Tokio Hotel @ ΟΑΚΑ Στεήντιουμ (9/10)

Η ελλαδα εχει ομως καi mtv…Πανε οι εποχες που το mtv επαιζε τεσταμεντ…

:lol3: Koιτα τι εγραψε… :lol: :lol: Νταξει, το θρεντ ειναι για γελια και το συγκροτημα για κλαματα (γνωμη μου παντα μην εχουμε δραματα). Και επισης

Συμφωνω σε αυτο… Εχω περασει κατι νυχτες με κατι ατομα απο εδω μεσα… (Ο Wise ξερει… :p)

φυσικα και δεν διαβαζω χαμερακι.Και ετσι ειναι η αληθεια οτι πλασαρετε ακουγετε.Ειτε ειναι απο MTV ειτε απο περιοδικα ειτε απο radio.Αυτη παντος ειναι η γνωμη μου για αυτο το συγκροτημα,προσωπικα δεν μου προσφερει τιποτα η μουσικη τους και ουτε και σε πολλους αλλους.

Κ γιατι θα πρεπει να στεναχωρηθει καποιος αν του βριζουν την αγαπημενη του μπαντα?Ολοι εχουν δικαιωμα να εκφερουν αντιθετη γνωμη.Ειναι σεβαστη ασχετα αν τη συμμεριζομαστε ή οχι.

θύμισέ μου τι δουλειά έχεις στο θρεντ τότε… :-k:-k:-k

Να το, το πρωτο περιεργο κομεντ στις “Κυκλοφοριες” για τους Dead By Sunrise! :stuck_out_tongue:

"Αρκετά μέτριο το τραγούδι.

Υποψήφιος για oscar poserιας ο chester, όχι οτι οι emo φίλοι του πάνε πίσω…"

Haha!

+1

Εμας μας προσφερει αηδια γιαυτο και ειμαστε εδω :lol:

για να πω την γνωμη μου.Δημοκρατια δεν εχουμε;Ετσι κ αλλιος δεν θα ποσταρω αλλο εδω σε αυτο το thread αυτα που ηθελα να πω τα ειπα

και οι firewind τρελη προωθηση εχουν…και μενα δεν μου προσφερει τιποτα η μουσικη τους ουτε και σε πολλους αλλους
σε τι διαφερουν απο τους tokio hotel?

Συμφωνω μαζι σου, αντιθετη γνωμη φυσικα και να το δεχτει ο καθενας, αλλα χωρις να προσβαλλεις τον αλλον… ΠΡΟΣΟΧΗ Ε, ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ, μη γινει καμια παρεξηγηση, ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ…

Και κατι αλλο που παρατηρησα… Πολυ ασχετη με τον τιτλο του θρεντ δεν ειναι η συζητηση μας…??? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Οτι να’ναι…

Right…

Rocking.gr Forums > Μουσική > [SIZE=“7”]Συναυλίες[/SIZE]

σε περίπτωση που δεν το’δατε καλά.

Φιλε Bleedin ασχετο, γιατι εισαι ΑΕΚ? :stuck_out_tongue:

(Χιουμορ κανω… για να χαλαρωσουμε λιγακι…)

στο οτι η μουσικη τους δεν συγκρινετε ποιοτικα.Οχι πως ακουω firewind αλλα λιγη μουσικη παιδεια δεν βλαπτει.Γιατι να μην παιζει το MTV πχ οχι μονο πιο πολυ μεταλ,αλλα πιο πολυ jazz,new age,blues κτλπ;Η εστω καλλιτεχνες που αξιζουν.Γιατι να προωθουνται αυτοι;!

Πιστευω οτι η συναυλια θα ειναι εμμετικη λογω των εμμετικων και αδερφιστικων μπαντων του λαιν απ.

Τωρα ειμαι οντοπικ bleeding?

Γιατι ζουμε στην εποχη της φλωριας, γι’ αυτο…

Γιατι αυτοι θα φερουν κοσμο και ο κοσμος θα φερει λεφτα μηπως?:slight_smile:

ούτε χαβαλέ βεν μπορούμε να κάνουμε πια εδώ μέσα…
πάω να κάνω κάνα bump.

Εκει θελω να καταληξω :wink:

Ε τοτε γιατι το κουραζουμε?:slight_smile: