Αυτό είναι εδώ και καιρό σε αυτά που θέλω να δω και όλο το αναβάλλω. Μιας και έπιασα τα γιαπώνια έρχεται και η ώρα του σιγά σιγά…
Επίσης είδα κι αυτό με ζόμπι, σε πιο σοβαρό ύφος αλλά ντάξει ψιλοπράματα. Σε ζομπόφιλους μπορεί βέβαια ν’αρέσει. Όσοι έχουν δει όμως το Outpost σίγουρα θα τους το θυμήσει, μόνο με λίγες περισσότερες βόλτες στο δάσος, και όχι τόσο ενδιαφέρον.
zombie και ναζί πάνε hand in hand τελευταία πάντως
on topic
Thale
Νορβηγικό θρίλερ με 2 άτομα από συνεργείο καθαρισμού σκηνών εγκλήματος να ανακαλύπτουν μια γυναίκα σε ένα υπόγειο σπιτιού η οποία φυσικά δεν είναι αυτό που φαίνεται. Έχει μια κάποια ατμόσφαιρα, καλό ρυθμό αλλά η υπερβολικά μικρή διάρκεια (75 λεπτά!!!) δεν το αφήνει να αναπτυχθεί πλήρως. Από ότι κατάλαβα βασίζεται σε Νορβηγικό μύθο.
μιας και πιασαμε νορβηγια
αυτο το χει δει κανεις?
Είδα το [B]Grotesque[/B] ή [B]Gurotesuku[/B] του 2009
Την έχει ξανά αναφέρει ο Weedow και έχω πάνω κάτω την ίδια άποψη. Τίποτα ιδιαίτερο, αλλά αξίζουν μερικές σκηνές. Απλά κάποιος την έβαλε στις πρώτες disturbing movies λέει γι’ αυτό τσέκαρα. 70 λεπτά μόνο οπότε να τη δείτε.
Έτοιμη με αγγλικούς υπότιτλους : [U]Grotesque (Full Movie)[/U]
Και μπορώ να πω ότι το 1.07 είναι από τα πιο τοπ σημεία. Πολύ μπροστά. Αλλά μην πάτε κατευθείαν εκεί μωρέ, χάνετε την ουσία.
Οι λίγο πιο παλιοί βέβαια ξέρουν ότι είναι βασισμένο στο Guinea Pig 2, και το προτιμάνε γιατί είναι καλύτερο. 8)
Είχα χρόνια να το δω και είπα να το ξανατιμήσω. Ακριβώς όπως το θυμόμουνα. Συμπαθητική μαλακιούλα να περνάει η ώρα.
…το βλέπω τώρα…καλό φαίνεται:):!:
Pas mal. Κλασική 90’s γραφικότητα που προσπαθεί να το παίξει λίγο King, λίγο Lovecraft και τα ψιλομπλέκει.
Αυτή περίμενα να έχει λίγο πιο πολύ βία, αλλά αρκέστηκε μόνο σε πυροβολισμούς και πεταχτά έναν ακρωτηριασμό στα γόνατα. Ταινία εκδίκησης περισσότερο, όπου δύο γυναικάκια, μία όμορφη και συνάμα εμετική κι επικίνδυνη κοκκινομάλλα και η λίγο πιο μαζεμένη καστανόξανθη με δωδεκάποντα πρωταγωνίστρια, τιμωρούν άντρες που τις εξαπάτησαν/πλήγωσαν. Συμπαθητική αλλά προτιμώ το γαλλικό Baise Moi.
Η απόλυτη μετριότητα.
…χ1000:):!:
Τεράστιοι Price και Lorre.
Αυτή είναι η πρώτη ολοκληρωμένη ταινία του γιού του Cronenberg. Άρρωστη κυριολεκτικά κι όχι μεταφορικά, αφού ασχολείται με ιούς διασήμων, τους οποίους αγοράζουν και χρησιμοποιούν κοινοί θνητοί. Αν κι αρκετά ατμοσφαιρική είναι δυστυχώς αργή, μετά τη πρώτη ώρα συγκεντρώθηκα, που έβγαινε το αίμα απ’το στόμα.
Εδώ είναι το ζουμί…
Αφού πήγα πίσω 10 σελίδες περίπου και τσέκαρα τις προτάσεις Βοιντερ (δεν ξέρω γιατί, απλά φάνηκαν τέρμα καμένες οι δικές του και είχα όρεξη για καμενιά) είδα το [B]Wir sind die Nacht [/B] ( We are the night ) που πραγματικά ήταν μια καλή ταινία. Είχε σενάριο. Καλό τέλος κτλ.
Πριν από τούτο όμως είπα να δω κάποια καμενιά από Troma και μετά από 2-3 τσεκαρίσματα είδα το [B]The Seduction of Dr. Fugazzi[/B]
Το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου. Μετά τη μέση και κάτι το έκλεισα. Η πρωταγωνίστρια ήταν κατι σαν πακιστανή γυναίκα πουλί που μου την έσπαγε. Απλά δεν είχα όρεξη για παρακάτω. Γιατί δεν θέλω να κόβω ταινίες στη μέση. Είχε 2-3 σαδομαζό αλλά τίποτα ιδιαίτερο ή extreme.
Ο Weedow εχει παρουσιασει στα τρια τελευταια posts του,τρια διαμαντια.
Ενα κι ενα!!!
Ψυχοπαθής serial killer σκοτώνει στο Λονδίνο χωρίς να τον παίρνει κανείς χαμπάρι. Όπως και τοΧένριτο 1986, έτσι και το Τόνι εδώ μας δείχνει κάπως σαν ντοκιμαντέρ πως ξεφεύγουν και κάνουν τη δουλειά, παραμένωντας υπεράνω υποψίας. Σου βάζει ιδέες.
Το από πάνω φαίνεται συμπαθέστατο. Classic μακελάρης που δεν τον παίρνει χαμπάρι κανείς να υποθέσω λόγω παρουσιαστικού κλπ.
On topic, άλλο ένα διαμαντάκι μιας και όταν έχουμε “σενάριο” Πόε και τον Price Να πρωταγωνιστεί τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά.