Mη φανταστείς πως έχει κανά σπουδαίο ρόλο, ελάχιστα μιλάει και μοιάζει τόσο συγκρατημένη, σχεδόν παγωμένη.
Μέχρι στιγμής δεν αντιμετώπιζε φονικά εργαλεία το κορίτσι. Είχε να κάνει με άλλα μαρκούτσια. Μην το κατηγοράτε άδικα.
:lol::lol::lol:
Troma εννοείται πως είναι ηγετική μορφή στο χώρο των b movies. Όποιος δεν έχει δει τα Toxic Avenger και το Poultrygeist τα βλέπει τώρα. Ψάξτε γενικά γιατί έχει πολύ θεματάκι ο Kaufman. Μέσα στη σαπίλα παίζουν αρκετά διαμαντάκια.
O euroboy από την πρώτη στιγμή που πόσταρε με έψησε να ψαχτώ σε Troma φάση.
Μόνο Poultrygeist επαφή. Σατανικό γέλιο
Poultrygeist μιλάμε για άλλο επίπεδο!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Βαριέμαι δεν έχω τι να δω, και είπα να το τσεκάρω. Γενικά δε με πείθουν οι ταινίες με τέρατα, ούτε καν το Godzilla. Εδώ έχουμε κάτι που μοιάζει με Cthulhu, λιγότερο μυθικό όμως. Γι’αυτό και η ταινία βγήκε με περισσότερο χαβαλέ και μπυροποσία, παρά ατμόσφαιρα και τρόμο.
Ωπ, θα τσεκαριστεί το από πάνω. On topic είδα κι εγώ το “Would You Rather” και μπορώ να πω ότι πέταξα μιάμιση ώρα από τη ζωή μου.
Τον τελευταίο καιρό πολλά και διάφορα. (σε σποιλερ οι εικόνες)
Ενα γαλλικό ανεξάρτητο low badget
[SIZE=“4”]Ils / Them[/SIZE]
70 λεπτά, το βλέπεις και το αφήνεις πίσω. Κρατάς ότι είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία σε μέρος του ανατολικού μπλοκ.
Sam Raimi
[SIZE=“4”]Drag me to Hell[/SIZE]
Ευτυχώς είδα πρώτα την τεράστια τριλογία του Εvil Dead να δω τι κάφρος είναι ο Raimi. Τι και αν δανείστηκε αρκετά από τα προηγούμενα έπη του και δεν είχε την ίδια δημιουργικότητα; Επος, η σκηνή με τους τσιγκάνους είναι απίστευτη.
Δύο mainstream αμερικάνικα
[SIZE=“4”]Insidious[/SIZE]
Οκ είναι από τους δημιουργούς του Saw & Paranormal Activity. Παρ’όλα αυτά αποφεύγει αρκετά κλισέ και προσπαθεί να δώσει δικό του χαρακτήρα και το πετυχαίνει κατ’εμε. Μετά το μισό δανείζεται και στοιχεία από b’movies (λίγο χιούμορ) και άλλα σεναριακά στοιχεία (οι γκοστμπαστερς, ο κωμικός σχεδιασμός του δαίμονα που δεν ταιριάζει καθόλου με το πνεύμα της ταινίας, ταξίδι σε άλλες διαστάσεις, μεντιουμ κλπ) το οποίο δεν με χάλασε ιδιαίτερα.
Η σκηνή στο ταξίδι στο υπερπεραν με τα κοριτσια και τα χαμόγελα από τις πιο creepy που έχω δει. Αξίζει σίγουρα, θα του βαζα και 7 αν μιλούσαμε βαθμολογικώς, μέχρι εκεί όμως.
[SIZE=“4”]Sinister[/SIZE]
Ιδιοι συντελεστές περίπου με το Insidious, πάει να κάνει κάτι διαφορετικό και αυτό, έχει και το όνομα του Ηθαν Χωκ ο οποίος μπαίνει στον ρόλο, έχει μια καλούτσικη ανατροπή, αξίζει γενικά αλλά είναι από τις ταινίες που έστω και μια σκηνή μπορεί να χαλάσει όλο το έργο. Για την τελευταία λέω με το κουτί που φαίνεται ότι ο σκηνοθέτης είναι 15 χρονών.
Δύο κλασικές βρεττανικές
[SIZE=“4”]28 Days Later / 28 Weeks Later[/SIZE]
Κοινωνικές ταινίες τρόμου; Επιτέλους κάτι διαφορετικό με ζομπι και με άποψη. Πολύ δυνατά και τα δύο, με διαφορετική σκηνοθεσία και άλλη νοοτροπία. Και στα δύο μου άρεσαν ότι ο άνθρωπος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος.
Επηρρεασμένο και το Walking Dead αρκετά από αυτές.
και τέλος
[SIZE=“4”]Session 9[/SIZE]
Παιδί του Shining, πολύ καλό ψυχολογικό θρίλερ. Ωραία η ανάπτυξη (των σάπιων) χαρακτήρων, περίμενα να συσχετίζεται πάντως με το όλο concept, μου φάνηκε σαν να γεμίζει τον χρόνο περισσότερο. Δυνατό πάντως, βλέποντάς το κατάλαβα γιατί είναι αμφιλεγόμενες οι κριτικές.
[B]“Somos Lo Que Hay”[/B] ή αλλιώς [B]“We Are What We Are”[/B]. Παρόλο που το story έχει να κάνει με μια οικογένεια κανίβαλων, μην περιμένετε να δείτε υπερβολικά extreme εικόνες, τουλάχιστον όχι όσον αφορά ξαντεριασμένα πτώματα κλπ. Το extreme σε αυτή την ταινία αφορά περισσότερο την αισθητική της και τα συναισθήματα που σου βγάζει. Εγώ πάντως ανατρίχιασα ουκ ολίγες φορές κατά τη διάρκειά της. Πολύ δυνατό ταινιάκι και το προτείνω ανεπιφύλακτα. Όχι για να μη λέτε ότι βλέπω σαπίλες για τις οποίες μετανιώνω που πάτησα το “play”.
Μεταξυ μας ,εχεις μετανοιωσει πολλες φορες…
Δεν αντιλέγω. Αλλά αν δεν το δω κάτι πως μπορώ να ξέρω τι λέει; Τόσες και τόσες μαλακίες έχουμε δει, σε λίγες ακόμα θα κωλώσουμε;
Άργησα, αλλά είδα το [B]Visitor Q[/B].
Έχει αναφερθεί. Εντάξει άρρωστη ταινία. Αλλά Τακάσι Μαικ είσαι. Μετά το Ichi the Killer όλα τα περίμενα. Άλλα όχι ακριβώς αυτό.
Takashi uber alles! Γενικά όπου έχει απλώσει το χέρι του έχει κάνει θαύματα. “Audition”, “Ichi The Killer”, “Three Extremes” που είχε συμβάλει και πολλά άλλα. Αυτό δεν το έχω δει ακόμα αλλά κοντοζυγώνει κι η ώρα του.
Τα δυο πρώτα έχω δει. Πλάκα κάνεις Weedow???Βάλε το τώρα. 80 λεπτά είναι. Ειδικά από σένα δεν το περίμενα να μην την έχεις δει.
Ας βάλω και φωτογραφία.
[SPOILER][/SPOILER]
Έλα μου ντε! Πως μου είχε ξεφύγει αυτό; Μου έχει ξεφύγει και το “13 Assassins” που δεν έχω δει ακόμα. Καιρός να παίρνουν σειρά ένα ένα.
…κιεμένα γαμώτο:):!:
Μιας και πιάσαμε τους πολυαγαπημένους Ιάπωνες χτες είδα αυτούνο. Τίποτα το ιδιαίτερο αλλά όπως ξέρουμε τα γιαπώνια ξέρουν πως να μην απογοητεύουν. Απλά συμπαθητικό, περνάει η ώρα, έχει και 2-3 στιγμές γέλιου.
Αφού τα φάγαν, έπρεπε και να τα βγάλουν. Και αυτή η ταινία είναι για λίγο καμμένους. Μπλέκει τα ζόμπι με την αηδία των σκατών, ευτυχώς ή δυστυχώς με όχι και τόσο ρεαλιστικό τρόπο. Αν και η ιδέα του σεναρίου (με το παράσιτο) θα μπορούσε να είναι και πραγματική. Γενικά φάνηκε πιο καλοφτιαγμένη απ’το Dead Sushi και θα τη ξανάβλεπα.