Εγώ ως γνωστός σάπιος σίγουρα θα την τσεκάρω, χαχαχαχαχα!
Αυτη ειναι καλο καψιμο,εχει φαση.
Δεν ξέρω, ψιλοξενέρωσα προσωπικά. Δε με κράτησε ιδιαίτερα αν και το story δεν ήταν άσχημο.
ΝΑΙ ρε Norda! ΝΑΙ!
To τελευταιο διαστημα τοσο σε μουσικη οσο και κινηματογραφο ο Χαρος εχει χτυπησει για τα καλα.
Ετσι λοιπον ‘‘εφυγε?? σε ηλικια 83 χρονων ο απολυτος αρχοντας του sleaze και του exploitation(μαζι με τον [B]Joe D’Amato [/B] για μενα),o [B]Ισπανος [/B][B]Jess Franco[/B] που εδωσε σε ολους εμας τους καμμενους ταινιες οπως το ‘[B]Vampyros Lesbos[/B]’’,το ‘’[B]Eugenie[/B]’’,το ‘’[B]Justine[/B]’’ και πολλα ακομα.
Δεν ηταν ποτε ο αγαπημενος μου,αλλα υπαρχουν πολλες ταινιες του που τις χαρηκα και της απηλαυσα…
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα…
Το πήρε το μάτι μου χτες κάπου. Πάει κι αυτός ο άμοιρος.
Επίσης χτες είδα αυτούνο. Ε, χαζοπερνάει η ώρα. Τίποτα το ιδιαίτερο.
Για βοηθηστε λιγο…
Νομιζω ο Weedow (εναλλακτικα ο Voider αλλα νομιζω ο Weedow) ειχε ποσταρει καποτε για μια ταινια της οποιας το ονομα δεν θυμαμαι. Θυμαμαι μονο πως λεγοταν Caza/Kaza/Καζα-κατι τελος παντων και ειχε σχεση με demonic possession νομιζω και ισως κατι επαιζε με κατι αδερφες (εννοω sisters :Ρ).
Με τους πιθανούς τίτλους που δώσες μόνο το La Chiesa/The Churchμου ρχέται, αν και δε θυμάμαι να είχε αδερφές.
[SPOILER][/SPOILER]
Το Alucarda δεν αρχίζει από C/K όπως ζήτησε.
Όχι τέτοιες αδερφές ρε, sisters σου λεει. :lol:
Προσφατη ταινια, 00ς νομιζω.
Νομιζω πως ο τιτλος της αρχιζει οπως ειπα Καζα-κατι. Διαφωτιστικος
Αδερφες εννοω, οχι μοναχες, απλα αδερφες
Μ’έκαψες. Δε θυμάμαι ποια μπορεί να λες.
Οχι οχι, αυτο. Τεσπα, αφηστε το, μπορει να λεω και μαλακιες. Αν μου ερθει, εχει καλως!
Επειδή το έχω δει το Gozu και είναι η αγαπημένη μου απ’τις παλιές ταινίες του Takashi Miike, δεν έχει σχέση με demonic possession και αδερφές.
Ευρηκα 8)
Χαχαχαχαχα! Χαρά στο κουράγιο σου!
Έπεσε διπλή γουρουνίλα αυτό το σαββατοκύριακο:
Αυτό είναι άρρωστο αλλά δεν έχει καν σενάριο. Θυμίζει August Underground στην εξοχή, και φυσικά με λιγότερες λεπτομέριες στους βασανισμούς και λοιπά. Ένα nonsense δημιούργημα στο οποίο ο πρωταγωνιστής κάνει ότι του ρθει.
Αυτό ευτυχώς έχει σενάριο και είναι καλύτερο. Θριλλεράκι εκδίκησης περισσότερο, που μας δείχνει πως εθίζεται στη βία ο πρωταγωνιστής με τη βοήθεια ενός εγκληματία, λόγο του αδικοχαμένου του αδερφού.