Thriller\Ηorror\Cult\B-Movies

Φιλε Weedow,μαλλον δεν καταλαβες τι λεω.Φυσικα και δεν περιμενα food for thought και δεν του καταλογιζω την μη υπαρξη τετοιας λογικης.Αυτο που λεω ειναι οτι και για b movie δεν ειναι καλο διοτι ειναι επιτηδευμενα τραβηγμενο απο τα μαλλια να ειναι b movie και διοτι ειναι ανεμπνευστο και ξεπατικωνει αλλες ταινιες και σκηνες ολοκληρες.Τωρα αν ειναι δικαιως αναγνωρισμενος σκηνοθετης ο Rodriguez,το συζηταμε αν θες,αλλα οπως λες κι εσυ πολυ σωστα,γνωμες ειναι αυτες και γουστα.Δεν γινεται να συμφωνουμε ολοι και παντοτε.

Καλά, σίγουρα. Αλλά μιλάμε για b movie ρε man. Από τη φύση του επιτηδευμένο δηλαδή. Αυτός είναι ουσιαστικά ο άγραφος νόμος αυτών των ταινιών, οι υπερβολικές σκηνές, η βία για τη βία, οι “επικές” ατάκες, οι γκόμενες. Γι’αυτό άλλωστε βγήκαν αυτές οι ταινίες. Το να μην του αρέσει κάποιου σαφώς και το δέχομαι γιατί όπως είπαμε γούστα είναι αυτά. Το να απαξιώνει όμως κάποιος καλές ταινίες είναι άλλο θέμα…

Ποια καλη ταινια ρε Weedow απαξιωσα?To ‘‘Μachete’’?Aκομη κι σε αυτους που γουσταρουν [B]Rodriguez[/B] και [B]Tarantino[/B] δεν αρεσε.

Τι να πω ρε παίδες… Εγώ όλοι όσοι ξέρω κωλογούσταραν με “Mechete”. :-k

2 τρεηλερ λασπουρια το 2ο φαινετε μαγικο ταινιακι
Modus Operandi
http://www.youtube.com/watch?v=ze3KyLHHfOY
Otis N’ Dwayne
http://www.youtube.com/watch?v=hoYXNVLEhTU

που θα το βρουμε το Modus Operandi ρε?
δεν το εχει πουθενά αυτο του 2009… :?
λινκ

αγορα απο το site του σκηνοθετη και netflix…ουτε εγω εχω αξιωθει να το δω.θελω να αγορασω το dvd με ψηνει γιατι ειναι παραγωγη sasha grey:D

[I]Μην το ζαλίζουμε το πράγμα[/I]: τη πρώτη φορά που το’δα το Shawn ενθουσιάστηκα. Σε 2-3 σκηνές γέλασα κάπως…
Τη δεύτερη, δεν γέλασα- ήξερα τι έπεται…απλώς αρκέστηκα να δω τις “φρικουλέ” σκηνές πάλι…
Τη τρίτη…[B]ε!!! εκεί στο 3/4 της ταινίας πάτησα pause[/B]… :smiley:

MACHETE λοιπον χωρίς να είναι αριστούργημα…έκανα χαβαλέ μ’ αυτήν!!!

[B]Chemical Wedding[/B]

Χαζομαρίτσα θρίλερ με σκηνοθεσία που θυμίζει επεισόδιο κακής φτηνής τηλεοπτικής παραγωγής, έχει κανα δυο καλές σκηνές, που που ακούγονται και λίγο Maiden, αλλά γενικά η ταινία δεν αξίζει ούτε καν την προσοχή σας και αν δεν είχε γράψει το σενάριο ο Bruce μάλλον δεν θα είχα ασχοληθεί ούτε εγώ. Σε 3 δόσεις την είδα και είναι μόνο 100 λεπτά.

Εγώ να πω την αλήθεια μου man την έχω ήδη δει 2-3 φορές. Όσον αφορά ειδικά το σενάριο, άσχετα με το ποιος το έχει γράψει, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Είναι από τις λίγες φορές που δεν βλέπω πολλές τρύπες σε ταινία που έχει χτιστεί πάνω σε κάτι ήδη υπάρχον. Σαφώς και δεν είναι τίποτα το φοβερό η ταινία, αλλά για να περάσει η ώρα και για τους Crowlικούς είναι αξιοπρεπέστατη.

Πολυ χασμουρητο!Παιζει κι αυτη η κρυοκωλη η αλιμακμπιλ και με ξενερωσε…

Μόνο για μυημένους στο χώρο του comedy horror. Στο τέλος είμαι σίγουρος ότι μισοί από εσάς θα πείτε τι μαλακία ήταν αυτή και οι άλλοι μισοί θα παγώσετε για 5 λεπτά και μετά θα κλάσετε στο γέλιο.

Όπως λένε και οι φίλοι μας οι Ολλανδοί τι θα γινόταν αν ο Saint Nicolas ήταν ένας αιμοδιψής bishop που κάθε 5 Δεκέμβρη που έχει πανσέληνο γαμούσε τα πάντα!:stuck_out_tongue:

Προτεινόμενο σε όσους έχουν δει το “Rare Exports” και γουστάρανε.

Ώπα, ξέχασα να αναφέρω και αυτό. Όποιος ξέρει την Une Frappe Productions ξέρει ότι δεν περιμένει κανένα αριστούργημα. Έχει το χαβαλέ του πάντως αν το δεις με παρέα και είναι και σχετικά μικρό…

Παρωδία, με τέσσερις σπονδυλωτές ιστορίες με τίτλους όπως “Wadzilla” & “I Was A Teenager Werebear” και τη συμμετοχή τρισμέγιστων μορφών (βλ. Eric Roberts). Το γιγάντιο σπέρμα αποτελεί και το highlight της ταινίας. Κάτι παραπάνω από must…

Έχει αναφερθεί ήδη man και εδώ και στο “Τι ταινία είδατε χτες”.:wink:

απο γιαπωνεζικα θριλερ τι θα μου προτεινατε να δω;;
εχω δει μονο το the eye το οποιο δε μου αρεσε και πολυ, δεν το χα βρει και πολυ τρομακτικο (σχεδον καθολου θα λεγα)
τα οριτζιναλ grudge, dark water, ring κλπ αξιζει να τα δω τωρα που εχω δει τα αμερικανικα;

το ρινγκ ειδικα γαμαει! εχω πολα χρονια που τ ειδα αλλα ακομα θυμαμαι την πορδη που με πηγε!

Ειδικα σε αυτα που αναφερεις, οι Αμερικανοι τους εχουν αλλαξει τα φωτα, χιλιες φορες οι οριτζιναλ Ιαπωνικες βερσιονς! Grudge και Ring δες σιγουρα, Dark Water δεν το εχω δει.

Τελευταια ταινια που ειδα ηταν πριν λιγες μερες και ανηκει σε αυτο εδω το θρεντ. Ο λογος για το [B]Dead Snow[/B], Νορβηγικης παραγωγης. Παρεα φιλων πανε διακοπες σε απομονωμενο σπιτακι στα βουνα και ξυπανε κατι λυσσαλεα ζομπυ-ναζι. Χαβαλε ειχε, αρκετο κρεας (αιματα, εντερακια κτλ), υπηρχαν κατι στιγμες που και οι ιδιοι οι ηθοποιοι δεν παιρνουν σοβαρα την ταινια (ετσι πρεπει σε τετοιου υφους ταινιες) αλλα οκ, σπαστηκα με την υπερβολικη νοημοσυνη των ζομπυς. Εχω δει αρκετες παραλλαγες, δεν ειναι η πρωτη ταινια που τρεχουν, αλλα το να βλεπουν με κυαλια ή να ψαχνουν τα θυματα τους ειναι too much. Δεν ειναι κακο, με παρεα βλεπεται χαλαρα.

σχεδον ποτε δεν μ αρεσουν οι ταινιες με ζομπι γτ μου φαινονται μουφα. ομως θα σε ρωτησω: δηλαδη εσυ δεν βαριεσαι τα ζομπι να πηγαινουν ολη την ωρα σαν βλαμενα αργα και ηλιθιωδως? δεν εχω δει την ταινια αλλα ισως κ να ειναι για καλο αν εχουν πειραξει λιγο την τοσο κλισε προσωπικοτητα τους. :slight_smile:

δεν το παω στην ταινια αλλα στην ολη φαση με τα ζομπι…