σε τι δεν συγκρινεται ποιοτικα ακριβως? γιατι η μουσικη των firewind ειναι ανωτερη των tokio hotel?
και πολυ αμφιβαλλω αν εχεις ακουσει εσυ jazz, blues και το κακο συναπαντημα για να ζητας απο τους αλλους μουσικη παιδεια, αλλα ειναι ιντερνετικο φορουμ οποτε το παραταω
δεν με ξερεις δεν σε ξερω οποτε δεν μπορει κανεις να πει κατι για αυτο.Παντως απο τους γονεις ειδικα με blues μεγαλωσα ασχετα αν ακουω μεταλ και hard rock.Τι επειδη ειμαι 16 το λες;Ρατσισμος λεγετε αυτο η μου φαινετε;
Anyway τελευταιο ποστ αυτο δεν θελω να συζητησω αλλο πλζ μην κανετε quote
Εννοω πως οι Τοκιο Χοτελ δεν εχουν ποιοτητα… Και σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να κανεις σοβαρη συγκριση με Τοκιο και Firewind. Και ποιοτικα, και μουσικα.
Ας παραμείνει, υπάρχουν τα pm’s. Παιδιά για οτιδήποτε (νομίζω) υπάρχει θρεντ για τους τοκιο χοτελ στο Group & Artists, οπότε συνεχίστε εκεί, τα επόμενα ποστ να αφορούν τη συναυλία τους. Τενκ γιου!
εμενα δεν μου αρεσουν και δεν εχει νοημα να τους ζηλευω.και ειλικρινα αν και για αυτους ειναι επιτυχια να παιζουν εκει,εγω δεν καταλαβαινω που τους ακουσαν και τους πηραν.εγω δεν εχω ακουσει κανενα τους τραγουδι να παιζεται σαν χιτακι και να εχουν γινει γνωστοι.τεσπα σιγα μην κατσω να απολογουμαι.
χαλαρωσε μωρε πλακα κανω.
Λοιπον ας το γυρισω λιγο στο σοβαρο σε αυτο το θρεντ (:?)
Πιστευω οτι σε αυτο το φεστιβαλ θα ταιριαζαν αρκετα οι Rosebleed.
Πολυ καλη μπαντα για το στυλ που παιζει,σοβαροι (κ σε ιματζ και σε μουσικη) κ ανετα χτυπανε εξωτερικο.
Ηδη εχουν υπογραψει στη sony και ακουγονται πολυ ευχαριστα κ ειναι μολις 19-20 ετων.
Tρελο respect στη πληκτρου Δαναη
Mιλαω συγκριτικα με τα υπολοιπα τσιρκα του φεστιβαλ ε.
Τους έφεραν Οκτώβριο, καθημερινή και στη Μαλακάσα. Ο χειρότερος συνδυασμός που θα μπορούσε να υπάρξει. Τα σχολεία είχαν ανοίξει, όσοι εργάζονται είχαν να πάνε στη δουλειά την επόμενη μέρα κλπ. Πάλι καλά που μαζέψαν και τον κόσμο που μάζεψαν.
+1
όσο για το live του MTV δε θα πάω, εκτός και αν κάνουν την έκπληξη με το ένα συγκρότημα που μένει να ανακοινώσουν