Δε ξέρω πόσοι είχαν δει το πρώτο και το θυμούνται, αλλά εδώ έχουμε τη συνέχεια του Last Exorcism (όχι και τόσο last απ’ότι φαίνεται). Με το δαιμονισμένο κοριτσάκι να έχει γιατρευτεί (υποτίθεται) και να προσπαθεί να ακολουθήσει μία φυσιολογική ζωή. Κι αυτό δείχνει η ταινία, δεν έχει εξορκισμούς εδώ εκτός από έναν αποτυγχημένο στο τέλος. Ένα sequel το οποίο ήταν αχρείαστο και μάλλον γι’αυτό πήρε κακή βαθμολογία στο imdb.
Το Last Exorcism I το κατατάσσω στις χειρότερες ταινίες. Θυμάμαι είχα πάει για άλλη ταινία σινεμά και επειδή είχε πολύ μπροστά θέσεις, ψηνόμουν και παραπάνω, είπα να δω αυτό. Περίμενα άλλες 2 ώρες…για να δω μια μεγάλη πατάτα. Οπότε για κανένα λόγο το II.
Εδώ τώρα. Λοιπόν σήμερα είδα 2 πράγματα.
[B]A Haunting at Silver Falls (2013)[/B]
Μεγάλη ηλιθιότητα έβγαλαν πάλι. Κακοί ηθοποιοί, κακή σκηνοθεσία, χάλια φαντάσματα, άσχετη μουσική. Την πλοκή και τη συνέχεια τις καταλαβαίνεις από το πρώτο 15λεπτο.
Το φάντασμα το βάζουμε σε μερικές σκηνές να μας τρομάζει. Σε αυτή εδώ την ταινία έκοβε βόλτες συνέχεια παντού. Βαρετή. Μη τη δείτε.
[B]Braindead[/B] (1992)
[SPOILER]
[/SPOILER]
Αρκετοί αναφερθήκατε στο έπος. Νόμιζα ότι την είχα δει αλλά τελικά έπεσε προχθές στο μάτι ένα άρθρο για τις ταινίες με τα περισσότερα γαλόνια αίμα. Οπότε την έβαλα. Απίστευτη σπλατεριά, το διασκέδασα πολύ. Σε πολλές σκηνές ήθελα πολλά printscreen, ήταν επικές οι περισσότερες. Έπος μεγάλο
Δεν ξέρω τι κατέβασα, αλλά μόλις ξεκινούσε ένας περίεργος έγραψε. "Ο σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Peter Jackson, ΝΑΙ,ΝΑΙ, σωστά είδατε. Αυτός που σκηνοθέτησε τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.
Anyway.
Τέλος, είδα από κάπου αυτή [U]Bad Biology[/U] και από το τρέιλερ φάνηκε εντελώς mindfucking. Αν έχει κανείς επαφή ας πει αν αξίζει.
Από τα πρώτα του Peter Jackson επίσης έπος είναι και το Bad Taste, αν δε το έχεις δει στο προτείνω.
Το Bad Biology το έψαχνα κι εγώ, αλλά δυστυχώς δε κατάφερα να βρω τίποτα, ούτε καν υπότιτλοι δεν υπάρχουν νομίζω. Κρίμα κι όντως φαίνεται ενδιαφέρον, παίζει ο R.A. The Rugged Man κι ο Vinnie Paz των Jedi Mind Tricks.
Εχει βρει κανεις ενα Ιαπωνικο ονοματι Yogen του 2004; Ακαρπη καθε ερευνα.
σαν Premonition(αγγλικος τιτλος) κατι υπαρχει αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτο…
…μου είπαν ότι αυτό δεν έχει το ντοκιουμενταρίστικο στυλ της πρώτης ταινίας, έτσι είναι;:):!:
Ναι σωστά, σαν κανονική ταινία είναι γυρισμένη, καμία σχέση με το πρώτο.
Η ταινία ανέβηκε τουλάχιστον 2 σκαλιά με την milfάρα σύζυγο του Zombie και πάλι, όπως και με το “Venus in Furs” των Velvet. Εξαιρετική επίσης και η ηθοποιός που υποδυόταν την Lacy.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΧΘΕΣ.
ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ.
…τό’χα δει σε βιντεοκασσέτα στο γυμνάσιο…θα το ψάξω, για να το ξαναδώ:):!:
Αυτή περίμενα να είναι λίγο πιο βίαιη, αλλά το κρατάει για το τέλος μετά τη πρώτη ώρα. Η Άλις έχασε τη φίλη της, τρελαίνεται από μοναξιά, μπλέκει και με τον υπόκοσμο για ναρκωτικά, ε και τελικά ξεφεύγει και σκοτώνει τους πάντες. Προσπαθεί να περάσει μάλλον τη γυναικία κακία, εμένα δε μου είπε και πολλά εκτός από μία σκηνή που έχει έναν οργασμό βλέπωντας βομβαρδισμούς στις ειδήσεις, αλλά στα σαδιστικά κοριτσάκια μπορεί να αρέσει.
‘‘Scream Of Fear’’(1961) του Seth Holt
Kαι μεχρι να φυγω για την καλοκαιρινη μου δουλεια,συνεχιζω να βλεπω ταινιες και να γραφω γι αυτες,σαν τρελος…
Η συγκεκριμενη εχει αναφερθει αρκετες φορες εδω και επιτελους ειπα να τη δω.
Χιτσκοκικου τυπου,κλειστοφοβικο,σκοτεινο thriller με κλιμακουμενη ενταση κι αγωνια κι αρποβλεπτη εξελιξη.
Μια παραλυτη επισκεπτεται το σπιτι του πατερα της ,μετα απο 9 χρονια,οπου ζει με τη μητρια της,αλλα εκει συμβαινουν παραξενα πραγματα κι ετσι η κοπελα μαζι με το σωφερ προσπαθουν να ανακαλυψουν το μυστηριο.
Οι αποκαλυψεις ειναι οντως αξιοσημειωτες…
Στην ταινια,στο ρολο του γιατρου παιζει ο Christopher Lee και η ταινια αν και της Hammer,δεν εχει καμια σχεση με δρακουλες,τερατα,μουμιες κλπ hammer-ικα θεματα.
Προκειται για ενα ατμοσφαιρικο thriller αγωνιας και μυστηριου και μια καλογυρισμενη,ατμοσφαιρικη ταινια που θα αρεσει σε ολους τους fans του μυστηριου και του τρομου…
Ο σκηνοθετης του ‘‘El Orfanato’’,Juan Antonio Bayona ηδη ετοιμαζει remake της ταινιας…
Ταινιάρα το Scream Of Fear με ανατρεπικό κλείσιμο. Συστήνεται…
Ψήθηκα για Scream Of Fear αλλά δυστυχώς δεν το βρίσκω σε torent
‘’[B]Horror Express[/B]’’(1972) του [B]Eugenio Martín[/B]
Mε τους δυο γιγαντες του horror στο cast και εναν εμπειρο στο exploitation,αλλα μετριο σκηνοθετη,δεν θα μπρουσε η ταινια να μην ικανοποιησει τους fans του ειδους.
Στα 60’s και στα '70’s καποιες ταινιες τρομου θεωρουταν τεχνη κι αυτο αποδεικνυεται απο το γεγονος οτι ηθοποιοι αξιας οπως ο [B]Christopher Lee[/B] και ο [B]Peter Cushing [/B],εδιναν πραγματικα καλες ερμηνειες σε ταινιε με τερατα,με πειραματα και με πιο δευτερης διαλογης θεματολογια.Σημερα εχουμε ξεβρακωτα τσολια να νομιζουν οτι παιζουν και μαλακες με μπρατσα να το παιζουν γαμιαδες,δεκα κιλα αιμα,προωθηση στο internet και τσουυπ…ταινια τρομου…του κωλου!!!
Σε αυτοπο το απολυτα cult horror flick,ενας επιστημονας κουβαλαει στο τραινο απολιθωμα απο ενα προιστορικο τερας,το οποιο ξυπναει απο λαθος και ακολουθως γινεται της τρελης μεσα στο τραινο.
Αυτο που μου αρεσε ηταν οτι το τερας παιζει λιγο και η υπολοιπη ταινια ,αν και εχει δραση,τρομο κι αιμα,ειναι πιο πολυ βασισμενη στην ιντριγκα και στο χαρακτηρες…
CULT…!!!
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ Κ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΕΛΗ ΣΑΒΑΛΑ,ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙ-ΚΟΖΑΚΟΥ.
Κ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΠΟΡΩΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ,
ΠΑΡΤΕ Κ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΙΝΙΑΡΑ:
Συμφωνω απολυτα.
Μορφαρες και οι δυο και φυσικα ο Savalas ειναι το κερασακι στην τουρτα αυτης της ταινιαρας,διοτι για το ειδος της και για το σκοπο της ειναι ταινιαρα…
Ετσι,ετσι αντε να μαζευομαστε…
Eπισης εχω μια αδυναμια σε αυτο εδω το διαμαντακι με το διδυμο…
[SPOILER][/SPOILER]
ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ,ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΜΟΝΟ ΤΑ:
HORROR & SCARS OF DRACULA.
ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΑΚΟΥΛΑ,
ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ-ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ,ΘΑΝΑΙ ΕΠΙΚΑ ΟΠΩΣ Κ ΝΑΧΕΙ.
Το οποίο διαμαντάκι ξεκινάει σαν …αστυνομικό, κάτι που το κάνει να διαφέρει από τα υπόλοιπα.