Πραγματικα δεν καταλαβαινω το λογο που ασχολειστε με sequels,remakes,prequels και λοιπα αναιτια εμπορικα tricks!
Σωστόστ φυσικά, αλλά το remake του The Thing πραγματικά αξίζει μαν και το ξέρεις πως ούτε εγώ είμαι οπαδός της λογικής αυτής, αρκεί να αξίζει να “ειπωθεί” κάτι νέο πάνω σε κάτι παλαιότερο. Και στο The Thing νομίζω ότι έγινε.
Δεν το εχω δει και φυσικα δεν μιλουσα μονο για το συγκεκριμενο αλλα για την εν γενει φιλοσοφια.
Το ‘’[B]The Thing[/B]’'ειναι απο μονο του αψογο,μην του καταστρεφουν την υστεροφημια με περικοκλαδες χωρις λογο κι αιτια.
Αποψη μου,ετσι?
Δεν καταστρέφεται ρε συ καμία υστεροφημία. Το σέβονται το original πάρα πολύ. Γενικά, εννοείται πως ούτε κι εγώ βλέπω το λόγο για τα remakes, απλά αυτό ήταν πολύ καλό. Το θέμα είναι βέβαια πως εδώ και 19 χρόνια ξέρεις τι γίνεται σε μία ταινία του 2011.
Νταξ, το Thing ειναι μαπα, αλλα περι ρημεηκς, σηκουελς κτλ, βαλτε κατω αγαπημενες ταινιες, να δειτε ποσες απο αυτες δεν ειναι και οι ιδιες ρημεηκς κτλ
Τhe thing-καλυτερο απο πρωτοτυπο
scarface-καλυτερο απο πρωτοτυπο
cape fear
a fistfull of dollars
ocean’s eleven-καλυτερο απο πρωτοτυπο
3:10 to Yuma-καλυτερο απο πρωτοτυπο
insomnia
king kong-καλυτερο απο πρωτοτυπο
- αλλα τοσα επι 10
Περα απο τα παραπανω, ουτε εγω ειμαι φιλος αυτης της ‘μοδας’ η οποια χτυπησει κοκκινο στα 00ς αλλα δεν το θεωρω παραλογο ή τραβηγμενο να την ακολουθει καποιος, ο οποιος μπορει και να μην την εγκρινει απολυτα…αγαπημενα εργα ακουμπανε διαολε…
Απο την αλλη, συμφωνω για την υστεροφημια…τρεμω στην ιδεα οτι ο Σκοτ ψηνει σηκουελ του Μπλεηντ Ρανερ…ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να μην το δω ομως…
Δεν μπορω να απορριψω καθετα,μια ‘μοδα’ η οποια απλα περναει μια δεκαετια απολυτης παρακμης, ενω προηγουμενως ειχα δει αριστουργηματα εξαιτιας της
Τεσπα, αυτο σηκωνει μεγαλη κουβεντα…
υ.γ. ειδα με τα ιδια μου τα ματια, την Καλυτερη Τριλογια απο καταβολης συμπαντος να μετατρεπεται σε λοβοτομημενο βιντεογκεημ για αμερικανακια, ωστε να πλασαριστει ως πρηκουελ…μου ηταν ομως, μετα την πρωτη κρυαδα, φυσικως αδυνατο να μην δω και τις επομενες δυο ταινιες στο σινεμα…
μολις ειδα το the thing μιας και δεν ήξερα οτι επαιζε rip…
λεπον σε σχέση με αλλα θρίλερ των τελευταίων χρόνων(τέρατα, εξωγήινοι, κλπ) ειναι πανω του μετρίου οχι όμως τρελα πράγματα…
Σύγκριση δεν τίθεται ακομη και τα εφε του Carpenter μου άρεσαν περισσότερο…
πάντως παιδια να ξέρετε υπάρχει sequel και μάλιστα γαμάτο!!!
[SPOILER]
http://www.youtube.com/watch?v=ZUUmILXecvU :’)
ήμουν απο τους τυχερούς που το χάρηκαν…
[/SPOILER]
αχαχαχα John Waters ακομα θυμαμαι οταν ειδα για πρωτη φορα το Multiple maniacs δοκιμασια για τις τρας αντοχες μου αλλα με αποζημειωσε η σκηνη του βιασμου[SPOILER]με τον τεραστιο αστακο[/SPOILER] στην Divine μην ξεχναμε και την καριερα της σαν τραγουδιστρια και θυμηθηκα επισης και το θεικο γουεστερν παρωδια
με divine
τωρα στο The Thing καλο ηταν εννοειτε πως δεν συγκρινω με το παλιο(sequel) αλλα στεκετε με δυνατο σημειο το τελος που ηταν καλο
Ε ναι λοιπόν, το είδα κι εγώ! Respect στον πατέρα butthead!
Ρε γαμωτο το ψαχνω χρονια το ‘‘Society’’.Στειλτε κανα link ρε αλανια.
Εγώ με την πρώτη το βρήκα man. Ρίξε μια ματιά σε torrentάδικα, θα το βρεις.
KAI υποτιτλους???
Μπα, υπότιτλους στα ελληνικά δεν ξέρω αν θα βρεις. Εγώ πάντως δε βρήκα. Τουλάχιστον αυτό που είχα κατεβάσει είχε στα αγγλικά οπότε την κάνεις τη δουλειά σου.
[B]The Thing (2011)[/B]
Ολοφάνερα ήθελαν να κάνουν ένα ακόμα remake αλλά η ιστορία των Νορβηγών έδωσε στους παραγωγούς εναλλακτική λύση για να τους βγει prequel, όχι πως έχει και τόση σημασία τελικά, αφού το μόνο που αλλάζει είναι πως εδώ βλέπουμε και το εσωτερικό του σκάφους που είναι μια παπαριά και μισή (για την ακρίβεια μια '80 videogame παπαριά και όσοι έχουν δει την ταινία θα καταλάβουν τι εννοώ). Κατώτερο ακόμα και των σχετικά χαμηλών προσδοκιών μου και ειδικά στα εφέ που ήταν κάκιστα. Κάνοντας και τις απευθείας συγκρίσεις με την ταινία του Carpenter που είδα 2-3 μέρες πριν τα ψηφιακά εφέ μοιάζουν σαν παρωδία μπροστά στα make-up εφέ της ταινίας του '82 (σχεδόν 30 χρόνια πριν δηλαδή). Οι monster movies σαν αυτή με ψηφιακά εφέ είναι μια πραγματικά κακή ιδέα.
για το αποπανω ετοιμαζω review, πανω κατω τα ιδια-αν και προσπαθησα ποολυ και το ξεκινησα με πολυ θετικη διαθεση-…
συγκινητικο εποc και μεγαλες σκηνες, οχι σαν την πιπα τον ματσετα
\m/
αντρικειο
Ε,ναι…
Ξαναποσταρω την αποψη μου για το Hobo
tsoooooooooooooooooooup
τις αγιες αυτές μερεεεεεεεςςςςςςςςςςς. Βουβη του 26 γισ όσους δε ξέρουν.
Να εκφρασω βασικά και την αντίθεση μου στο ότι έχουν ανοίξει θρέντ για γουέστερν ξερω γω απο μπαγκλαντές. Λες κ όλα αυτα ΔΕΝ είναι καλτ. Σε ένα ρε γαμώτο να προλαβαίνουμε να διαβάζουμε κ μεις να βλέπουμε κ τιποτα που δε παρακολουθούμε τη φάση τόσο
Τι είπες ρε ηγέτη τώρα; Τι διαμάντι ξέθαψες; Το ψάχνω άμεσα!
Οι ταινιες φιλες εχουν το ειδος τους.
Για το ‘’[B]Haxan[/B]’'τωρα,προσυπογραφω κι εγω…
Edit:Weedow,ριχνε καμμια ματια και στο horror των 1910’s/1930’s
http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=22594
To ειχα βαλει εκει το ‘’[B]Haxan’[/B]’.
Ωπ, δεν το είχε πάρει το μάτι μου το συγκεκριμένο thread! Thanks!