Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Μαχαίρι στην καρδιά μου έμπιξες. Εγώ φαντάσου το έχω και αγορασμένο το συγκεκριμένο ταινιάκι. Μια χαρά χαβαλεδιάρικο μου είχε φανεί.
Xαβαλε εχει,αλλα με πολυ επιτιδευμενο τροπο…
Τες πα η αληθεια ειναι οτι τα παντα ειναι θεμα γουστου…
Επομενες ταινιες που εχω να δω ειναι τα ‘’[B]Severanc[/B]e’’ και ‘’[B]Chillerama[/B]’’.
Για πες τιποτα…
Νταξ’, “Chillerama” μόνο και μόνο διαβάζοντας τον τίτλο θυμάμαι σκηνές και χέζομαι στα γέλια. Είναι του επιτηδευμένου αμερικάνικου b διαλογής αλλά τα stories που έχει μέσα είναι από άλλο πλανήτη. Το “Wadzilla” για παράδειγμα (αν θυμάμαι καλά είναι το πρώτο story) πρέπει να εμπνεύστηκε μετά από πολύ χόρτο, πολύ όμως.
…αξίζει…πιστεψέ το:):!:
Το black sheep είναι αγάπη ρε.
Ούτε καν Β’, Γ’ διαλογής περισσότερο με rednecks, monstertrucks και ξυλίκι επιπέδου WWE κλπ. Με λίγα λόγια δεν.
[B]Cabin Fever[/B]
Είχα διαβάσει πολλά για αυτή την ταινία και την είδα χθες τελικά. Προσπάθησε μεν να πιάσει μια ατμόσφαιρα παλιών ταινιών του raimi και jackson και σε σημεία είχε και το ανάλογο black humor αλλά όταν έχεις τόσους βλαμμένους χαρακτήρες για να ισορροπήσει η ταινία χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από έναν ιο που κατατρώει τα πάντα. Φαντάζομαι πως τα sequel είναι ακόμα χειρότερα.
‘?[B]My Name Is Bruce[/B]’’(2007) του [B]Bruce Campbell[/B]
O [B]Βruce Campbell[/B] γυρισε το 2007 μια αυτοσαρκαστικη ταινια με σκοπο αφ?ενος την απομυθοποιηση του κι αφ?ετερου τη διαφημιση του και την αποτυπωση στο νου καθε horror fan ως μια μεγαλη μορφη του χωρου.
Η ταινια που σατυριζει και ξεμπροστιαζει τον ιδιο και τους ψευτικους ηρωες των ταινιων ειναι διασκεδαστικοτατη και πανεξυπνη και ενα ωραιοτατο αυτο-tribute στην ‘’[B]Evil Dead[/B]’’ trilogy και στην περσονα που δημιουργηθηκε απο αυτην την τριλογια.
Αναφορες υπαρχουν σε ολες τις ταινιες του με posters,διαφημιστικα,μπλουζακια,εξωφυλλα ταινιων και πολλα αλλα.
Μεγαλη μορφη και πολη καλη ταινια που θα την ακολουθησει και ενα sequel σκηνοθετημενο απο τον ιδιο παλι με τιτλο ‘’[B]Bruce Vs Frankenstein[/B]’’.
Παντως για μενα η κορυφαια του ταινια και η καλυτερη αφορμη για ηθοποιια ηταν το ‘’[B]Bubba-Ho-Tep[/B]’’.
Το συγκεκριμένο γαμεί. Αυτοσαρκασμός μεγατόνων και χαβαλές μέχρι αηδίας.
δεν περιγραφω αλλο…:lol2: :lol3:
trailer:
αυτη η ταινια ειναι καραεπικη!!!
θυμαμαι την ειχαμε νοικιασει πριν καμποσια χρονια
να τη δουμε
και ξαφνικα στα μεσα της ταινιας
εκανε κινηματογραφικο διαλειμα
κανονικα οπως στο σινεμα!!!
αχαχαχαχαχ
κατι σαν το ‘‘intermission’’ οπως στο 2001 του kubrick? κλαιω…:lol:
δες κι αυτη:
Ρε’σεις, αυτό όντως ψιλομακαιούλα ήταν αλλά σίγουρα καλύτερο απ’ό,τι περίμενα. Έχει και 2-3 σκηνές πιο “gore” αν μπορούμε να το πούμε έτσι και η Gretel είναι συμπαθέστατη νομίζω.
αα αυτο θελω να το δω βγήκε καλη πγιοτητα?
η Arterton εχει γινει μεγαλη μου αγαπη…
Ναι η παλιοσιχαμένη. Θα μπορούσα νομίζω να της κάνω παιδιά.
Η κόπια που είδα ήταν φουλ κομπλέ. Ρίξε ένα βλέφαρο, θα το βρεις εύκολα και καλό λογικά.
Κι εμένα μ’άρεσε σχετικά το από πάνω.
[SPOILER]Θα ήθελα να ήμουν εγώ που της καθάριζα τα μεμέ της που κόντευαν να την πνίξουν :p[/SPOILER]
το ειδα!!!
κρίμα που σπαταλανε ωραιες ιδέες και τις κανουν κακογυρισμενες αρπαχτές…
0 ατμόσφαιρα
0 ατακα οσο και να προσπαθούσαν
0 δραση… (οι πρώτες 2 σκηνές μαχης με μάγισσες ειναι ιδιες μονο η μάγισσα αλλάζει!!!)
οι μάγισσες μου θύμισαν makeup evil dead 1!!
τσαπατσουλιά!! [-X
εννοείται δεν περίμενα σπουδαία πράγματα αλλα γιατι να μη κανουν κατι σαν το Van Helsing,Solomon Kane που δεν ειναι κατι τρομερό αλλα εχουν “προσωπικοτητα”
Τουλαχιστον ειδαμε λιγο Arterton…
Αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και το Twilight των ζωντανών νεκρών, πιο ανάλαφρο όμως. Δε το είδα όταν κυκλοφόρησε, τελευταία έψαχνα να βρω κάτι με ζόμπι και είπα να το τσεκάρω τώρα. Συμπαθητικό ήταν αλλά καλό περισσότερο για τη σχεσούλα σας, όχι για να τρομάξετε.
Σχεσούλα??Να και άλλος που θεωρεί τις γυναίκες χαζές και ότι πρέπει να βλέπουν συγκεκριμένα πράγματα.
Wtf Βοιντερ…έχεις δει ότι σαπίλα κυκλοφορεί και εκτίμησες έστω και στο ελάχιστο το έκτρωμα?
Πόσο πιο ανάλαφρο πια; Χαχαχαχα!
On topic, χτες είδα το καινούριο texas chainsaw. Ρε’σεις, πολύ κράξιμο άκουγα και νομίζω ψιλοάδικα. Δε λέω ότι διεκδικεί και πρωτεία αλλά η ώρα μου πέρασε παραπάνω από ευχάριστα.