της την “πέφτεις”, και κυρίως ότι, αν η σερβιτόρα στην πέσει όσο δουλεύει, δεν είσαι καθόλου μαλάκας… :wink:

__Τώρα το πώς θα γίνει αυτό… Ερωτευμένος δεν είσαι; Δε το θέλεις τρελά πολύ; Ε, βρες τους τρόπους, πίστεψέ με, μπορείς. 8)

[I]υ.γ. προς την κοπέλα στις 45 μοίρες, συγκεκριμένα την πιο όμορφη που εργάζεται εκεί: όσο και να σε κακολογούνε μωρό μου και να μου λένε να μείνω μακριά σου, εγώ δε θα τους ακούσω, είδα “ποια είσαι” και θα σε κερδίσω. 8)[/I]

[I][SPOILER]υ.γ.2 κάποια από τις ως άνω δηλώσεις μου είναι ψευδής
[/SPOILER][/I]

Αυτό! Αυτό που ενοχλεί κυρίως είναι το άσχημο πέσιμο, που ενοχλεί ανεξάρτητα εάν η κοπέλα δουλεύει ή όχι.

Εάν είναι φιλική, διαχυτική κλπ παίρνεις λίγο θάρρος παραπάνω!

Σερβιτορα cult στη Θεσσαλονικη. Τεραστια, πελωρια… καρδια. Οποις καταφερει να την κοιταξει στο προσωπο ειναι ηρωας.
Μονιμως στραβωμενη και ξινισμενη. Επισης το ντυσιμο της μονιμως προκλητικοτατο.

__Δανείζω επετειακή συλλεκτική μπλούζα για τα 10 χρόνια του Cult :wink: :stuck_out_tongue: :lol: