…πάντως από αφίσα…σκίζει:):!:
Αρκετά καλή ταινία από τον Wes Craven με voodoo θεματολογία.
Είναι η ταινία με την οποία γέλαγε ο jiopas αλλά όταν την είδε μέχρι το τέλος, he was shitting bricks!
:lol::lol::lol:
Οντως καλο κλασιμο το ταινιονι!
Γιανα δούμε τι θα δούμε. Ο Craven είναι εγγύηση πάντως…
Το γράφω και εδώ: Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει… οι φαν του είδους [U][B]πρέπει[/B][/U] να δουν αυτό το αριστούργημα…
…
…
Nothing more to say…
ειδα το HOBO και γαμησε!
ναι οκ, θα μπορουσε να ηταν καλυτερο
αλλα η ταινια εχει οτι υποσχεται!
και soundtrack γαματο!
και η σκηνη με τους The Plague ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΤΑΤΗ!!
best supporting characters in horror film for the last decade!?!??!?!?
Να υποθέσω πως είναι αυτό;
Ναι, αυτό είναι. Φοβερή ταινία. Παίζει και η Olivia Hussey.
Μ’αιστα. Το κουμπώνω στη λίστα “to watch” λοιπόν κι αυτό.
Αυτό που πόσταρε ο Moon_Madness το έχω μπανίσει κι εγώ απ’το imdb, ελπίζω να είναι ρεαλιστικό κι αξιόλογο…
Ψάχνωντας πρωτότυπη ταινία με ζόμπι κι έχωντας δεί το πρώτο, με αξίωσε ο Θεός να τσεκάρω επιτέλους και το δεύτερο το οποίο συνεχίζει την ιστορία προσθέντωντας πολύ λίγα νέα στοιχεία. Κι ενώ μου άρεσε η αναφορά στο παρελθόν βλέπωντας αρχαίους έλληνες να παλεύουν και λοιπά, η ιστορία μου φάνηκε κάπως μπλεγμένη χωρίς λόγο. Δηλαδή το κουτί, το φώς κι ο προφήτης δε χρειαζόνταν, έπρεπε να παραμείνει απλή όπως ήταν. Πέρα από αυτό κι ενώ οι ρόλοι ταίριαζαν με τη σημερινή Αθήνα (πχ έχεις τον σκληροτράχιλο φαντάρο, το αντιδραστικό πανκιό, το γιατρουδάκι για όλες τις δουλειές, τους καμμένους με WoW και λοιπά), κάπου οι ηθοποιοί δε μου άρεσαν ίσως και γιατί ήταν έλληνες και τους έχω συνηθίσει σε διαφορετικά πράγματα. Και τα λόγια με την ερμηνεία κάπου με χάλασαν επίσης, λές και έβλεπα τσόντα. Κατατάλλα αξιόλογη προσπάθεια και καλογυρισμένα πλάνα, σίγουρα περιμένωντας κάποιος ξένος να δεί Greek Zombies αυτό θα φανταζόταν. “Ποιός είναι πιο βλάκας ρε Κλεάνθη, αυτός με τη γεμάτη μούρη ή αυτός με το άδειο όπλο?”.
Παιδια,το ‘’[B]Black Christmas[/B]’’ ειναι απο τα καλυτερα horror movies ever!!!
Και φυσικα μιλαμε για το αυθεντικο,οχι το remake.
Τωρα με το ‘’[B]Kακο’[/B]’ δεν νομιζω να ασχοληθω.Εχω δει το πρωτο το οποιο απλα ηταν γελοιο,ουτε καν αστειο και δεν νομιζω να ασχοληθω με το sequel.
Ελληνικο horror mε ηθοποιους που παιζουν σαπουνοπερες και φονικα σε ψησταριες,ελεος πραγματικα.
Cult,δεν γινεσαι νταβατζιλιδικα και με το ζορι,σε κανει ο χρονος και η αξια της ταινιας!!!
Τα ειπες ολα σ’αυτην την προταση!Φευγει για κατεβασμα και το 2 τωρα!!!
Μακελειο με προβειο παϊδακι ρε!
Ντάξει πέρα απ’τους ηθοποιούς που ούτε εμένα μου άρεσαν, μαζί και το στόρυ λίγο, η υπόλοιπη προσπάθεια πιστεύω είναι ok, από το τίποτα εδώ στην Ελλάδα τουλάχιστον.
BTW μήπως έχει δεί κανείς τo ‘Ο Θάνατος που Ονειρεύτηκα’ (2010) να μας πεί άν αξίζει ?
…το ΙΙ έχει και αρχαίους,καθότι το κακό από εκεί ξεκίνησε:p :!:
Αυτό πάει στα προσεχώς αλλά αν το βάλω στο άλλο θρεντ ίσως χαθεί.
Έχει και η Ρωσία ζόμπι σύντροφοι
το trailer δεν έχει υπότιτλους αλλά γαμάει όπως και να χει.
Τι είπες τώρα; Πάει για κατέβασμα!
κάτσε ντε καινούργια ταινία είναι δεν πρέπει να έχει βγει ακόμα
Ξενέρωσέ μας κι άλλο! Μπορείς! Χαχαχα!
By the way, πιο κακή ηθοποιία πεθαίνεις ένα πράγμα…
εχει δει κανεις το Kill List και το Wake Wood να πει γνωμη;;