Tigran Hamasyan

Υπέροχο κομμάτι. Αναμενόμενα.

Νομίζω ότι ψωλ-αρμενίζετε λίγο. Πάλι αναμενόμενα. :stuck_out_tongue:

9 Likes

Ναι, υποψιάζομαι ότι ο ενθουσιασμός ήταν για το τεχνικό, αλλά ένιωθα ότι κάτι έχανα (αν δεις και την απάντηση στον Quintom που έδωσα παραπάνω, λέω ότι είναι δική μου ανάγνωση ότι ο ενθουσιασμός μπορεί να οφείλεται σε κάτι πρωτόγνωρο)

Γενικά, προφανώς είναι πολύ όμορφο κομμάτι, δεν αμφισβητώ. Ρωτάω μπας και ξεκλειδώσει και για μένα κάτι!

Ποιες εχθροπραξίες λες;

@Outshined αφού μας ξέρεις!

1 Like

Ησυχία στο θρεντ! Ακούσατε το άλμπουμ; Πως σας φάνηκε;

Η άποψη μου εδώ:

Μου πήρε λίγο είναι η αλήθεια, όταν όμως μπήκα στο κλίμα, το Manifeste μου αποκαλύφθηκε ως ένα ακόμα σπουδαίο άλμπουμ. Πιστεύω ακράδαντα πως ο Tigran γράφει ιστορία στο σύγχρονο fusion.

6 Likes

Τί έπος είναι αυτό! Να είσαι καλά.

2 Likes

Άκουσες το Bilo ρε θηρίο;

1 Like

Image of He loves your brother, Bilo.

5 Likes

Ακούω τώρα το Bilo IV κι έχω τρελαθεί με την αισθητική του. Αγαπώ ανατολή (Laco Tayfa fan boy) αλλά σπάνια βρίσκεις παιξίματα με “δυτικό” rhythm section.
Πολύ καλό! Θα τα πάρω με τη σειρά.

1 Like

Απο τους δισκους που θέλουν πολύ επένδυση χρονου για να μπορέσεις να πιάσεις. Τι εφτιαξε πάλι ο τυπος.

1 Like

Δεν τους ξέρω καν, θα βάλω κάτι να πάρω μία γεύση! Θα βγουν εδώ όλα τα folk/jazz fusion ονόματα!

Για Tigran δεν έχω γνώμη, ακόμη δεν έχω ακούσει, θα επανέλθω με αποψάρα

1 Like

Laco Tayfa είναι τέρμα Τουρκία, κλαρίνο αλλά με Berklee επίπεδο.

Καλά θα περάσουμε

Summary

5 Likes

Είσαι φίλος μου εσύ. Δυο στα δύο!

1 Like

Το άκουσα στη δουλειά 2-3 φορές και μετά και στο αυτοκίνητο . Απίστευτος δίσκος. Ευχαριστώ τον συντάκτη του rocking.gr για την κριτική :slight_smile: .

1 Like

Ρε σεις τι εμπνευση ειναι αυτη

1 Like