Tokio Hotel @ ΟΑΚΑ Στεήντιουμ (9/10)

Τους ειδες λαηβ προσφατα δηλ?Εντυπωσεις?

Τους έχω δει από κοντά, αλλά όχι στο Santana. Είναι πολύ συμπαθητικό γκρουπάκι και έχει κάποια ωραία κομμάτια.

http://www.rocking.gr/article6103.php

Attending στο event
τώρα αν έχετε και κανένα survey που πρέπει να συμπληρώσω…
εχμ,ναι είμαι άνω των 18,οπότε είμαι έξω από το group των δωδεκάχρονων
εχμ,έχω μουσική παιδεία αλλα αυτό δεν γίνετε αντιληπτό από αγνωστους!
α!και οποιος έχει άλλες ερωτήσεις πιστεύω ότι θα ήτανε off εδώ so,για αυτό υπάρχουν και τα pm :smiley:

λωλζ.

Και θες να μου πεις πως εισαι αλλος εσυ υποστηριχτης με αβαταρ deathnote.

Πουσαιρεχακο?

καλως ηρθες στο φορουμ Λάιτ

κολλημα με το death note, ετσι?
Υ.Γ.Λετε ναναι ο χακος…?

{τελος οφ τοπκι}

thanks.Nαι,το οτι εχω κολλημα με το death note
δεν νομιζω να ειναι το θεμα μας!
dude αν νομιζεις οτι ειμαι τοσο ανωριμο να κανω δυο account οκ w/e.

wha? :-s

δεν εννοώ εσένα γενικά το dude πήγαινε!

Δεν θα παω στη συναυλια φςετος.περυσι ΤΖΑΜΠΕ με REM,Kaiser Chiefs (μικροι θεοι) και την φρεσκια Gabriella.και φετος με 7 ευρώ αυτα τα ονοματα.Professional sinners τους απαιχθανομαι.το οταν σε ειχα πρωτοδει το βρισκω μλκια.τεσπα.ο Στρατης ειναι αξιολογος ρε γμτ θελω να πιστευω αλλα επειδη εγινε σουπα το κομματακι…το τι ζητας παντως απο τον πρωτο δισκο μαρεσε πολύ.οσο για αυτο τους Tokio Hotel δεν μπορώ να κτλβω τον χαμό περι του ονοματος τους.εβλεπα στο wikipedia Μτβ βραβεια για best new act και πηραν Headliner Award αυτοί.καλα ισως ειμαι προκατειλημμενος.
ειδικα η φατσα αυτηνης της τραγουδιστριας (που μοιαζει με την βανδή btw) ειναι για μπουνιδια.
και ο μολκο πουστοφερνει αλλα ρε π…στη μου αν εξαιρεσεις το βιντεο με bowie οπου φοραει φορεμα δεν με εκνευριζει η ολη εμφανιση…
και δεν μπορω να βλεπω οτι αυτος ψηφιζεται ο αντρας της χρονιας απο μτβ.ελεος ρε.ολη αυτή η υπερπροβολη δηλάδη με ξενερωνει και μπορει να απορριπτω τη καλη μουσικη που παιζουν.
θα θελα να μου προτεινεις light καποια τραγουδια εκτος του monsoon να δουμε μηπως οντως αξιζουν.
παντως 2 live monsoon kai scream που ειδα δεν λενε και πολλα.

εχμ το οτι είναι γένους αρσενικού ο τραγουδιστης οσο και να μν του φαινεται ειναι!
Τωρα,προσωπικα θα σου πρότεινα να ακούσεις τα γερμανικά τους που κατα την γνώμη μου ειναι καλύτερα μιας και τα αγγλικά γενικα ολου του συγκροτηματος είναι περίπτωση.

Έτσι. Τοκιο Χοτέλ και φύγαμε.

Και γω ειχα μπερδευτει την πρωτη φορα που τους ειδα… :stuck_out_tongue:

στην περιπτωση που ησασταν γονεις του τραγουδιστη (ο θεος να τον κανει) τι θα κανατε οταν τον βλεπατε να κουνιεται ετσι?

ξερει κανεις που πουλανε τικετς?

Oχτακοσιαπλο φεισπαλμ.No offence απλα μου ηρθε

Σημεία διάθεσης εισιτηρίων:
Public: Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα
Ticket House: Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς) - Αθήνα / τηλεφωνικό κέντρο 210-3608366
Ticket Services: Πανεπιστημίου 39 - Αθήνα / τηλεφωνικό κέντρο 210-7234567
e-ticketing: www.mtvday.gr

ευχαριστω φριντομ :slight_smile:

πες μου οτι θα πας.

Ρεμαλι φριδομ εσβησες το υπερποστ μου.
Ρε να σας πω,επειδη δε μενω αθηνα,tickethouse υπαρχουν και αλλου εκτος απο πανεπιστημιου

ναι ρε πρωτος πρωτος θα ειμαι…θα ξεκιναω και τα μος!