…οπ καλό φαίνεται:):!:
Μπα μαλακιούλα ήτανε μωρέ, το είδα επειδή γουστάρω τη πρωταγωνίστρια και για να περάσω την ώρα μου.
…για να περάσει η ώρα δηλαδή…είναι και πρωταγωνίστρια:p :!:
Ρε’σεις, αυτό το διαμάντι πως δεν το είχα δει τόσα χρόνια; Ταινιάρα!
μεγάλη αγάπη το the blob καλά που μου το θύμησες το βάζω να κατεβαίνει.
Πρέπει να δω και το original κάποια στιγμή.
To original σήμερα μοιάζει περισσότερο με παρωδία παρά με ταινία τρόμου. Ωραίο φινάλε έχει (και δεν μπορώ να θυμηθώ αν είναι το ίδιο) αλλά μην περιμένεις πολλά.
Καλά, φαντάζομαι. Για το “εγκυκλοπαιδικό” της φάσης θέλω να το δω περισσότερο.
‘’[B]Kill List[/B]’’(2011) του [B]Ben Wheatley[/B]
Διαβαζα κι ακουγα πραγματικα πολλα και καλα γι αυτην την ταινια κι ετσι μπηκα στον πειρασμο να την αναζητησω.Πολυ καλες κριτικες απο τους κριτικους,αξιαιπενα σχολια,βραβεια και διακρισεις σε φεστιβαλ κι ετσι ειπα να δω γιατι τοσος ντορος.
Λοιπον εν ολιγοις θα πω οτι η ταινια ειναι σχεδον μια μαλακια και μιση!!!
Δυο φιλοι εκ των οποιων ο ενας ειναι τεμπελοσκυλο του κερατα και μαλωνει γι αυτον τον λογο με τη γυναικα του,αποφασιζουν να γινουν contract killers και να εκπληρωνουν συμβολαια θανατου.Επειδη ομως αυτο ειναι ενα χιλιοειδωμενο θεμα ο σκηνοθετης ειπε να βαλει και λιγο παγανοσατανισμο μεσα a la ??[B]Τhe Wicker Man[/B]’’ ετσι για να πετυχει ο αχταρμας!!
Βια για τη βια,εντυπωσιασμος οσο δεν παει και απο ουσια τιποτα,καλες ερμηνειες βεβαια κι ενα τελος σοκαριστικο μεν ,αλλα ψιλο αναμενομενο λιγο πριν τελειωσει αυτη η υπερτιμημενη οσο δεν παει ταινια.
Αν ψηνεστε δειτε το,αλλα γενικα μην τσιμπατε απο βραβεια και μαλακιες.
Η ταινια εχει μεσα οικογενειακο δραμα,ξεπαστρεματα τραβηγμενα απο τα μαλλια και μυστικιστικες τελετες κι αυτοπλασαρεται ως πρωτοτυπη.
Ναι,τι ωρα?
Αυτό παιδιά γιατί δε το είδατε; Είναι το πιο αξιόλογο ψυχολογικό θριλλεράκι που βγήκε μέχρι στιγμής γι’αυτή τη χρονιά. Αν και δε το σκηνοθέτησε ο Del Toro αξίζει.
ΠΕΣ ΤΑ! Τα μπλέκει τόσο που δε βγάζεις άκρη από ένα σημείο και μετά. Για να μην αναφέρω την “ψαγμένη” σκηνοθεσία. Τεσπα, ας κρίνει ο καθένας μόνος του.
On topic, είδα επιτέλους άλλο ένα διαμαντάκι που δεν είχε τύχει να δω μέχρι τώρα. Ναι ρε Ed Gein!
Το[B] Kill List[/B] ναι εντελώς ανούσιο και πολύ κακό για το τίποτε γενικότερα. Μου αρέσει γενικά η ιδέα να αλλάζεις το ύφος και η υπόθεση της ταινίας κατά την διάρκειά της αλλά στο τέλος να πείθει.
Προτείνεται για όποιον δεν έχει τίποτε άλλο να δει.
Ε γώ είδα δύο comedy horror cult που δεν είχα ξαναδεί ποτέ, τα [B]“Lost Boys”[/B] και το [B]“Fright Νight”[/B] του 1985, όχι το ρημεηκ με τον Κολιν Φαρελ.
Διασκεδαστικότατα, ατάκες, χαβαλές, σκατόφατσες και 80-ίλες προφανώς στο soundtrack.
Πολλή αλητεία το πρώτο και με έναν πιο κοινωνικό προβληματισμό για τους νέους και καλά και το lifestyle τους, το δεύτερο πιο χαβαλετζίδικο με γαμάτους χαρακτήρες. Θα τσεκάρω και το remake του.
Φάση έχει πάντως ότι τις είδα μόλις τώρα ενώ τις ξέρω από παλιότερα που τις έβλεπα στο πρόγραμμα της τηλεόρασης ή σε βόλτες σε dvd club. Καμία σχέση με τα poster τους πάντως!
οντως το kill list θα μπορουσε να ητανε πολυ καλυτερο
πιστευω ομως οτι τα καταφερε καλυτερα ο σκηνοθετης
στο επομενο του sightseers
που κινηθηκε στα πλαισια μαυρης κωμωδιας
‘’[B]Berberian Sound Studio[/B]’’(2012) του [B]Peter Strickland[/B]
H συγκεκριμενη ταινια ειναι πραγματικα πολυ ιδιατερη,παραξενη και ακρως εντυπωσιακη.Μεσω ενος επιφανους ηχοληπτη με εμπειρια σε ντοκυμαντερ και ταινιες ποιοτητας,μεταφερομαστε σε ενα studio ηχου στην Ιταλια της δεκαετιας του 1970 οπου ο ηχοληπτης αναλαμβανει την επιμελια των ηχητικων εφφε σε ενα giallo.Εκει το κλιμα δεν ειναι και το καλυτερο καθως ο σκηνοθετης ειναι πολυ επιθετικος και στριφνος,ο παραγωγος ψωνισμενος κι εγωκεντρικος ενω γενικα επικρατει μια καχυποψια και μια σκοτεινη ατμοσφαιρα που κατα συνεπεια εχουν αντικτυπο στην ψυχολογια του πολυ συνεσταλμενου ηρωα μας.
Πραγματικα εντυπωσιακο σεναριο και εξαιρετικη ερμηνεια απο τον πολυ καλο [B]Toby Jones[/B] σε μια ταινια με πολυ σκοτεινη ατμοσφαιρα,εντονη και πνιγηρη θα ελγα φωτογραφια,ωραια απεικονιση και φυσικα παρουσιαζει με αρκετα ντοκυμαντεριστικο τροπο το πως δημιουργουσαν αποκοσμους ηχους,ταιριαστους σε ταινιες τρομου,σπαζοντας και κομματιαζοντας καρπουζια,λαχανα και λοιπα λαχανικα.
Ιδιαιτερη,αλλα ακρως αξιολογη ταινια…
…παίζει νά’σαι σωστός…θα τσεκάρω:):!:
Αυτό είναι ήδη στα πλάνα μου (αναφέρομαι στο “Sightseers”). Μετράει τελικά;
Επίσης χτες είδα αυτό. Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε ιδιαίτερα. Οικογένεια, στοιχειωμένο σπίτι κλπ κλισέ. Μόνο 1-2 σκηνές σε “τραβάνε”. Το υπόλοιπο ολίγον τι της σειράς.
Φοιτητές εγκληματολογίας σκάνε σε ένα “έρημο” νησί για ένα τεστ που θα δείξει και καλά τι κάκαλα έχουν. Έχω δει σίγουρα και χειρότερα, αλλά πιστεύω θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο.
Λίγο πριν το remake του Evil Dead σκάει ένα άλλο remake, αυτό του Maniac. Στο ρόλο του μανιακού ο Elijah Wood αυτή τη φορά, ο οποίος είχε εύκολη δουλειά αφού είναι γυρισμένη σε POV κάμερα και η φάτσα του φαινόταν μόνο σε σκηνές με καθρέπτες. Τα περουκίνια ξεκολλούσαν αρκετά εύκολα, αλλά το υπόλοιπο σύνολο της ταινίας άξιζε.
Αρκετά καμμένα είδα τις τελευταίες μέρες
Madhouse
Αυτό ίσως να ήταν και το καλύτερο. Σε ένα τρελάδικο με φαντάσματα και σχιζοφρενείς και κυκλοφορούν στους διαδρόμους. Το είδα χθες και δεν νομίζω να μείνει στην μνήμη μέχρι να βάλω να δω κάποια άλλη ταινία αλλά σε σύγκριση με τα άλλα 2 που έκατσα να δω ήταν μια χαρά.
Τα οποία άλλα 2 ήταν…
Rats night of terror
Όπου το μόνο που μου έμεινε είναι μερικά γυμνά και αυτά χωρίς να είναι κάτι φοβερό. Αν και αυτό είχε προοπτικές για κάτι καλύτερο, πολύ θα ήθελε βασικά να έχει κάτι από Mad Max αλλά δεν…
Curse of the forty niner
Και εδώ ένα ωραίο κωλαράκι (καλύτερο από rats) είναι αυτό που έμεινε. Αυτή βασικά ήταν πολύ χειρότερο από όλες, με τραγικές ερμηνείες και ακόμα χειρότερο χιούμορ όταν το προσπαθούσε.
To ‘‘Maniac’’ ειναι remake του ‘Maniac’’ του William Lustig???
Που να φτασει τωρα ο φλωροπρωταγωνιστης επιπεδα της κλασσικης αυτης ερμηνειας του Joe Spinnel???