Thriller\Ηorror\Cult\B-Movies

μαλακιούλα με φάντασμα σε μικρό ξενοδοχείο. Βαριόμουν πολύ, δεν είχα τι άλλο να δώ…

Επιτέλους το είδα κι εγώ. Για όποιον δεν το ξέρει είναι τηλεταινία δύο επισοδείων μία ώρα+ το καθένα με ένα συγγραφέα που απομονώνεται σε ένα lake house μετά το θάνατο τησ γυναίκας του. Ε, Stephen King είναι καταλαβαίνεται τι γίνεται μετά. Όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά not bad at all. Περνάει άνετα η ώρα και ο Pierce Brosnan κατ’εμέ γαμεί.

http://www.youtube.com/watch?v=yV0pC5BlZpo θα τσεκαριστει αμεσα λογω Udo Kier

Τι τελειότητα είναι αυτή;8O

…πο πο άπαικτο:):!:

προσκυνώ τη θεά!!! :smiley:

wtf, αντρας ειναι!

Η επανάληψη ποτέ δεν κάνει κακό…:wink:

Μετά την αποπάνω ευχάριστη επανάληψη έκατσα και είδα κάτι σε πιο ρίσκο. Ε και το ρίσκο δε βγήκε. Μαλακίες υπάρχουν πολλές, αυτή εδώ όμως παίρνει όσκαρ μαλακίας…

ε δεν χαίρεσαι που είδες ταινία για όσκαρ? :stuck_out_tongue:
με αυτόν σκηνοθέτη που ειναι πρακτικά ανύπαρκτος τι περίμενες

αλήθεια; :-s 8O κρίμα γιατί περίμενα πολλά από [B]Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο [/B]([I]Full Metal Jacket/ Law & Order/ R.Howard/ For Her[/I]) -μεγάλος ηθοποιός, με πιασάρικες ερμηνείες. Ίσως να μην του πάει η σκηνοθεσία ξέρω γω…

??? Ε για ποιον μιλάς; Εγώ αναφερόμουν στην ηθοποιό που έπαιζε και στο Crash.

Διαβασα και την ιστορια στο imdb και εχω κωλοψηθει.

‘[B]‘House On Haunted Hill’[/B]’(1959) του [B]William Castle[/B]

O [B]William Castle[/B] ειναι μια κλασσικη horror φιγουρα των δεκαετιων 1940,1950,1960.Οι ταινιες του ειναι αφελεις,διασκεδαστικες,χαζουτσικες καλοκακογυρισμενες b movies,στα ιχνη του αλλου μεντορα του ειδους,του [B]Roger Corman[/B]!!Eχω δει 4-5 ταινιες και ειναι ολες στο ιδιο υφος.Στην ταινια δεσποζει ο αρχων του ειδους ,[B]Vincent Price[/B], και η ταινια βριθει πολλων cliches,οπως κομμενα κεφαλια,πιανα που παιζουν μονα τους,φαντασματα,διαφορα τρικ κλπ.
Ενας οικοδεσποτης καλει σε ενα παλιο σπιτι τυχαια πεντε ατομα με τη συμφωνια να δωσει 10.000 στον καθενα αν κατορθωσουν να παραμεινουν στο σπιτι μεχρι το πρωι.Η αφελεια που επικρατει στην ταινια,ισως τοτε να τρομαζε τον κοσμο,αλλα τωρα πραγματικα προκαλει γελιο και χαβαλε.Φοβερο guilty pleasure λοιπον,που σας το προτεινω με κλειστα ματια.Η ταινια ειναι μικρη,μονο 75 λεπτακια,ο,τι πρεπει δλδ για ενα warm-up πριν την προβολη μιας '‘σοβαρης’'ταινιας!!!

Υ.Γ.Η ταινια εγινε remake το 1999 με τον [B]Geoffrey Rush[/B] στο ρολο του οικοδεσποτη!!!

Μαγκες,ταινιαρα :lol::lol::lol::lol: !!!

Μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς ever! Πρόσφατα παρήγγειλα και το “The Bat”.:slight_smile:

υπότιτλοι για το house on haunted hill παίζουν πουθενά;

epeidh h gynaika efage kollhma me ton Iain Glen (ton Jorah Mormont apo to game of thrones) katevase oti vrhke mprosta ths me afton!

dystyxws katevase kai 2 apo tis xeiroteres tainies pou exw dei pote

Paranoid (2000)

opou epaize kai h jessica alba se trisathlia ermhneia

kai
Darkness (2002)

me thn anna paquin

MAKRIA!!!
oute gia cult!

παιζει να μαι ο μοναδικος που του χει αρεσει το darkness?? (μαζι με το ξαδερφο μου:p )

το χαμε δει ενα καλοκαιρι πριν κατι χρονια και μου χε φανει πολυ καλο, αλλα σ οποιον το χω προτεινει μετα με βριζει

δε μπορω να καταλαβω γιατι :-k

Προς Weedow:To ‘’[B]The Bat[/B]’’ ειναι πολυ καλο.

Προς Αngel7:Το ‘’[B]Darkness[/B]’’ αρεσε και σε μενα!!!

‘’[B]Re-Animator[/B]’’(1985) του[B] Stuart Gordon[/B]

Eιχα προαναγγειλει αφιερωμα σε horror ταινιες και στα πλαισια αυτου ξαναειδα το ‘’[B]Re-Animator[/B]’’,το οποιο ειχα πραγματικα πολλα χρονια να δω.Η ταινια με ελαφριες δοσεις υποδοριου κι υφεροποντος humour ειναι κατ’εμε ενα homage σε αναλογες ταινιες των ‘30’s,τυπου ‘’[B]Frankenstein[/B]’’.Ενας σπαστικος/ξερολας φοιτητης καταφθανει σε μια σχολη ιατρικης και ανοιγει μετωπο με εναν καθηγητη και στην συνεχεια αναπτυσσει μια επαναστατικη ιατρικη θεωρια της οποιας την πατροτητα διεκδικει με υπουλα μεσα και ο καθηγητης κι απο εκει και περα καλα να περασετε.Η ταινια εχει συνεχομενο κι ολοενα αυξανομενο ρυθμο,εχει πολυ gore και στο πισω μερος μια φανταστικη μουσικη απο τον [B]Richard Band[/B],που σε συνδυασμο με την σκηνοθεσια δημιουργουν μια ταινια που σε αισθητικη,οχι θεματολογια,διαφερει καπως απο αναλογες ταινιες τρομου των ‘80’s.Θα τολμουσα να πω οτι στα ματια μου,σε καποιες στιγμες της.η ταινια μου φανηκε καπως πιο’‘ευρωπαικη’’ κι ας μην ηταν.Ο [B]Stuart Gordon[/B] με αυτο το film παγιωθηκε ως ενας ικανος σκηνοθετης b-movies τρομου και με τον nerd [B]Jeffrey Combs[/B](μονιμη επιλογη του [B]Gordon[/B],οπως ο [B]Sam Raimi[/B] ειχε τον [B]Bruce Campbell[/B]),αλλα και τον[B] David Gale [/B]στο ρολο του κακου καθηγητη,μας υποσχονται 85 λεπτακια καθαροαιμου/χαβαλετζιδικου horror,με δυνατες σκηνες.Σιγουρα απο τα καλυτερα horror films ων’80’s.Δεν εχω δει το ‘’[B]From Beyond[/B]’’,αλλα θα βαρεθω να λεω οτι η καλυτερη ταινια του [B]Gordon[/B],αλλα θα βαρεθω να λεω οτι η καλυτερη ταινια του [B]Gordon[/B] για μενα ειναι το ‘[B]‘Dagon[/B]’’.