Thriller\Ηorror\Cult\B-Movies

Το έχω δεί εγώ το Wake Wood, ντάξει δεν ήταν κι άσχημο, υπερβολικό μπλαμπλά όμως για μία ταινία που δείχνει πως θα εξελιχθεί από πρίν. Είχε ενδιαφέρον σκηνές όπως αυτή της νεκρανάστασης, που βγάζουν το κοριτσάκι μέσα απ’το πτώμα, γι’αυτά περισσότερο αξίζει.

ειδα το grave encounters
δεν ξερω πολλοι το κραζουν αλλα εμενα μου φανηκε πολυ καλο σε σχεση με αλλες μαλακιες με found footage που εχουν βγει τελευταια ειναι 2 κλασεις πανω.

Recommended. Σχόλια ιδιαίτερα δε χρειάζονται καθώς ο τίτλος τα λέει όλα. Ένα park ranger μαζί με τον εκπαιδευόμενο που έχει αναλάβει πέφτουν πάνω σε… orcs!

‘’[B]Tucker & Dale vs Evil[/B]’’(2010) του [B]Eli Craig[/B]

Διαβαζοντας εδω μεσα διθυραμβους για την ταινια,ειπα να την δω κι εγω.Αρχικα να πω οτι ταινιες με νεους,με παρεες,με κολλεγιοπαιδα και με τετοια που πραγματικα βαρεθηκαμε να βλεπουμε κυριως στα 2000’s δεν ειναι my cup of tea.Εδω ομως περασα καλα.Η ταινια ειναι μια διασκεδαστικοτατη,ακομπλεξαριστη,χαβαλετζιδικη σαχλαμαρα με πολυ γελιο,αναλαφρη διαθεση,παρεξηγησεις,black humour και χαβαλε στο τερμα.Αυτο που ειναι θαυμαστο ειναι το πως δενουνε ολες οι γκαφες και οι παρεξηγησεις και καταφερνουν να γινουν τουλαχιστον αληθοφανεις,ετσι για το χαβαλε.Κατα τα γυρισματα πρεπει να περασαν ωραια οι συντελεστες και φαινεται οτι τοσο οι πρωταγωνιστες οσο και ο σκηνοθετης πρεπει να το απηλαυσαν πραγματικα.
Λοιπον δεν λεω αλλα,κοκα-κολες,μπυρες ,πιτσες και καλα να περασετε!!!

Υ.Γ Το βραδυ θα δω το ‘’[B]Shaun Of The Dead[/B]’’.Για φτιαξτε με λιγο…

δεν εχεις δει shaun of the Dead???
:open_mouth:

Και ομως…:oops::oops::oops:

Για το Tucker & Dale τα έχουμε πει πάμπολλες φορές. Από τα καλύτερα έπη των τελευταίων χρόνων.

Όσον αφορά το Shaun Of The Dead, όντως είσαι κατάπτυστος! Χαχαχαχα! Μην περιμένεις καν το βράδυ, δες το ΤΩΡΑ!

On topic:

Γιαπωνεζούλες, zombies και όλα τα αγαπημένα μας στοιχεία. Η ζωή είναι όμορφη με “Big Tits Zombie”!

‘’[B]Shaun Of The Dead[/B]’’ (2004) του [B]Edgar Wright
[/B]
Ξεκιναω ορθα κοφτα για να τελειωνουμε διοτι εχω κι αλλες δουλειες.Εχω δει μαλακιες στη ζωη μου οπως ολοι μας,αλλα τετοια αρχικαραμαλακια ειχα καιρο να δω.Ο ορισμος της πιπας!!!Χασιμο χρονου,εχω τοσες ταινιες να δω κι επελεξα να δω αυτην την παπαρια,με τους κλισαρισμενους χαρακτηρες,το ανεμπνευστο humour κι ενα χοντρο μαλακα που κλανει ολη την ωρα και υποτιθεται οτι εγω πρεπει να γελασω.Την εβγαλα στη μεση διοτι δεν αντεχα πραγματικα.
Waste of time.!!!

Sorry,μαγκες,αλλα δεν γελαω τοσο ευκολα!!Θελω ποιοτητα στο humour.

:ban:

:cold: κρυο αλλα κολο ρε παλιόπαιδο jiopa…

Το ηξερα οτι θα προκαλεσω ακραιες αντιδρασεις,αλλα πραγματικα ας μου εξηγησει καποιος γιατι επρεπε εγω να γελασω και να γουσταρω αυτο το πραγμα?

Αν δεν ξέρεις και δεν το είδες στην ταινία δεν έχει νόημα να το εξηγήσει κανείς. Η νιώθεις η όχι, δεν υπάρχει κάτι προς επεξήγηση σε αυτό το θέμα man. Πάντως παίζει να είσαι και ο μόνος που ξέρω που δεν του άρεσε αυτή η ταινία. Τι να πω γούστα είναι αυτά.

Dead,κι εσυ εισαι ο μονος που ξερω που δεν του αρεσε το ‘’[B]Hobo[/B]’’.:smiley:

και όμως κάπου εδώ μέσα πέτυχα και έναν ακόμα (δεν θυμάμαι που όμως νομίζω στο θέμα με τις καλύτερες ταινίες του 2011)

:stuck_out_tongue:

Που θα παει ρε πουστη,δεν θα βρεθει αλλος ενας που δεν του αρεσε το ‘’[B]Shaun Of The Dead[/B]’’!!!:x

Jiopa δεν είσαι μόνος σου. Και εγώ τη θεωρώ πολύ μέτρια την ταινία αυτή

συγκριση hobo με Shaun Of The Dead δεν ειναι και η καλύτερη γιατι οπως και να το κανουμε η 2η ειναι πιο μαινστριμ ταινια σε σχέση με το χομπο που αν ο αλλος δεν εχει συνηθίσει σε αυτου του ειδους δύσκολα θα του αρέσει…

Εμενα με παραξενεύει που δεν μπόρεσες καν να το δεις ολο!! Εδω αλλες παπαρες καθόμαστε και βλεπουμε ετσι για να εχουμε ολοκληρωμένη αποψη της μαλακιας που είδαμε τεσπα… :stuck_out_tongue:

και γω ξερω κοσμο που δεν τους αρεσε το Shawn, αλλα τετοια ακραια αντιδραση δεν εχω συναντησει, ποσο μαλλον οταν, οπως ειπε και καποιος πριν, μαλακιες και μαλακιες βλεπουμε σε αυτο το τοπικ-γιατι το 95% των ταινιων του εν λογω τοπικ ειναι μαλακιαρες- δεν καταφερες να τελειωσεις καν το shawn…

Για την ταινια δεν μπορω να πω πολλα, το στοιχημα της με την κινηματογραφικη ιστορια το εχει κερδισει χρονια τωρα και δεν θα κριθει εδω…
προφανως αμα δεν εισαι φαν των Μοντυ Παυθον, του βρετανικου χιουμορ, των ποπ αναφορων και γενικοτερα των ταινιων που ειναι κατι παραπανω απο αυτο που δειχνουν, ε λογικο να μην σαρεσει…ποσο μαλλον οταν απολαμβανεις πχ το Drag me to Hell, το οποιο απολαυσα και γω αλλα η ΄ποιοτητα’ ή η ευστροφια του αμα το βαλεις μπροστα στο shawn αναγεται σε επιπεδο πετρας…(για κατι zombieland κτλ οκ, πασο, ειμαι ανω των 10)

Αγαπαω shawn για τον πολυ απλο και πετυχημενο παραλληρισμο που κανει αναμεσα στον κοσμο των νεκρων και τη σημερινη ζομπιοποιημενη κοινωνια(zombie nation anyone?) και την τρομερη κοινωνικη σατυρα ιδιως στις στιγμες που ο Shawn δεν παιρνει χαμπαρι τα ζομπι γυρω του, συνεχιζοντας την νωχελικη pointless ζωη του
το pub (βιτριολικο)humor των Αγγλων οπου η pub…αντικαθιστα τα αντιστοιχα σπιτια που κλειδαμπαροντοντε οι αμερικανοισ τις αντιστοιχες ταινιες-ποσο εμπνευσμενο!-
τις απειρες στιγμες ανθολογιας οπως το ξεσκαρταρισμα των δισκων, τις μικρες ατακες τυπου ‘motherfucker’ στον πατριο του, ή το ‘‘dont stop me now’’ των Queen σε μια απο τις καλυτερες σεκανς της δεκαετιας που περασε(’‘someone KILL THE QUEEN!’’)
τον χαρακτηρα του Φροστ που αγγιζει Μπελουσι στα καλα του,
αλλα πανω απολα τον τροπο που ο τυπικος 30αρης μικροαστος αγγλαρας καταφερνει να αντιμετωπισει σε μια μερα ολα τα προβληματα της ζωης του-ασημαντα ή σημαντικα- με την βοηθεια μιας επιδημιας ζομπι-πραγμα που δειχνει οτι οταν φτασεις στα ακρα αντιμετωπιζεις τα παντα αλλα οταν εισαι βολεμενος σου φαινονται ολα βουνο, ακομα και τα πιο ασημαντα, οντας ενα παρηκμασμενο υπερκαταναλωτικο ον…ναι, η ευφυια αυτης της ταινιας εχει παρα πολλα επιπεδα…

απο οσες ταινιες με ζομπι εχω δει-που δεν γραφω συχνα εδω, αλλα εχω δει σχεδον ολα τα απαραιτητα-, αυτο με 1-2 ακομα ειναι τα καλυτερα και πιο εμπνευσμενα…σιγουρα οχι οπως φαινεται-οχι μονο εδω, αλλα γενικοτερα- για φιλους του βρετανικου χιουμορ ή κολλημενους στην αμερικανικη μανιερα…

αλλα για να κλεισω, ο jiopas δεν ειναι ο μονος που ξερω που δεν του αρεσε η ταινια…ειναι απο τους λιγους ομως που την αντιμετωπιζουν σαν να τους εκανε κατι κακο και την υποβιβαζουν σε επιπεδα που για μενα αξιζουν στο 95% των υπολοιπων ταινιων εδω στο τοπικ…γιαυτο κ μαν, δεν μπορω να ξαναπαρω την γνωμη σου στα σοβαρα:p

Ωραια το πηγαινες,αλλα η τελευταια σου προταση με πεθανε.:frowning:
Γενικως,εχω πολλακις πει οτι η κωμωδια δεν ειναι το ειδος μου.Δεν βλεπω κωμωδιες σχεδον καθολου,διοτι δεν μου αρεσει το ειδος.Απο κωμωδιες το μονο για το οποιο κυριολεκτικα πεθαινω ειναι ταινιες του Woody Allen.Μονο εκει γελαω και γουσταρω.
Κατα τ’αλλα μου αρεσει το βρετανικo humour γι αυτο και καθισα να δω την ταινια με θετικη διαθεση,αλλα πραγματικα μεχρι το περιπου 60 λεπτο,οχι δεν γελασα,ουτε καν χαμογελασα!!!
Αλλοι κωμικοι καλλιτεχνες που μου αρεσουν ειναι ο Mel Brooks μεχρι το ‘‘Spaceballs’’ και οι Monty Pythons.
Απο εκει κ περα δεν ασχολουμαι με το ειδος.Τι να κανουμε,δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολοι με ολους,ουτε ολα να αρεσουν σε ολους.
Κι εμενα ας πουμε μου κανει εντυπωση που δεν σου αρεσε το ‘‘Crash’’,αλλα το σεβομαι διοτι ειναι αποψη σου και το κυριοτερο ειναι οτι ακομα και μετα απο αυτο συνεχιζω να παιρνω τη γνωμη σου στα σοβαρα!:slight_smile: