έφυγα idd, κατεβαίνει τώρα, θα την δω αύριο.
@deckard την σκηνή την είχα δει παλιότερα!
και btw, απίστευτος ο καινούριος δίσκος, μάλλον πάει για νο.1 της χρονιάς για μένα.
έφυγα idd, κατεβαίνει τώρα, θα την δω αύριο.
@deckard την σκηνή την είχα δει παλιότερα!
και btw, απίστευτος ο καινούριος δίσκος, μάλλον πάει για νο.1 της χρονιάς για μένα.
θα πηγαινε και για μενα αν δεν χαλουσε καπου στη μεση με 2 κομματια αρκετα ακυρα που θυμιζουν κριστμας στονγκς
κατα τα αλλα δισκαρος ναι
Τουρ θα ναι η ανακοινωση και θα ναι μονο για Αμερικα,το’χα δα στον υπνο μου κατι μηνες πριν και ξενερωσα:p
Απόψε βράδυ: Τρίωρο υπερ-αφιέρωμα στην ιστορία και δισκογραφία του Tom Waits.
Aφηγητής/επιλογές: το φονικό κουνέλι
Ώρα: 22.00 με 1.00
Μέρος: [U]Εδώ[/U].
Πάρτε να πιείτε τίποτα και τα λέμε το βράδυ. 8)
Σωσίας Hetfield 8).
Ωραίος,από τα πρώτα άλμπουμ να παίξεις μετά τις 12.Ευχαριστώ.
Ρε συ, θα το πάω χρονολογικά το αφιέρωμα - επομένως αναγκαστικά τα πρώτα άλμπουμ θα τα τιμήσω την πρώτη ώρα. (ps, η πρώτη του περίοδος και δική μου αδυναμία)
Μπορείς να το πας προς τα πίσω…
Βασικά ρε γαμώτο,να την πω την αμαρτία μου, απ’όταν άλλαξε η φωνή του, δεν μπορώ να τον ακολουθήσω.
Ναι ε? Άρα μιλάς για τα πρώτα 3 άλμπουμ του ουσιαστικά! (μέχρι το Small Change)
Που λες, δύσκολο να το πάω αντίστροφα το αφιέρωμα γιατί θα με… μπερδέψει στην αφήγηση (συνήθως ξεκινάς από την αρχή και όχι το αντίστροφο :P), αλλά… οκ, ποτέ δεν ξέρεις, ίσως να πετάξω κανένα τραγούδι στο ξεκάρφωμα από τα παλιά στο τέλος!
Πιάνω και το Small Change βασικά.Άρα 4,Closing…,The Heart…, Nighthawks…,Small Change.
Θα έβαζα και στα 4 δέκα.
Έχω προσπαθήσει πολύ να ακούσω άλλα άλμπουμς του αλλά δεν…Και έχει ωραία τραγούδια αλλά δεν παλεύω την φωνή…Μέχρι και το τελευταίο φαντάσου το άκουσα αλλά…Ούτε το Rain Dogs που αποθεώνεται παντού…
Βάλε ότι θες,θα προσπαθήσω να σε ακούσω τελευταία ώρα.
0 voters
Blue Valentine 10/10 αλμπουμ και διαλεξα και καποια ακομα
Θα βάλω μόνο τρεις ψήφους (Blue Valentine, Rain Dogs, Blood Money) αν και ότι έχω ακούσει μου έχει αρέσει πολύ έως πάρα πολυ. Ιδιαίτερη φωνή με χαρακτηριστική βραχνάδα πολύ πριν τον Lanegan και ψαγμένος μουσικός.
Ο Lanegan δεν ήταν βραχνός ρε, έγινε στην πορεία. Ο σε ορισμένες φωτό σωσίας του Hetfield πρέπει να γεννήθηκε βραχνός