Thriller\Ηorror\Cult\B-Movies

Λοιπόν γοργόνο και μάγκο σπαμμάρεις και στα δύο θέματα ενώ σου απαντήσαν στο άλλο και τους έκλασες. Δε κερδίζεις τίποτα με αυτό, οι ίδιοι τα διαβάζουν και τα δύο, απλά κουραστικός γίνεσαι.

siga re file,
pws kaneis etsi?

rwthsa k edw mhpws den to eide kaneis,sto allo thread.
anti na me plhroforhseis,ka8esai k grafeis oti enoxlw.
k den eklasa ton filo pou mapanthse,
alla ton euxaristhsa me pm.
hremhse ligo.

Δίκιο έχεις, έχω νεύρα σήμερα και σκοτώνω άνθρωπο!!!
Κι αφού σου απάντησε όμως και του απάντησες τι το ξαναποστάρεις κι εδώ;

rwthsa k edw mhpws den to eide kaneis,sto allo thread.

Τα greeklish απαγορεύονται.

ΤΑΙΝΙΑΡΑ:

ΙΣΩΣ Κ Η ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΑΒΚΡΑΦΤ,
ΜΙΑΣ Κ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Η.P. Lovecraft Historical Society-ΔΛΔ ΑΠΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ Κ ΜΕ ΠΙΣΤΗ Β-ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.

Υ.Γ. - ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟ ΜΕΣΤΟ ΘΡΕΝΤ(=me tetoio greeklish ti ginetai?)?

πρεπει να πατησεις το 3ο εικονιδιο μετα απο αυτο που πατησες. ενα που μοιαζει με κιτρινο φακελο

αν σ αρεσε αυτη δες και το The Whisperer in Darkness που ειναι απο τους ιδιους.

Μαγκες ειδε κανεις το evil dead το καινουριο; Αξιζει να δωσω 6,5 e να το δω σινεμα η ειναι μαπα;

Αν δεν έχεις δει τα παλιά και κανονίσεις σινεμά με κοπελιά ή την παρέα σου να πας να το δεις. Αξίζει για τρόμου, έχει τις στιγμές του, περνά γρήγορα η ώρα.
Αν έχεις δει τα παλιά και αποφασίσεις να πας μόνος σου ή με κάποιον που τα έχει δει επίσης, να μην δώσεις 6.50 γιούρια.
Πέρα από αυτά εγώ έδωσα 8 ευρώ για ταινία 90 λεπτών, έχοντας δει τα παλιά, οπότε νευρίασα λίγο. Απλά είχα καιρό να πάω σινεμά οπότε λιγότερες τύψεις.

‘’[B]Two Thousand Maniacs![/B]’’(1964) του [B]Herschell Gordon Lewis[/B]

Splatter το 1964???Και ομως!!!
Ο [B]Herschell Gordon Lewis[/B] θεωρειται ο απολυτος αρχοντας των ταινιων για τα drive-in της εποχης,αλλα και ο δημιουργος του splatter!!!Kαι η ταινια αυτη αποτελει το δευτερο μερος της ‘’[B]The Blood Trilogy[/B]’’ του!!!
Σοκαριστικη,απολαυστικη και ακρως διασκεδαστικη ταινια για την εποχη της,αλλα και για τωρα,η οποια περιγραφει το πως δυο παρεες εξι συνολικα ατομων πεφτουν ??κατα λαθος εξ επιτηδες?? σε μια πολη φαντασμα στην οποια οι κατοικοι (παλαβοι ολοι τους) γιορταζουν τα εκατο χρονια καποιου αγνωστο γεγονοτος και υποδεχονται τους ξενους ως επιτιμους καλεσμενους.
Απο εκει και μετα ο ρυθμος ειναι ικανοποιητικοτατος,τα σκηνικα τρομου πολυ εφευρετικα για την εποχη και πολυ πρωτοτυπα και ετσι εχουμε ενα gore festival εν ετει 1964.
Mια ταινια η οποια εγινε remake τo 2005 με πρωταγωνιστη τον [B]Robert Eglund [/B]και τιτλο ??[B]2001 Μaniacs[/B]’’.

Το μεγαλειο της φτηνειας και η περιτρανη αποδειξη οτι δεν χειαζεται παντοτε εφφε και λεφτα για να παραξεις ατοφια απολαυση…

[B]Hershell Gordon Lewis[/B],εισαι μεγαλος μαστορας!!!

:roll:Όλη η ουσία: [B]καλό σενάριο -> ευρηματική σκηνοθεσία -> χαμηλό μπάτζετ [/B](χωρίς πολλά-πολλά εφέ) μπορούν να δώσουν μια εξαιρετική ταινία τρόμου. Αλλά;

Ε να: οι σκηνοθέτες με ευρηματικότητα ελάχιστοι. Και οι καλοί σεναριογράφοι πλέον σπανίζουν. Αλλά με λίγη περισσότερη δουλειά στους τομείς αυτούς, κάτι καλό μπορεί να βγεί ([I]πάει στους δικούς μας δημιουργούς αυτό[/I]:p…)

Αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με δολοφόνους, ούτε με ζόμπι, ούτε με φαντάσματα. Έχει να κάνει με παραισθήσεις λόγο αϋπνίας, οι οποίες τελικά αποδεικνύονται ότι δεν ήταν και τόσο παραισθήσεις αλλά αληθινές. Ένα αρκετά ατμοσφαιρικό θριλλεράκι, το οποίο δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, αλλά καλό για να περάσει η ώρα.

[B]Twins of Evil[/B]

Ακόμα μια ταινία της hammer λοιπόν. Κλασικά πράγματα, βρικόλακες, θρησκόληπτοι ιερείς που καίνε μάγισσες, επικλήσεις στο διάβολο και κάπου στην μέση 2 δίδυμες που κολάζουν και τύπους με 0% λίμπιντο πόσο μάλλον ένα κόμη που προσφέρει παρθένες για να δελεάσει τον Βελζεβούλη και να τον κάνει αθάνατο. Το τελευταίο άλμπουμ των Ghost θα ήταν ιδανικό soundtrack εδώ. Όσοι πιστοί ξέρετε τι να κάνετε. Παίζει και ο Peter Cushing (τι έκπληξη ε; ).

…αυτό, τό’χει δει κανείς? http://www.imdb.com/title/tt2023587/

:):!:

Εγώ http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1511522&postcount=1529

…ααα οκ θενκς…θα τσεκάρω κιεγώ και θα γράψω την γνώμη μου:):!:

THE SENTINEL 1977
πριν απο δυο χρονια και μονο απο περιεργεια την ειδα και βγηκε απροσμενα καλη!
ρεαλιστικη σκηνοθεσια, χωρις υπερβολες σοβαρες και πειστικες ερμηνειες απο Ava Gardner,John Carradine, Burgess Meredith,Chris Sarandon,Christopher Walken (σ’εναν απο τους πρωτους του ρολους)!Last but not least, η πανεμορφη Cristina Raines στο ρολο της πρωταγωνιστριας!Την προτεινω σε fans των 70’s ταινιιων τρομου!

‘’[B]Play Misty For Me[/B]’’(1971) του [B]Clint Eastwood[/B]

…Κι αφου ο φιλος [B]Magma[/B] εκανε την αρχη με το πραγματικα πολυ καλο ‘’[B]The Sentinel[/B]’’ συνεχιζω κι εγω με αλλο ενα πραγματικα πολυ δυνατο mystery/crime/horror film των 1970’s ,που μαλιστα σηματοδοτησε και την αρχη της ενασχολησης του [B]Clint Eastwood [/B] και τη σκηνοθεσια,καθως το ‘’[B]Play Misty For Me[/B]’‘αποτελει το σκηνοθετικο του ντεμπουτο.
Σε μια ταινια που απο την αρχη μεχρι το τελος της θυμιζει το ‘’[B]Fatal Attraction’[/B]’([B]Ολεθρια Σχεση)[/B],ενας ραδιοφωνικος παραγωγος με επιτυχια στις γυναικες γνωριζει και συναπτει μια εφημερη σχεση με μια θαυμαστρια του.Εφημερη ομως γι αυτον καθως εκεινη παθιαζεται μαζι του και του δημιουργει σωρια προβληματων με αποτελεσμα το εγκλημα να μην αργει να κανει την εμφανιση του.
Η ταινια εχει πραγματικα ωραιες εικονες,εναν cool οπως παντα [B]Clint Eastwood[/B] και πολλη μα πολλη jazz μουσικη με αποκορυφωμα την εμφανιση και του ιθυνοντα νου των [B]Weather Report[/B],[B]Joe Zawinul[/B] στο φεστιβαλ του [B]Monterey[/B].
Xιτσκοκικο οσο χρειαζεται,ρυθμικο και αλλη μια ταινια στην οποια ο [B]Clint Eastwood[/B] θελε να μεταδοσει αντιρατσιστικα μηνυματα καθως ο κολλητος του φιλος ειναι μαυρος.
Πραγματικα πολυ καλο ψυχολογικο thriller!

Αυτό είναι ότι πιο ηλίθιο τσέκαρα τους τελευταίους μήνες. Δε ξέρω κι εγώ πως άντεξα μέχρι το τέλος κι ευτυχώς δε διαρκεί παραπάνω από μιά ώρα και 20 λεπτά. Απ’τον Olaf Ittenbach έχω δει επίσης τα No Reason και Dard Divorce τα οποία ενώ δε πείθουν και τόσο λόγο των ηθοποιών που δε τους ξέρει ούτε η μάνα τους, τουλάχιστον είχαν ένα υποτυπώδες σενάριο (καλά όχι και τόσο το No Reason). Αυτό το σενάριο το θυμάται μετά τη μισή ώρα, μπλέκωντας τα θρησκευτικά μέσα για να φανεί δήθεν ψαγμένο. Αλλά ούτε για κωμωδία δε κάνει, πραγματικά υπέφερα.

ειδα κι εγω το Mama
αν δεν ειχε αυτο ηλιθιο τελος θα μιλαγα για μια αξιοπρεπη προσπαθεια, χωρις να προσφερει και τπτ καινουριο στο ειδος βεβαια.
Κολαση η Τσαστειν με μελαχρινο μαλλι και τατου :thumbup:

…αυτό βλέπω τώρα…http://entertainment.in.gr/html/ent/525/ent.130525.asp
…σαχλαμάρα, που κάπως στρώνει στο τελευταίο μισάωρο
:):!: