Τσεχικη μπυραρια στου ψυρρη.
απιστευτο πλασμα…8O
μπλιντιν εισαι πολυ μπροστα…
παιδιά η καφετέρια ΑΒΒΑΕΙΟΝ στα Μελίσσια έχει ιστορία στις θεες σερβιτόρες
κ την αρχή την έκανε το Χριστινάκι…που χάθηκες ωρε; χρόνια σε είχαμε συνηθησει,ερχομασταν καθε πρωι κ μας ανοιγες τα μάτια εσυ,όχι ο καφές 8) :roll:
Ψιλοάσχετο, αλλά μόνο εμένα μου φαίνεται λίγο… παράξενο που στα Hooters στο Mall βλέπω συνέχεια οικογένειες με παιδάκια?
“πες παιδακι μου στη μαμα οτι θες χαμπουργκερ στα Χουτερς!”
υγ. και παρτι δημοτικου εχει γινει εκει! πολυ μπροστα.
:lol:
Λένα θεά!!
χι! μεγσι.
να θα γραψω κ ον τοπικ:
αλιος, πευκη. αν ημουν αντρας θα ρωτουσα μια απο τις σερβιτορες αν θελει να τα φτιακσουμε. ετσι οπως το λεω. ξωτικοφατσα τελειως, με ασπρογκρι μαλλι που παει κοντρα στους νομους της βαρυτητας. ως γυναικα, περιοριζομαι στις συμπαθειες.
hooters=το μαγαζι του αλ μπαντι…
+1000
κουκλαρα η τυπισα…
και με πολυ ωραιο σωμα…
ειχα παει ομως προσφατα[βραδυ] και ηταν μια αλλη καστανομαλλα ψιλοξινη…
Θερμαικό λεγεται το μαγαζι…παραλιακη θεσσαλονικη…απιστευτα πανεμορφο πλασμα μου πηρε παραγγελια…η καρδια μου χτυπά
μαγαζι/ζαχαροπλαστειο στην εθνικη οδο Αθηνων-Λαρισης νομιζω καπου μετα τη Λαμια,
Edelweiss ή καπως ετσι νομιζω λεγεται…απιστευτα ομορφη η κοπελα που δουλευε εκει και μονη μεσα στη νυχτα…
ααα!! ξεχασα την κοπελα που δουλευει στην Αβυσσινια στη Θεσσ/νικη (Ροτοντα)! ειχα παει πριν κανα 2 μηνες και ειχα μεινει μαλακας…
Καρδίτσα στο μαγαζί Αυλή…και οι 2 που δουλεύουν πολύ ωραίες
εχουμε δει και καλυτερα…
και ας μην την ελεγα να πηγαινοερθει 3 φορες και θα σε ελεγα ποσο θα χτυπουσε η καρδια σ.
Στην Ίντριγκα στα Εξάρχεια έχω δει την τελειότητα την ίδια. Χαμογελάω σα χαζός όταν παίρνει παραγγελία κλπ. Βέβαια μια φορά έκανε 5 λεπτά να κάνει μια αφαίρεση. Δε της είπα εγώ το αποτελέσμα για να μείνω παραπάνω εκεί. ΧΑ.
τε-λει-ο-τη-τα.
τελειως τιμιο θρεντ ε
και επαναφερω το τιμιο τουτο θρεντ
ειπα θα ξεχασω
ειπα θα περασει
αλλα οχι
λοιπον το σαββατο το βραδυ στην μεσονυχτια εξοδο μ με σερβιρε ενα πλασμα π ομοιο τ σπανια θα δει κανεις…
σαρωθρον το μαγαζι στα λαδαδικα [SPOILER](μην με ρωτησει κανεις τι εκανα εκει απλα ετυχε)[/SPOILER]
μπορει να μην υπερτρερουσε σε υψος αλλα γραμμες, αναλογιες και πανω απο ολα χαρακτηριστικα προσωπου…
αμα η μουσικη ηταν καλυτερη θα ξαναπηγαινα ωρε.
Μια ενημέρωση για τους μπανιστιρτζίδες…τα Hooters στο Mall έκλεισαν.
Για το μελαχρινό πλάσμα στο ticket house με το κοντό καρεδάκι δεν έχει να πει κανείς τίποτα;
Θεικό πλάσμα, λόγος να αγοράζεις εισιτήρια συναυλιών αντί για του Μετρό αλλά Off Topic
Ντάξει το point του threadstarter φαντάζομαι είναι το άγνωστη όχι το σερβιτόρα…σε ευρύτερη έννοια έχουμε και την άγνωστη πωλήτρια και κάθε άγνωστη που στιγμιαία μας παίρνει το μυαλό…
Το thread θα μπορούσε να ονομαστεί και “το thread της άγνωστης επιβάτριας λεωφορείου”.
Σήμερα που είχα πάρει λεωφορειάκι για να φτάσω στη δουλειά, μπαίνει μέσα μια με σπαστό μαλάκι και πράσινο μάτι άλλο πράμα. Όχι πολύ ψηλή.
Και στάθηκε και δίπλα μου. Άκουγα και το battery εκείνη την ώρα και ήρθε κ έδεσε. :!:
[U]Δεν πρόκειτε καν για σερβιτόρα αλλά:[/U]
Μια πανέμορφη ύπαρξη, μακρυά ίσια κατάμαυρα μαλλιά, με γυαλιά μυοπίας, που δουλεύει σε κατάστημα οπτικών στο νούμερο 60 (περίπου, δν θα πώ ακριβώς) δεξιά όπως κατεβαίνεις πολύ κεντρική Οδό.
Αν διαβάζεις αυτό το πόστ σε βλέπω κάθε πρωί σχεδόν στον δρόμο προς την δουλειά, αλλά αύριο πρωί στις 10 ακριβώς θα μπώ να ρωτήσω για φακούς επαφής. desperate face
[SPOILER](Πω ρε πούστη μ κατάντια.)[/SPOILER]