Thriller\Ηorror\Cult\B-Movies

Υπαρχουν πουθενα ελληνικοι υποτιτλοι για the revenant?

Το google δεν έχει τίποτις;

άκυρο, αγγλικά υπάρχουν μόνο…

Από τις τελευταίες ταινίες του Lucio Fulci (1991). Εμένα μου άρεσε αρκετά αν και έχει φάει θάψιμο… Πολύ καλη η ιστορία και η ατμόσφαιρα της ταινίας.

Το ξέρω ότι έχει ξαναναφερθεί αλλά μιας και το (ξανα)είδα χτες…

Ειδα αποψε Tucker & Dale Vs Evil…τα σπασε ε,πολυ καηλα :smiley:

Νομίζω πως άνετα είναι η καλύτερη ταινία στο είδος της για φέτος.

ταινια που την ειχα δει στις ενδοξες μερες της βιντεοκασσετας
Dr Alien

παιζει ο θεος Billy Jacoby.σεναριο χμμμμ χαχαχαα ο τυπος ειναι νερντουλας αδεξιος και κλασσικα γουσταρει μια γκομενα…ολα αλλαζουν οταν ερχετε η νεα καθηγητρια η Μις ζηνομπια και του εμφυτευει μια μαλακια εξωγηινη…ο τυπος μετατρεπε σε cool τυπο και ξαφνικα ολες οι γκομενες τον θελουν και γινετε και τραγουδιστης στην κιτς συγκροτηματαρα sex mutans το killer machine κομματαρα :lol:βυζακια χαβαλες βινυλια των la guns και ολες οι μαλακιες κιτσαριες που αγαπησαμε στις 80s ταινιες…παντως το θεωρω αγνο ταινιακι που πετυχαινει τον σκοπο του να διασκεδαση στο χαλαρο με ενα εξωφρενικο σεναριο και βυζακια… συνοδεια με καλο φου για αφτερ αουερς χαλαρωτικες

Ελα ρε Euroboy,που εισαι ρε θεουρα???
Eχω ξεσκιστει να ανοιγω horror threads και σε περιμενω εδω και καιρο να βαλεις το στιγμα σου…
Το ταινιακι που εβαλες θα τσεκαριστει,αν και το κοβω δυσκολο να το βρω!!!

Δηλαδη κατι τετοιο???

αχχαχαχααααα οχι κατι τετοιο σκεφτομουν

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER]http://ecx.images-amazon.com/images/I/51N1msVbM2L.SX500.jpg[/SPOILER]

[SPOILER]http://www.movieposterdb.com/posters/09_02/1986/89538/l_89538_0f3cbcd6.jpg[/SPOILER]

Δεν θυμάμαι να σχολιάστηκε εδώ (ή σ άλλο θρεντ) τωρα, αλλά τι λέτε για το αριστούργημα -ταινιάρα [B][COLOR=“DarkSlateBlue”]jeepers creepers [/COLOR][/B]του ταλαντούχου Silva (σε παραγωγή F.F.Coppola)???

Ε όχι και αριστούργημα, ωραίο ήταν το πρώτο μέρος (βαρετό και σχεδόν remake το sequel), σίγουρα αξίζει να το δει κάποιος φαν του είδους αλλά μέχρι εκεί.

Sorry,αλλα οχι Silva,Victor Salva λεγεται ο σκηνοθετης.
Eνταξει οχι κατι το συνταρακτικο!

ηταν το πρωτο θριλερ που ειχα δει το jeepers creepers και θυμαμαι οτι ειχα τρομαξει πολυ αλλα πλεον εχω την αισθηση οτι ειναι μετριοτατο και πολυ κλισε…

[B]επιμένω περί αριστουργήματος[/B] διότι:

1> Έχει σωστό ρυθμό. Χωρίς “κοιλιές” και χάσματα. Σε καθηλώνει από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό.
2> Σκηνή ανθολογίας νο 1: οι πρωταγωνιστές που βρίσκουν τον σωληνα και φωνάζουν μέσα σ’ αυτό.
3> Σκηνή ανθολογίας νο 2: η μακροσκελής σέκανς με το “χαζολόγημα” των πρωταγωνιστών (μέχρι να τους τρακάρει ο “κακός” της ιστορίας)και τα αξέχαστα πλάνα, που φέρνουν στη ταινία μια…ευρωπαϊκή οπτική/σφραγίδα.
3> Μετά τον Μέγιερς, τον Φρέντυ Κρούγκερ και τον Τζέισον, δεν βρέθηκε άξιος διάδοχός τους: Τελικά, με την ταινία αυτή, προστέθηκε ο “Creeper”! at last!!! ([COLOR=“DimGray”]αξέχαστη σκηνή: όταν προσπερνούν την εκκλησία και οι δύο τους διαπιστώνουν πως ο άγνωστος με το καπέλο, αφού έριξε το πτώμα στο σωληνα, τους αντιλήφθηκε[/COLOR]).
4> …και σημαντικότερο: [I]είναι από τις horror που αναμφίβολα…you will still remember tomorrow[/I]!!!

Θα διαφωνήσω κ εγώ μαζί σου. Μετριότατο το βρίσκω κ εγώ[-X

Female Trouble (1974)

Του trash το καγκελο!Για γερα νευρα,οι φανς της Ανιτας Πανια,του ερωτοδικειου κλπ θα λατρεψουν.
Απ’τον σκηνοθετη του Pink Flamingos(αλλη trashια ολκης!)John Waters.Πρωταγωνιστει το αρχιτραβελι Divine.

Ενταξει μαλακα εισαι θεος!!!
Γουσταρεις [B]John Water[/B]s ρε συ???Δεν το εχουμε αναφερει ποτε!!!
Ταινιαρα,αλλα μπροστα στο ‘’[B]Pretty Flamingos[/B]’'
ειναι καπως υποδεεστερο.
[B]Divine[/B],θεα απλα!!!
Μπραβο ρε [B]Mud[/B] και καποτε σκφτομουν να κανω ξεχωριστο thread για τον [B]John Waters[/B],αλλα λογω διαφενομενης απατοσυνης δεν το εκανα!!!

Pink Flamingos λεγόταν (όχι Pretty), την είχα δεί κι εγώ, πολύ μπροστά για την εποχή της, και τώρα φαίνεται προχωρημένη! Ακόμα θυμάμαι μία σκηνή στο τέλος όπου τρώει ζεστά σκατά σκύλου από το πεζοδρόμιο!

οντόπι

φρέσκο πράμα που σαλεύει. Νέο Hostel το οποίο προσπαθεί να επαναφέρει την ατμόσφαιρα του πρώτου, σε μπάτσελορ πάρτυ και λοιπά. Μόνο που δεν είναι στη Σλοβακία αλλά κάπου στην Αμερική. Ενώ μου άρεσε αυτό και τα φώτα του Las Vegas και γενικά που το ξεκινήσε καλά, δε μου άρεσαν καθόλου οι ηθοποιοί και το σενάριο μου φάνηκε μέτριο.