Thriller\Ηorror\Cult\B-Movies

French horror από τους δημιουργούς του Inside (καμία σχέση με το Insidious), και θέμα ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι με την ιδιοκτήτρια να έχει πέσει σε κώμα, σχεδόν πεθαμένη. Το σπίτι κρύβει θησαυρό ακούσαν οι 3 πρωταγωνιστές μας, και το επισκέπτονται με σκοπό να τον βρούν και να αλλάξουν τη ζωή τους. Όσα συμβαίνουν όμως δεν έχουν και τόσο λογική εξήγηση. Όποιος θέλει κάτι ατμοσφαιρικό, και καλογυρισμένο θα έλεγα, τσεκάρει.

EINAI ONTΩΣ ΚΑΛΟ 'Η ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ?
-ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΤΟΥ Inside (ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΦΡΙΚΑΡΕΙ)-
ΑΛΛΑ ΔΙΣΤΑΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ (Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ Κ ΛΙΓΟ :p)

Δεν είπα ότι είναι καλό αλλά καλογυρισμένο. Δηλαδή δεν είναι b-movie να κάνει μπαμ το ψεύτικο αίμα. Σεναριακά φαίνεται κάπως παράξενο, αφού δε δίνει ξεκάθαρες εξηγήσεις (εκτός αν δικαιολογήσουμε ότι βλέπουμε με το βρυκολάκιασμα). Σίγουρα δεν είναι ταινία της χρονιάς, λόγο βαρεμάρας το είδα κι εγώ.

…λόγω βαρεμάρας θα το τσεκάρω κιεγώ το βραδάκι:):!:

TO VRHKA ENTELWS TYXAIA ME ELLHNIKOYS YPOTITLOUS K TO KATEVASA.
APISTEYTH B-SKOUPIDARA POU THN EVAZE PALIA TO ASTRA CHANNEL
(GIA OSOUS VOREIOUS 8YMOUNTAI) .
TO EIXA DIAGRAPSEI ENTELWS APTO MYALO MOU.
EPOS TO LIGOTERO

:lol: το ειχα διαγράψει απο το μυαλό μου αυτό. γαμεί!

Για να δουμε…

:bounce::bounce:

Τι.
Έκανε.
Λέει;

Δεν μπορει να βγει λαθος. Δεν μπορει. Εκανα παρτυ οταν το εμαθα.

Έτσι και δε βγάλει όλο το χαβαλέ του και προσπαθήσει να το γυαλίσει/κάνει γάντι για μούλτιπλεξ κινηματογράφους και “προσιτό στη νέα γενιά”, μα την παναγούδα, ετοιμάζω βαλλίστρα.
Κατά τ’ άλλα HAIL TO THE KING BABY.

Ελπιζω (και νομιζω) πως δεν θα παρει την τροπη του νεου Evil Dead. Ισως με καθησυχαζει καπως η υπαρξη του Μπρουσαρου. Fingers crossed.

Υ.Σ. This…is…my…BOOMstick! Και Ο Μονολογος μετα. Τι ταινια γαμωτο.

2)Υ.Σ. Klatu. Barata. Nγκουχ γκουχ.

Ναι, η παρουσία του είναι κάπως καθησυχαστική. Ο μόνος φόβος είναι μην κάνει καμία τράμπα ασφάλειας τύπου νεαρός πρωταγωνιστής που παθαίνει πάνω-κάτω τα ίδια με τον Ας και εμφανίζεται ο δεύτερος ως γηραιότερος μέντορας.
Γενικά ντάξει, Γκοτζίλλα 2014, Κλέρκς 3 στα σκαριά, Άρμυ οβ Ντάρκνες 2. Αν βγει και Πόρκυς 4 (ΟΧΙΡΗΜΕΗΚ) έχω λιπαρό cultgasm.

τι ειναι το πορκυς

Ο πατέρας της λυκειακής σεξοκωμωδίας. Αμέρικαν Πάι και τα ρέστα οφείλουν μάλλον τα πάντα σε αυτό. Σπεύσε. Τρεις ταινίες, η μία χειρότερη απ’ την άλλη. Και αυτό το λέω για καλό (όχι, για να λέμε του στραβού, το πρώτο μια χαρά βλέπεται).
http://www.youtube.com/watch?v=75yAH9hWrZ0 κλάμα.

χτυπιεμαι απ τα γελια, θυμισε μπιγκους ντικους

αυτο το χει δει κανεις? μου φαινεται και γαμω τις καλτιλες! (ποση ωρα σκοτωνουν το γερο πια ρε μαλακες? :"’) )

edit: ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙΛΑ, το χω λατρεψει απο το τρεηλερ ηδη!! http://www.youtube.com/watch?v=wS66fv-BXAA

Εντάξει φοβερό νέο…

Είδα αυτό το καλτ διαμάντι.

[B]The House of Usher[/B]

Βασισμένο σε νουβέλα του E.A. Poe, γυρισμένο σε 15 μέρες.
Χαμηλό μπατζετ αλλά με καλή δουλειά στα σκηνικά, εξαιρετική ατμόσφαιρα (η μπλε σκηνή του ονείρου καταπληκτική), λιτή και ουσιώδης και με μεγάλη ερμηνεία του Vincent Price.
Προτείνεται άνετα.
Φοβερή ατμόσφαιρα,

Το δευτερο που λες δεν το εχω δει, αλλα για το Trick ‘r’ Treat εχω την ιδια ακριβως αποψη με τον Weedow.

[B]Nightbreed[/B]

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Clive Barker ταινία που επίσης βασίζεται σε δικό του βιβλίο. Όχι η κλασική ταινία τρόμου που θα σε τρομάξει η θα σε κάνει να κλείσεις τα μάτια αφού εδώ τα τέρατα που πρωταγωνιστούν είναι οι… καλοί της ταινίας. Περισσότερο αξίζει για τις εικόνες από την υπόγεια πόλη τους κάτω από το νεκροταφείο και την τελική μάχη με τους redneck αστυνομικούς. Φοβερός ο Croneberg (ναι ο γνωστός σκηνοθέτης) σε ρόλο ψυχιάτρου (και όχι μόνο). Επίσης απίστευτα γαμάτη η τελική σκηνή.

Πρέπει να κανονίσουμε μια βραδιά όπου θα βάλουμε να δούμε τέτοιες σκουπιδίλες ρε φίλε :lol: