Thriller\Ηorror\Cult\B-Movies

Δεν τις θεωρώ χαζές απλά διαφορετικές και λίγο πιο ευαίσθητες, γι’αυτό τρομάζουν εύκολα και γουστάρουν τα ρομαντικά. Εσύ αποτελείς εξαίρεση (και γι’αυτό στη πέφτουν όλοι εδώ μέσα), και μακάρι να ήταν περισσότερες έτσι.

Εκτιμώ σχεδόν τα πάντα, από σαπίλες κι εκτρώματα μέχρι ρομαντικά και δράματα. Εξαρτάται τη διάθεση πάντα.

Όσο το φτερό στο εξώφυλλο του νέου Δίλλινγερ.

Η συγκεκριμένη είναι μεγάλη ταινία, ανυπέρβλητη και προσωπικά η αγαπημένη μου, από άποψη δολοφόνου, στυλ εποχής κτλ. Έγιναν μερικά remake που ναι τα είδα ευχάριστα. Αλλά χθες το τσέκαρα και έπεσα σε μια σκηνή σε ένα στάβλο με μια γκόμενα με κοντό σορτς να πυροβολάει τόσο ανάπηρα με μια καραμπίνα αλλά φυσικά να πετυχαίνει το στόχο και δίπλα έναν μαύρο γυμνό από τη μέση και πάνω, και στο στήθος τατουάζ με γράμματα. Όχι ρε Γουιντοου. Γιατί να γαμιέται τόσο η αθωότητα μου?
Γυρίστε το Miami Chainsaw Massacre ή άλλο θρίλερ. Δεν είμαι παρελθοντολάγνα, δεν είμαι κατά των remake, απλά λίγο “σεβασμό”.

Κανένας δεν μου την πέφτει. Ηλίθιο δήθεν κράχτη με θεωρούν…αλλά ευχαριστώ :smiley:

Συμπαθάτε με αλλά εγώ τα κοντά σορτσάκια τα ευχαριστήθηκα. :stuck_out_tongue:

Kαταλαβα,παρεισφρυσε το swag και στην κορυφαια σπλαττερια ολων των εποχων…Καλα ειναι πια ρε βεβηλοι! Εγινε ενα remake, ηταν επικα αρρωστο και τελειο σε σχεση με το μυθο που ειχε να διαχειριστει,τερμα,τελος,φτανει! Δευτερο ρημεηκ? Ποσο εχουν αδειασει πια οι τσεπες των χολυγουντοηλιθιων?

…και η τσέπη, και η έμπνευση:):!:

Από τον σκηνοθέτη των REC άλλο ένα ισπανικό ψυχολογικό θριλλεράκι. Που αυτή τη φορά δε προσπαθεί να μας τρομάξει επιτηδευμένα με ζόμπι ή κάτι άλλο, αλλά δείχνει τη ζωή ενός ανθρώπου που παρενοχλεί κρυφά τους γείτονες του επειδή δε μπορούσε να χαρεί.

Το είχα δει αυτό. Ωραίο ταινιάκι.

Μέσα στην βδομάδα είδα…

Wrong Turn

Που ήταν αρκετά ενδιαφέρον, καιρό είχα να δω θρίλερ με teen αμερικανάκια που δεν είναι όλοι τους εντελώς καθυστερημένοι. Πειστικά ανατριχιαστικοί οι δύσμορφοι ψυχασθενείς rednecks. Σε κρατάει στην θέση σου ως το τέλος. Τα sequel τα έχει δει κανείς, αξίζουν;

Anatomy

Γερμανική παραγωγή με την αγαπημένη Franka Pontente. Ξεκινάει ωραία, έχει μια γαμάτη ιδέα και τίποτα άλλο. Κακοσκηνοθετημένη με μια πλοκή που δεν έχει ούτε έναν στοιχειώδη ρεαλισμό. Πολύ ωραία η σκηνή λίγο μετά τους τίτλους τέλους ωστόσο. Κάτι που με κάνει να αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να δω το sequel.

…το ΙΙ και το ΙΙΙ ψιλοβλέπονται, για μένα το IV και το V, είναι τουλάχιστον το ίδιο άρωστα, αλλά και με ενδιαφέροντες χαραχτήρες σαν το Ι:):!:

To 2 ειναι με απολυτη ανεση μεσα στις 5 πιο [B][U]fun [/U][/B]ταινιες του ειδους που εχω δει. Δε μπορω να εξηγησω το feeling που βγαζει αλλα οταν με ρωτας για το το τοπ 5 μου σε gore ταινιες αυτη μπαινει μαζι με Evil Dead και αλλα θηρια του ειδους. Λαθος στροφη 2,εφυγες! 8)
το 1 ειναι το ακατεργαστο διαμαντι της σειρας,το 2 ειναι ο κολοφωνας της δοξας της, 3 πιο απολυτο σκουπιδι ανατιναζεσαι, για 4 και 5 δεν εχω αποψη αλλα απο τρεηλερ μου κανουν στην κατηγορια του 3,αντε με κανα 2 ωραιες εξτρημ σπλατερροσκηνες. Και ισχυει οτι μιλαμε για τους πιο πειστικα γλειωδεις mutants,κονταροχτυπιουνται με τα βδελυγματα του Hills have eyes (remake).

Ωραία κατεβαίνουν όλα.

μεσα στην βδομαδα ειδα το rec 3…
καμια σχεση με το πρωτο που ηταν πιο ψαρωτικο και δημιουργουσε καπως πιο κλειστοφοβικη ατμοσαφαιρα… επισης δεν ηταν στο ιδιο μοτιβο καμερα - χειρος…
το νουμερο 2 δεν το εχω δει…
επισης καπου πηρε το ματι μου οτι μεσα στην χρονια βγαινει 4…

Αυτό ακριβώς.

Νομίζω ότι δεν μπορώ να περιγράψω αλλιώς αυτή την ταινία. Με το συμπάθειο αλλά η μοναδική λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι “πούτσες”… πολλές… κυριολεκτικά!

Είναι γνωστό ότι ψάχνω οτιδήποτε ψυχεδελικό κι έχω κόλλημα με τους ψυχοπαθείς. Αυτά τα δύο προσπαθεί να συνδιάσει το ταινιάκι εδώ, δολοφονίες νεοχίππηδων όχι με τη μάσκα του Jason Voorhees αλλά του Ronald Reagan. Ένα ρεπουμπλικάνικο σλασεράκι σε δάσος με την απαραίτητη ναρκομανία.

Εκτός του ότι με έψησες με την περιγραφή σου, βρώμισε Αμερικανιά και είμαι στο συγκεκριμένο mood. Θα τη δω σήμερα!

Για [B]Roger Corman[/B],ο,τι και να πουμε ειναι λιγο.
Χαζες ταινιες ως ενα βαθμο,αλλα επιδραστικοτατος σκηνοθετης ,κυριως για τις μετεπειτα ταινιες του και δασκαλος για πολλους μεγαλους οπως ο [B]Copolla[/B],o [B]Scorcese[/B] και ο [B]Peter Bogdnovic[/B] οι οποιοι δουλεψαν διπλα του ως βοηθοι σκηνοθετοι η ως υπευθυνοι φωτογραφις.
Το ‘’[B]Wasp Woman[/B]’’ ειναι οσο cult χρειαζεται,αλλα οι ταινιες του με τον [B]Vincent Price[/B] που ειναι μεταφορες βιβλιων του [B]Edgar Allan Poe[/B] ειναι που πραγματικα μετρανε.

loipon gorgones k magkes 8a sas kapsw ligo,
alla 8a 8esw k merika psiloerwthmata:
phga prox8es sena magazi me metaxeirismena
k agorasa mia teleiws skoteinh tainia apo thn etairia dark vision (8ygatrikh ths dark side mallon):

me ellhniko titlo: o arlekinos,
me diaforetiko exwfyllo aptou imdb: ( http://tc.ioffer.com/i/harlequin-rob…-dvd-490108076 )

k gia prwtagwnisth,ton h8opoio pou epaize ton jesus apo thn nazaret,o opoios ypodyetai enan magistro-xeiropraktiko pou mplekei se diafores ‘‘satanikes’’ ypo8eseis.
kalh alla allokoth tainia.

psiloerwthmata:
.xerei mhpws kaneis an ontws exei sxesh auth h etairia me thn dark side k an exei vgalei alles tainies (poies nanai autes)?
.epishs, xerei kaneis mhpws poses tainies eixe vgalei synolika h dark side k an mporoume na tis vroume kapou?