Thriller\Ηorror\Cult\B-Movies

το χοστελ το 1 εμενα μου αρεσε πολυ αλλα το 2ο μου φανηκε μια σκετη ανουσια επαναληψη. πιστευεις αυτο εδω αξιζει πιο πολυ απο το 2 η αρχιδια?

'Εβγαλαν και 3ο Hostel??? Τόση επιτυχία είχαν τα άλλα 2;

ον τοπικ

[B]Frankenstein Meets the Wolf Man (1942)[/B]

Με το Bela Lugosi στον ρόλο του Frankenstein monster πόσο κακή μπορεί να είναι; Πάντως πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Λυκάνθρωπος εδώ σε μια καλή ταινία από την σειρά της universal. Σχεδόν κάθε πλάνο είναι για να το κάνεις retro wallpaper στον υπολογιστή η και αφίσα στο δωμάτιο.

εγω μαζι σου ειμαι

Μπά λιγότερο αξίζει, πιο πολύ ιστορία προσπάθησε να έχει, κι ελάχιστες ακραίες σκηνές πρός το τέλος. Αλλά και πάλι για αποτυχία μετράει, εγώ το είδα απλά επειδή βαριόμουν.

το 1 ναι κι έκανε γνωστό το όνομα σαν το Saw.

α ετσι οπως τα πες για μια στιγμη νομισα οτι ηταν καλο και σκεφτηκα να τ κατεβασω! απο οτι εψαξα κ καταλαβα δεν θα βγει καν σινεμα σωστα???

@ντεντ: εχει μια πρωτοτυπια και οσοι γουσταρουν αιματακι δεν αποκλειεται να το ευχαριστηθουν. ειδικα το 1ο. διαστροφη, και αιμα. αυτα προσφερει. δεν εχει κανα φοβερο σεναριο η στιγμες τρομου οσο ανωμαλια κλπ…

Βρε τα είδα και τα 2 και μάλιστα στον κινηματογράφο (και στα 2 με μεγάλη παρέα μάλιστα, διψούσαν όλοι για αίμα αν είναι να πάω να δω κανέναν Woody Allen η τίποτα άλλο δεν έρχεται κανείς) αλλά δεν μου είχε αρέσει κανένα από τα 2 και ούτε ασχολήθηκα να δω αν είχαν αρέσει γενικά σαν ταινίες η τι εισπράξεις είχαν κάνει.

Σιγά μη βγεί σινεμά αυτό το πράμα, κατευθειάν σε βίντεο πάει. Όχι ότι ήταν κακογυρισμένο, απλά εμένα δε μου άρεσαν οι ηθοποιοί και το σενάριο.

δυστυχως συνηθως τα σικουελ σε ταινιες με τετοιο σεναριο που βασιζεται σε μια κεντρικη ιδεα (ακομα και αν ειναι πρωτοτυπες και πολυ καλες οι πρωτες) ειναι για τον μπεοντα. αυτη τη στιγμη δεν θυμαμαι ουτε ενα σικουελ ταινιας που να ειναι εφαμιλο με την 1η στο ειδος ειδικα μετα το 2000. μακαρι να εχω λαθος και να υπαρχουν φωτεινες εξαιρεσεις και να μην τις εχω ανακαλυψει…

Ταινιαρα,προσκυνημα,γραφικοτητα στο επακρο.Ενταξει απλα γουσταρουμε και δεν ντρεπομαστε να το λεμε καθολου!!!

[B]The Thing[/B]

Είχα καιρό να την δω, τα αφιερώματα που έγιναν πρόσφατα μου την ξαναθύμισαν. Από τις σχετικά λίγες φορές που το remake είναι πολύ ανώτερο από το original.

δεν μιλας γ το καινουριο αλλα για το παλιο ε? (αυτη νομιζω ειναι αφισα του παλιου). δεν νομιζω παντως να υπαρχει δε θινγκ πριν απο αυτο του καρπεντερ…

Deadmeat,το ''The Thing ‘’ του Carpenter ειναι remake παλιοτερης sci-fi ταινιας του 1951.Εχει δικιο ο Dead.

[B]Scream Of Fear - a.k.a. Taste Of Fear [1961][/B]

[B]IMDB Rating: 7.3[/B]

Ταινιάρα που είδα χθες το βράδυ. Γυρισμένη το 1961, μία από τις καλύτερες ταινίες που έχει αναμειχθεί ο [B]Christopher Lee[/B], σύμφωνα με τον ίδιο.

Πρωταγωνιστεί η [B]Susan Strasberg [/B]στο ρόλο της Penny Appleby, μιας νεαρής κοπέλας (παράλυτης έπειτα από ατύχημα που είχε) που επιστρέφει ύστερα από μια δεκαετία στο σπίτι της στην Γαλλία για να βρει τον πατέρας της. Αυτός συζεί με την μητριά της, την οποία δεν έχει γνωρίσει ποτέ. Όταν φθάσει στο σπίτι μαθαίνει πως ο πατέρας της λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι. Διάφορα παράξενα γεγονότα λαμβάνουν χώρα και αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως κάτι περίεργο συμβαίνει.

Ενδείκνυται σε όσους προτιμούν τα ψυχολογικά θρίλερ, αλλά γενικά προτείνεται σε όλους του λάτρεις των ταινιών τρόμου/μυστηρίου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

α ρε φιλε. οκ δεν. το εψαχνα και πιο παλια αλλα με τον ακριβη τιτλο, γιαυτο δεν το ειχα παρει χαμπαρι.

Παει για τσεκαρισμα.

Το καινούργιο έτσι και αλλιώς δεν είναι remake αλλά prequel και θα μας δείξει την ιστορία των Νορβηγών που βλέπουμε στην αρχή του The Thing του Καρπεντερ.

το ειδα το καινουργιο
απλα καλο
θα μπορουσε να ειναι παρα πολυ καλυτερο

σπαστικο το κλισε με την πρωταγωνιστρια που ειναι γυναικα - επειδη προφανως στο αλλο πρωταγωνιστουσε αντρας
και ειναι η κλασσικη αμερικανιδα νεαρη κοπελα που ανακαλυπτει τα παντα
και επιβιωνει μεχρι τελους αναμεσα σε ενα τσουρμο αντρες - μισοι ματσο/ μισοι επιστημονες…
+οτι ολα γινονται πολυ γρηγορα και ολοι δειχνουν πολυ ψυχραιμοι

anyway κολλαει ομορφα το τελος με την αρχη του αλλουνου

το τελος ηταν η μοναδικη ωραια στιγμη, σε ενα κατα τ’αλλα καταλαθος -κακο- ρημεηκ αντι πρηκουελ

μόνο στις αίθουσες υπάρχει η βγήκε σε κανένα καλό rip έξω;

rip, στις αιθουσες απο 28/12