(νταξ, εβαλα το διπλα για να μην το παρεις κατακαρδα)
(ουτως η αλλως το shawn δεν ειναι ‘κωμωδιa’ its a romantic comedy…with zombies)
Ναι,ρε πλακα κανω.Τι να παρω κατακαρδα…?
Ξερεις ποιο ειναι το θεμα,οτι ελεγα μεσα μου πριν δω την ταινια οτι θα γουσταρω και μετα καπακια θα δω και το ‘[B]‘Hot Fuzz[/B]’’,αλλα τωρα δεν με βλεπω να μπαινω στον κοπο να το δω!
Τζιόπα με τρομάζεις
Λες,ε? Ηοw come?
λοιπον, συνεχιζω να βλεπω θριλερ με μανια τελευταια (απλως περιμενω να γινουν 3-4 σε καθε δεκαετια για να μην τα ποσταρω ενα ενα). μιας και ομως ο jiopas δεν εφτιαξε θρεντ για τη δεκαετια που διανυουμε, ποσταρω εδω το παρακατω:
[B]I Saw The Devil[/B]
δεν μποεσα να βρω το “κανονικο” εξωφυλλο. για πληροφοριες κλικαρετε πιο κατω.
μιλαμε για [B]παρα πολυ καλη ταινια[/B]. γενικα οι ασιατικες ταινιες πολλες φορες με κουραζουν ομως αυτη εδω διαφερει τα μαλα. το στορυ δεν ειναι και τοοοσο προτοτυπο ομως η ταινια εινια ιδιαιτερα [B]καλογυρισμενη[/B] και τελικα σε αποζημιωνει 100% για το χρονο που της αφιερωσες.
Ακόμα και οι καμένοι θα δυσκολευτούν κατά τη διάρκεια αυτής της ταινίας. Αγαπώ τιμιότητα Troma…
έχω στον σκληρό καμιά 20αριά ταινίες με ζόμπι παλιές καινούργιες, καμένες και ακόμα δεν έχω να κάτσω να δω καμία. Πάντα καταλήγω σε κάτι άλλο
Κακώς! Χαχαχα!
‘’[B]Machete[/B]’’ (2010) του [B]Robert Rodriguez[/B]
Eδω στο Βολο εχουμε μια παροιμια/εκφραση που χρησιμοποιουμε οταν κατι δεν αξιζει τον κοπο.Θα την γραψω μαλιστα και με το αναλογο accent,ετσι για να δωσω εμφαση.
Λεμε ‘‘Ξυσ’τ’ αρχιδια σ’ με γκασμα,γιατι η τσουγκρανα αφην’ κενα!!!’‘
Tην αφιερωνω ολοψυχα στους συντελεστες/δημιουργους της μαλακιας που μολις ειδα.
Εχω κατα καιρους κραξει κι εκφραστει αρνητικα,δεξια κι αριστερα σε διαφορα threads,για το υπερτιμημενο διδυμο σκηνοθετων [B]Rodriquez/Tarantino.[/B]Κι αυτο διοτι θεωρω οτι προκειται για δυο ξεδιαντροπους ξεπατικωτες,ανεμπνευστους κλεφτες που κανουν ταινιες για και καλα ατομα ασχετους θεατες και ταγαρογκομενακια που θελουν να το παιξουν εναλλακτικες!!!Την ταινια καθισα να την δω εντελως προκατειλημμενος αρνητικα ,μονο και μονο για να εχω επιχειρηματα να κραζω(τουλαχιστον ειμαι ειλικρινης).Και φυσικα εχω αλλα τοσα επιχειρηματα για κραξιμο πλεον.Η ταινια ειναι επιτηδευμενα b,ο [B]Rodriguez [/B]μαζεψε ενα σωρο cult ηθοποιους που πραγματικα δειχνει να μην ξερει τι να τους κανει,δινοντας τους ακυρους ρολους,ο [B]Trejo[/B] δεν κανει το παληκαρι για lead ρολο,τα πουτανακια του Holywood που ειναι μαζεμενα εκει περα απο το να κατεβαζουν το βρακι και να μοστραρουν κωλομερι στην καμερα,δεν νομιζω οτι ειναι ικανα να κανουν και τιποτε αλλο και γενικα η ταινια σχεδον δεν βλεπεται!!!
Ελεγα εξ αρχης ποια ταινια θα εχει κατακλεψει ο [B]Robert[/B] αυτη τη φορα.Aυτη τη φορα ‘‘εμπνευστηκε’’(#-o),ξεπατικωσε καλυτερα, το αριστουργηματικο και μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες,’’[B]The Killer[/B]’'του [B]John Woo[/B],αλλα που πας ρε κακομοιρη…Ανατιναξε οσα κεφαλια θες,σφαξε οσους θες,γελα,γαμε,σκοτωσε,ταινια της προκοπης δεν θα κανεις παντως ετσι.
Και πολυ ασχοληθηκα!
εχω γραψει αποψαρα εδω
http://www.cinemanews.gr/v5/movies.php?n=7285
και γενικα δεν στηριζω μασετε, ομως El mariachi-desperado-from dusk till dawn κλεινουν σπιτακια, ο τυπος ξεκινησε b movas, δεν το επαιζε απο την αρχη τετοιος…απο κοντα το planet terror που ηταν τιμιο-σε σχεση με το death proof, μια εκ των χειροτερων ταινιων ever-…
ο Ροντριγκεζ πλεον εχει ξεφυγει και αυτα που κανει δεν μαρεσουν ουτε με αφορουν αλλα το παρελθον του ειναι αψεγαδιαστο σε αυτο που εκανε!Καμια σχεση με ταραντινους κτλ…
Επισης ρε jiopa, σαν να σου εχει κανει κακο καθε ταινια που δεν σαρεσει:p βγαζεις [U]μισος[/U], οχι μλκιες!
Γενικά στηρίζουμε Rodriguez και όχι Ταραντίνο. Ο Μασετας πάντως δεν μου φάνηκε και τόσο κακός. :-k
ναι οκ κόψτε λίγο αυτό με τον ταραντίνο γιατί γελάει ο κόσμος
2 αριστουργήματα (pulp, reservoir)
1 καλή (jackie brown)
2 διασκεδαστικότατα κουλουβάχατα (kill bill, basterds)
και 1 μούφα wanna be b (death proof)
- csi γαμάτο επεισόδιο
ναι δεν είναι ο μεσσίας όπως παρουσιαζόταν, αλλά hold on the horses a little bit
2 αριστουργηματα (pulp, reservoir)
1 αδιαφορο (jackie)
2 μουφες (bill,basterds)
1 σκουπιδι (death proof)
+
γαμημενο arrogant στυλακι/υφακι
για το στυλάκι υφάκι συμφωνώ, αλλά αν είχες και εσύ τέτοια φάτσα αυτό θα υιοθετούσες
:lol::lol::lol::lol:
δεν εχω δει τα απαντα του ταραντινο.
δεν μου αρεσει αυτη η toomuchιλα και δηθεν καλλιτεχνικοτητα με τα αιματα γενικοτερα. στο κιλ μπιλ μου ειχε φανει χαζη. στη συνεχεια ειδα το death proof που ειναι τρισμεγιστη ηλιθιοτητα. το pulp ομως γαμαει και επιπλεον για μενα το inglorious basterds ειναι παρα πολυ καλη τανια. απορω που τρωει τοσο κραξιμο…
το inglorious bastards ειχε 1-2 επεισοδια παρα πολυ καλα(οπως το πρωτο με το γαλα, ή εκεινο με τα χαρτια), για ιστοριες μικρου μηκους…σαν συνολο ομως, για μενα ηταν μουφα, κανενας λογος υπαρξης
αν εξαιρεσεις το τελος που και εγω μονο “χαβαλετζιδικο” μπορω να το χαρακτηρισω, κατα τα αλλα για μενα ηταν φοβερη ταινια. ισχυει οπως το λες οτι μπορει να χωριστει σε “επεισοδια” αλλα γουστα ειναι αυτα…
Ώπα ρε παίδες; Τι λέτε; Μήπως γράφετε σε λάθος thread; Οκ, σαφώς και σέβομαι απόλυτα την κάθε γνώμη αλλά γράφετε για b movies και cult ταινίες γενικότερα και απαξιώνετε πλήρως έναν όχι άδικα αναγνωρισμένο σκηνοθέτη του είδους. Στην τελική το Machete τι ακριβώς περίμενε κάποιος να του προσφέρει; Βαθύτερα νοήματα και food for thought; Δε νομίζω…
On topic:
Γιατί δικαιωματικά αξίζει σε αυτό το thread και επιτέλους κατάφερα να το δω. Ντάξει, πολύ μέτριο. Περίμενα περισσότερη αλητεία μέσα…