Thriller\Ηorror\Cult\B-Movies

δεν ειπε κανεις ρε φιλε οτι δεν εχουν αλλα 40 υποειδη μαλακιτσες σορρυ κιολας μπερδευουν κ τον κόσμο. Κ ΜΗ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ. Ολα καλτ ειναι οπότε βοηθα καλύτερα ένα μεγαλο θρεντ.

Όποιος δεν το έχει δει το κάνει ΤΩΡΑ! Άνετα ένα από τα καλύτερα b movies που έχω δει ever!

το HAXAN δεν είμαι σίγουρος οτι το λές Β-movie. Για την εποχή του ήταν κανονική παραγωγή. Καλά γενικά δεν υπηρχε ο όρος Β-movie τοτε.

…το Demons του Αρτζέντο είδα το μεσημέρι…και μιλάμε για καλτ τρόμου…ταινιάρα:):!:

Άριστη επιλογή! :wink:

To '‘Demons’'πρωτα απ’ολα δεν ειναι του Argento,απλα εχει κανει παραγωγη.Αν εξαιρ.εσεις το heavy metal soundtrack της ταινιας,η ταινια σχεδον δεν βλεπεται για μενα.

…ναι έχεις δίκιο, συν ότι έγραψε-συμετύχε και στο σενάριο…τώρα εγώ την είδα αρκετά ευχάριστα…σίγουρα δεν είναι ούτε ‘‘Φαινόμενα’’, ούτε ‘‘Σασπίρια’’, ούτε ‘‘Κάψιμο Από Τσιγάρο’’:):!:

για μενα το demons γαμει!

δηλαδη για b-movie το οποιο συνοδευεται με μουσικη heavy metal
τι να πω?το βλεπεις και γουσταρεις!!!

δηλαδη τωρα η σκηνη που εχει βαλει την πανοπλια,εχει καβαλησει τη μηχανη και παιζει το fast as a shark δεν ειναι επος???

…τεράστιο έπος:):!:

χαχαχ κι εγω το demons εβλεπα χθες βραδυ
νταξει ειναι αληθεια οτι δεν ειναι κατι το φοβερο, αλλα και μονο οτι εχει κομματαρες απο saxon accept και motley crue το ανεβαζει επιπεδο :stuck_out_tongue:

αυτο το εκνευριστικο voice over γιατι το χρησιμοποιουσαν τοτε σ ολα τα ιταλικα σπλατερ;; δεν ειχαν μικροφωνα την ωρα που γυριζαν την ταινια;:?

//ο γιος του mario bava (θεος) την εχει σκηνοθετησει

Ρε αγαπουλες μου,αφου σας εχω φτιαξει threadακι για Italian Horror,γιατι δεν τα λεμε εκει?

http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=22596

Ετοιμάζομαι να το δω τώρα. Wish me luck γιατί η φάση βρωμάει “πιο μαλακία πεθαίνεις”. Και έχω δει πολλές μαλακίες στη ζωή μου…

Ανυπομονώ να δώ τι θα γράψεις για αυτή την ταινία 8)

Πριν λίγες μέρες είδα αυτό εδώ το “αριστούργημα”

House of dracula

Θείλα. Δράκουλας και λυκάνθρωπος μαζεύονται για group therapy στο σπίτι ενός ιδιαίτερου επιστήμονα που συμπτωματικά ανακαλύπτει κάτω από τα θεμέλια του σπιτιού του το τέρας του Φρανκενσταιν. Το τι ακολουθεί δεν είναι και τόσο δύσκολο να το φανταστεί κανείς.

Δεν μπορώ όμως να μην ποστάρω τούτη την θεική φώτο όπου διακρίνεται ο αγαπητός μας κόμης να πετάει ως νυχτερίδα έξω από το παράθυρο νεαράς δεσποινίδος (βοηθός του γιατρού) και μπορεί κανείς να διακρίνει τα σκοινάκια που την κρατάν στον αέρα :lol::lol::lol:

(Φαίνεται καλύτερα αν την ανοίξετε σε ξεχωριστή καρτέλα να βγει σε full size)

Νομίζω πως θα ήταν καλύτερο να μη γράψω τίποτα. Χαχαχαχα! :lol:

αν ειναι οπως φαινεται στο τρειλερ
πρεπει να ειναι ενα ΕΠΟΣ!!!

Juan Of The Dead

Ω ναι, το έχει πάρει το μάτι αυτό το trailer αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτή η ταινία είναι υπαρκτή ή αν είναι κι αυτό απλά ένα fake trailer.

πωωωωωωω ελπίζω να είναι κανονική ταινία. και γαμώ

…άντε νά’ρθει…φαίνεται όντως γαμάτο:):!:

Ευτυχώς το είδα παρέα με ένα φίλο και δε με πήρε ο ύπνος…