Thriller\Ηorror\Cult\B-Movies

άν θές κάτι πιο ξεχωριστό και ελαφρώς χιουμοριστικό δές το Uzumaki με τα spirals.
άν θές κάτι πιο ρεαλιστικό και ελαφρώς σαν το Blair Witch δές οπωσδήποτε το Noroi: The Curse.

@Deadmeat: Εξαρταται την ταινια και ποσο σοβαρα παιρνει αυτη τον εαυτο της. Αν θελει σοβαροφανεια και ατμοσφαιρα, προτιμω σιγουρα την κλασσικη εκδοχη που τα ζομπυ πανε σαν βλαμμενα αργα και ηλιθιωδως! Φυσικα και δεν με πειραζουν οι παραλλαγες (με μετρο βεβαια) αλλα αν θες να κανεις μια παραδοσιακη ταινια τρομου με ζομπυ, τοτε κατα την γνωμη μου θα πρεπει να ακολουθησεις την πεπατημενη και να εξελιξεις την ταινια με βαση τον πατροπαραδοτο τροπο!

Αλλα π.χ. το Dead Snow ειχε πρωτοτυπο setting για ταινια με ζομπυ, ηταν στα χιονια (!) και φαινοταν πως δεν ειχε σκοπο τοσο να παρουσιαστει ως παραδοσιακη horror ζομποταινια αλλα ως μια καφρικη b movie, για αυτο και καλοδεχτηκα (ως ενα σημειο) τις παραλλαγες!

Εγώ λέω κλάσε τα thriller και δεν καμιά ωραία gorιά σε φάση Tokyo Gore Police, Big Tits Zombie (ή Dragon, κάωπς έτσι λέγεται) και The Machine Girl.:stuck_out_tongue:

Τώρα όσον αφορά το “Dean Snow” μπορώ να πω απλά ότι το προσκυνάω, το έχω αγοράσει αυθεντικό και η σκηνή που ο τύπος βουτάει σφυρί και δρεπάνι για να σκοτώσει nazi zombies είναι αριστούργημα! Χαχαχα!

Στο Dead Snow αγαπησα την σκηνη που σκανε ζομπυ απο την πλαγια, αρχιζουν να τα θεριζουν και παιζουν κατι ακυρες μουσικες απο πισω (πολυ εξωτικες κετς), τρελος χαβαλες εκει :lol:

Το Tokyo Gore Police ήταν αριστούργημα! Το The Machine Girl έτσι κι έτσι, ενώ το Big Tits Zombie κάτω του μετρίου ξεχνιέται εύκολα. Φέτος κυκλοφόρησαν τα Helldriver, Yakuza Weapon, Deadball με παρόμοιο στυλάκι.

οκ παιδια θα τα κοιταξω αυτα που ποσταρατε θενξ

//το dead snow μαζι με το dog soldiers ειναι οι 2 πιο αγαπημενες μου καφρο-καλτ-μπιμουβις, τρελο ρισπεκτ

Billy Zane και δεν είμαι καλά!

Ντάξει, το περίμενα πιο άσχημο από τα σχόλια που είχα ακούσει. Δε λέω ότι είναι και το υπέρτατο remake αλλά αν είσαι κλασμένος, με παρέα και έχει πάει 2 το βράδυ μια χαρά είναι…

…’‘The Fog’’’ τομ κλασικό του Κάρπεντερ, όχι η πρόσφατη ξεπατικοσούρα…πολύ καιρο είχα να το δω…all time classic:):!:

Not bad για να χαζολογήσεις και να περάσει η ώρα…

το κομικ παντως ειναι φοβερο

Δεν το έχω διαβάσει είναι η αλήθεια αλλά συνήθως έτσι είναι. Το αρχικό/κόμικ σχεδόν πάντα είναι ανώτερο της μεταφοράς του σε ταινία/σειρά. Όπως και με το Walking Dead. Γαμώ η σειρά αλλά σίγουρα όχι όπως το κόμικ.

Τουλάχιστον μαλακία…

Ρε συ Weedow,συγγνωμη κιολας,αλλα τα τελευταια σου posts σε αυτο το thread,ειναι για b movies του κωλου.Γιατι ρε συ δεν τσεκαρεις απο αυτο το thread παλιοτερες ταινιες που εχουμε ποσταρει και δεν εχεις δει???Επισης τσεκαρε και στα ‘‘Horror Threads’’ ολων των δεκαετιων,ταινιες που δεν εχεις δει!!!Εχουμε προτεινει πολυ καλες ταινιες!!!

Χαχαχαχαχα! Πίστεψέ με man έχω δει πάαααααααααρα πολύ πράμα από b movies. Γι’αυτό και τσεκάρω παλιό και φρέσκο stuff που δεν έχω δει όπως αυτό που πόσταρα παραπάνω. Και να είναι μάπα μία ταινία δεν μπορώ να το ξέρω αν δεν τη δω. :wink:

θα τη δω μεσα στη βδομαδα και θα γραψω αν ειναι τοσο καλη οσο λεει το review

//ριξτε καμια ματια στο σαιτ αυτο, ειναι ενδιαφερον πιστευω για τους χοροραδες

Ωπ, καλή φάση man. Θα το τσεκάρω.:wink:

[B]The revenant[/B]

Έχει αναφερθεί αρκετές φορές εδώ μέσα, το είδα και εγώ χθες. Φάση είχε αν και έλειπε το παλαβό σενάριο που θα το απογείωνε. Περίμενα να πέσουν μερικές φονικές ατάκες αλλά στο θέμα διάλογος δεν το είχε και τόσο. Σαν story πάντως είχε μερικά γαμάτα σκηνικά με αποκορύφωμα φυσικά την σκηνή με τον δονητή.

Εγώ με τη σειρά μου χτες είδα το Trailer Park Of Terror. Όχι και τόσο καλό όσο το περίμενα, αλλά καθόλου άσχημο με εντελώς trash φιγούρες του αμερικάνικου νότου και πολλά κλισέ που γούσταρα.

Η αλήθεια είναι ότι έπαιξε fast forward σε μερικές φάσεις της ταινίας…