Today is the Day - Pain Is A Warning (2011)

Expectations Exceed Reality
Pain Is A Warning
The Devil?s Blood

Το καλοκαίρι μόλις άρχισε, καλό κάψιμο σε όλους!

Αγαπάμε
Τα κομμάτια που έχουν αναφερθεί,έχουν επιμεληθεί μέχρι το κόκκαλο απο τη μπάντα

Για κάποιο λόγο μπορώ να ακούσω άνετα μόνο την πρώτη περίοδο της μπάντας (στην Amphetamine Reptile).
Οι μετέπειτα δουλειές τους δεν μου τραβάνε τ’ αυτί (sic).

Με τα καινούργια κομμάτια ετοιμάζομαι για επική κωλοτούμπα.

Σωστός! Ντάξει, το Εχpectations ψιλοκλασικό TITD, το Pain Is The Warning γαμάτο χέβυ ροκ, ενώ το Τhe Devil’s blood τίγκα γκαράζ που χώνει άσχημα! Περιμένουμε μια τελειότητα!

Παραγωγή από Κερτ Μπαλού λέει! Και στη συνέντευξη λέει:

Different friends and my wife say, “You know, that sounds like some Nick Cave stuff” or “Nick Cave hanging out with Nirvana.” To me, I don’t even hear it that way. To me, it reminds me more of what you say: outlaw country or something like Johnny Cash. It’s another side of my life. I love Johnny Cash. I love outlaw country.

:vibrate::bounce::vibrate:

ξέρετε.

Τσεκαρα το expectations, και το devil’s blood… Γαμώ γενικά. Ειδικά με το δεύτερο τρελάθηκα… Μου βγάλε ένα τρελο ασυνηθιστο θα’ λεγα punk rock / hardcore feeling, σα να συνδίασε η μπάντα τη γνωστή σατανίλα της με το πρώιμο hardcore των sick of it all και βαζοντας ροκ ν ρολ πινελιές περα δωθε. Ο δισκος λογικα δε θα ειναι ετσι, αλλά ελπίζω για το καλυτερο. Γενικα περιμενουμε

τι περιμένεις;
ξέρετε λέμε. οι ρώσοι είναι φίλοι.

Oι Ρώσοι πάντα ήταν φίλοι μας, το google όμως όχι πάντα. Πριν το τσιμπήσω, κατέβασα με τα ίδια στοιχεία αναζήτησης άλμπουμ Exhumed. Λολ.

Όσον αφορά αυτά που λέει ο worst, οι Today πάντα είχαν αυτό το core στοιχείο πολύ έντονο. Τέσπα, πάω να ακούσω κι όταν ακούσω και το country θα έρθω ξανά να αποθεώσω το Στιβάρα τον Αουστίνο.

Εντιτ:

ΔΙΣΚΑΡΟΣ! Το This Is You είναι μια στεγνή εξομολόγηση. Όλος ο δίσκος είναι πάρα πολύ καλός, ροκάρει άσχημα, με τη φασαρία να βρίσκεται στο γνωστό στυλ Today Is The Day, με τη διαφορά πως αυτή τη φορά η μπάντα (ο Στιβ δηλαδή κατά κύριο λόγο) κάθισε και ασχολήθηκε πολύ με τα τραγούδια αφήνοντας τα άλλα στο Μπαλού. Και κέρδισε, έχει τραγουδάρες εδώ μέσα. Ναι Οκ, πιο μέηνστριμ (μάλλον ο πιο μέηνστριμ Today δίσκος), αλλά πάνω απόλα τραγουδάρες. Απευθείας στα καλύτερα της χρονιάς.

Μόλις φτάσω Θεσσαλονίκη θα κατέβει άμεσα. RedRum, με το ‘‘mainstream’’ με έψησες άσχημα, αλλά πώς ακριβώς το εννοείς; Πιασάρικο/εύκολο;

Θα παίξει και στον Kiss FM ένα πράγμα.

Aγαπάμε Shazaam.

Ο όρος μέηνστριμ χρησιμοποείται αντί του άμεσος/πιασάρικος. Εύκολο δεν το λες πάντως.

@Red Rum

μιας και είσαι Υποχθόνιος Ιντερνετικός, σκάσε μου και κανένα λινκ αν το έχεις σε 320 thanx μπαμπάι :slight_smile:

πρώτες εντυπώσεις…οι καλύτερες

Βασικά δε θυμάμαι ποιός το ξαναπε, αλλά φαίνεται πολύ δουλεμένος δίσκος. Μεγάλες αγάπες από τώρα στο [B]devil’s blood, remember to forget, this is you[/B], και [B]death curse[/B]. Eιδικα τα πρώτα τρία με άγγιξαν απευθείας… Τί ωραία που η πρώτη καινούρια κυκλοφορία που άκουσα μετά από ενάμιση μήνα ήταν αυτή!

Samurai ρεεε. Οι επαναλαμβανόμενες του κιθάρες με τσακίζουν!!
Φυσικά όλος ο δίσκος είναι μπόμπα. Μαζί με το KEN Mode (και αυτό σε παραγωγή Μπαλού), οι κορυφαίες κυκλοφορίες στο είδος για το '11. Βέβαια οι γνώστες ξέρουν καλύτερα, αλλά τεσπά…

Το KEN Mode ειναι ΠΕΛΩΡΙΟ επος. Καναδας τι περιμενεις.

Το TITD δεν το χω τσεκαρει ακομα γιατι ειμαι σε τελειως αλλη φαση αυτες τις μερες. Εβαλα ενα κομματι απο youtube και λεω, οκ αστο καλυτερα τα λεμε σε κανα μηνα.

αγάπες σιγά σιγά ε. Εχει στάνταρ 5 έπη μέσα που χω ξεχωρίσει, και συνεχίζουμε.

Ομώνυμο, the Devil’s Blood και Samurai.
Συμφωνώ πως είναι σχετικά βατός δίσκος για TITD. Γαμεί όμως.

Το Samurai όντως είναι μεγάλος κόμματος. Γενικά ο δίσκος είναι ό,τι έπρεπε για την εποχή και ακούγεται νεράκι. Και πέφτει και μετά τη συναυλιάρα της άνοιξης. Ελπίζουμε ο Αustin να κρατήσει τις υποσχέσεις του και να μας επισκεφτεί συντομότατα για να ακούσουμε και ζωντανά τις νέες κομματάρες.

Ωραίος δίσκος για το καλοκαιράκι!!! \:D/