Thriller\Ηorror\Cult\B-Movies

Σε περιπτωση που δεν το καταλαβατε ο Βοηντερ ποσταρε την τρασιλα του αιωνα. Θελω σηκουελ [B][I][U][SIZE=“3”]ΤΩΡΑ[/SIZE][/U][/I][/B]

Κατεβάζω ήδη μουνιά :!:

Κυκλοφορεί 10 Σεπτεμβρίου κανονικά, τότε μπορεί να το πάρουν είδηση. Κι εγώ θέλω sequel με ακόμα περισσότερα zombots. Κι από τι διάβασα σε ένα interview του σκηνοθέτη, ετοιμάζει 2 άλλες ταινίες και μετά τη συνέχεια του.

Δακρυζω. Με το που ειδα τα ζομποτς λεω “ουοοοπ. ηρθε η ωρα να δουμε σπλαττερια μετα απο πολυυυυ καιρο.”(αν εξαιρεσουμε το καμπιν ιν δε γουντς πριν καμποσους μηνες). Ε με δικαιωσες απολυτως. Η αισθητικη της ταινιας απλα η τελεια για χορρορ κομεντυ, οι χαρακτηρες γαμανε ολοι, ο ντοκτορας θε-ος παραφρων μενγκελοειδες και κατι ατακες σε φαση [SPOILER]Well. That was fuckin worthless! οταν η νοσοκομα προσπαθει να βοηθησει τον τραυματια και του βγαζει το κρανος μαζι με τον εγκεφαλο [/SPOILER]ειναι απλα πατωμα :lol:. Παντως να κανω το παραπονο μου πως χρησιμοποιηθηκαν πολυ συγκεκριμενα ζομποτς σε δραση ενω καποια αλλα οχι και τοσο. Και μιλαμε για πολυ ευφανταστα κιλλινγκ μασινς!

Φταίει το budget. Νομίζω πιο συχνά δείχνει Wall Zombot ή Machete Worker, ενώ μία μόνο σκηνή με Eva Zombot.[SPOILER]Παρ’όλη τη βία η ταινία επίσης προσπαθεί να δώσει ένα τέλος στον πόλεμο ναζιστές εναντίον κομμουνιών, γι’αυτό ενώνει δύο διαφορετικούς εγκεφάλους.
[/SPOILER]

βεβαιως, σε αυτη τη σκηνη ηταν που χειροκροτησα. αν η ευα μποτ ειναι η νοσοκομα ε στα @@ μας, αυτον τον τρελο με την προπελα γουσταρα και το κουνουποειδες.Α και αυτον που ηταν σαν φερετρο που ανοιγοκλεινε, εναν σιδεροφρακτο λεω u know. Κατα τα αλλα νομιζω πως το ποστ σου πρεπει να μπει ολο σε σποηλερ και οχι μονο η εικονα μιας και μιλαμε για μια απ τις τελευταιες σκηνες :wink:

Οκ το έκανα edit. Ο σιδερόφρακτος λέγεται Razor Teeth, είναι ο τελευταίος στις εικόνες πίσω. Αναρωτιέμαι πάντως πως ο σκηνοθέτης θα καταφέρει να προσθέσει κι άλλους στη συνέχεια, όταν κι αν τελικά κυκλοφορήσει αυτή.

…τσεκάρετε κιαυτό…έχει ωραία ατμόσφαιρα…δεν θα πάθει κανείς την πλάκα του, αλλά είναι αρκετά καλό

:):!:

Αν τύχει και δει κανείς το i spit on your grave 2 γράφτε καμιά άποψη, γιατί το imdb μπερδεύει το κόσμο και του έβαλε ψιλοκαλή βαθμολογία ενώ εγώ το κόβω για μαλακιάρα και θα το αποφύγω μέχρι νεωτέρας.

φιλος που το ειδε μου ειπε οτι δεν αξιζει το χρονο σου. κατι σα το ρημεηκ του τελευταιου σπιτιου αριστερα, ισως λιγο πιο βιαιη προσεγγιση,αλλα οχι κατι που δεν ειδες στο οριτζιναλ. Προτεινω καλυτερα να σχοληθεις με τιποτα φρεσκο

edit: γραψε λαθος, δεν ειδα το “2” στο ποστ σου και μιλαγα για το 1. η αποψη μου παντως να το αφησεις παραμενει, δε νομιζω να ειναι και κανα τρελο κελεπουρι

Το έχω δει το 1, και του 1978 και το remake. Αλλά κυκλοφόρησε sequel, και λέω μπας κι έχει τίποτα διαφορετικό.

Τέσπα είδα το bad milo σήμερα, που όπως καταλαβαίνουμε έχει να κάνει με στομαχικές διαταραχές, οι οποίες καταλήγουν με τη μορφή ενός μίνι τέρατος που βγαίνει απ’το κώλο του πρωταγωνιστή και τρώει ανθρώπους που τον αγχώνουν ή τον νευριάζουν. Περισσότερο σε κωμωδία έφερνε αν κι έχει αίμα, μόνο κανά δυό αηδιαστικές σκηνές (πχ όταν μασάει τη πούτσα ενός γιατρού). +1 για τη πρωτότυπη ιδέα και το μήνυμα, -1 γιατί δε δείχνει καθόλου σκατά.

Αρκετά κακό. Το πάλεψα αλλά δεν το κατάφερα τελικά. Κατέληξα να παίζω football manager, χαχαχαχα!

Εχω πολυ καιρο να γραψω κατι στα κινηματογραφικα θεματα, αλλα bump εδω μιας και μολις ειδα με ενα φιλο το ανωθι.

Ισως και να συμφωνω αυτολεξει με τον Τζιοπα. Πολυ αξιολογη ταινια, σκληρη, με δυνατη ατμοσφαιρα και παρα πολλα αναπαντητα ερωτηματα. Μου φαινεται δηλαδη πως περιοριζεται/επικεντρωνεται στο να περασει καποια μηνυματα (σχετικα με τη ζωη/το θανατο κατα βαση) αλλα στο τελος βασικα ερωτηματα οπως “πως, γιατι, ποιος” μενουν αναπαντητα και μπορω να πω οτι ηταν το μονο ψεγαδι. Απλα μενεις με την απορια στο τελος. Και οκ, μου τη σπαει λιγο αυτο. Αλλα αξια ταινια, προτεινεται.

Suicide Club ταινιάρα. Αυτό. Ουγκ.

Μάρσιαν, αν θες (κάποιες) παραπάνω απαντήσεις τσέκαρε το “σήκουελ” της ταινίας, το Noriko’s Dinner Table. Μη σου πω ότι το θεωρώ και καλύτερο από το Suicide.

Το εχω τσεκαρει και αυτο Razoreater, αλλα δεν ειχα ιδεα πως συνδεεται με το Suicide Club. Θα το δω συντομα.

Επιτέλους το είδα και νομίζω πως είναι όπως το περίμενα. Η ταινία καλογυαλισμένη, με περισσότερη ωμότητα λόγω εφέ κλπ. Σίγουρα παραπάνω από τίμια προσπάθεια.

εγω ηθελα να ητανε καλυτερο

δεν ξερω τι με χαλασε
ισως ολη αυτη η κλισε αφελεια, που εν ετει 2013, μου φαινεται εκτος τοπου και χρονου.
δηλαδη ποιος ανθρωπος, σωας τα φρενας, θα εβλεπε ενα κελαρι γεματο κρεμασμενες νεκρες γατες και θα συμπεριφεροταν ετσι?
τεσπα
καλη προσπαθεια αλλα…

εχω περιεργεια τωρα για τα sequels
ενα για το remake
ενα του army of darkness
και ενα που θα ενωνει τις δυο ταινιες…

Καλά, αυτό δεν το κρίνω γιατί μιλάμε έτσι κι αλλιώς για ένα “στρωμένο” σενάριο. Αν και τα ψιλομπλέξανε μέσα. Από τη μάχη μέσα στα νερά από το “Army Of Darkness” μέχρι το χέρι-αλυσοπρίονο. Anyway…

Tokyo Gore Police.

'nuff said.

Οποιος αναζητα αφθονο gore, αιμα και καλτιλα, δεν θελει δευτερη σκεψη.