Διαγνώσθηκε με καρκίνο ο Tony Iommi (Κράτα γερά Iron Man)!

Οι κλασικοι οι μ****κες οι Ελληνες!Κοφτε το ρε,το thread ειναι για να γραψουμε δυο-τρεις κουβεντες στηριξης για τον Tony αλλα και για εμας τους οπαδους του.Καθεστε και ασχολειστε με ενα αστοχο σχολιο της Merefin (no offense κοπελια) επι ωρες!
My Cosmos (ή Στον Κοσμοσ’) που λεμε και στο χωριο μου!#-o

^ Αυτό.

+1

και αστους αλλους να λενε

Είστε τόσο εγκεφαλικά καθυστερημένοι που δεν έχετε πάρει ακόμα χαμπάρι ότι αν ακυρωθεί το tour των SABBATH δεν θα είναι λόγω θανάτου. Θα είναι επειδή ο Iommi θα είναι ζωντανός και θα ΠΟΛΕΜΑΕΙ την αρρώστεια. Θα είναι κάπου και θα δίνει τη μάχη του.

Τόσο δύσκολο είναι ρε ζώα να πείτε “χαλάλι ρε μάγκα, ΠΟΛΕΜΑ εσύ, κάνε το καθήκον σου κι ας μη σε δω ποτέ live”?

^^συμφωνω με χιλια…

+100000000000

Καλη δυναμη σε αυτο το Ιερο Τερας της μουσικης…

Μακαρι να τα καταφερει γιατι αυτη η αρρωστια ειναι πολυ υπουλη…

God Bless You Που λεει και ο Ozzy.

Οσο για την συναυλια ειλικρινα δεν με απασχολει καθολου. Ας γινει καλα και αν ανεβει παλι πανω στο σανιδι θα ειμαστε εκει να φωναξουμε δυνατα το ονομα του!

πεστα χρυσοστομε!!!με την μια μπηκαν να βρουν και ποιος θα τους αντικαταστησει την 1 ιουλιου λες και εχει καμια σημασια!!!κρατα γερα μεχρι την 1 ιουλιου μετα μπορεις να πεθανεις!!!οτι να ναι!!!

…αυτό λέμε όλοι…να το παλέψει, να γίνει καλά και η συναυλία γίνεται και του χρόνου:):!:

Και καθολου να μην γινει stef δεν τρεχει τιποτα.Αυτο που εχει σημασια ειναι να γινει καλα ο ανθρωπος.Ολα τα αλλα ερχονται σε δευτερη μοιρα

ελάτε ρε μλκες…μόλις το 'δα πραγματικά τρόμαξα και στεναχωρήθηκα…
θα γίνει καλά παρότι ο αγώνας του θα 'ναι πολύ δύσκολος.

να μην δω ποτέ σάμπαθ στη ζωή μου και ας ζήσει ο τονυ αιώνια.

μακαρι να τα καταφερει και να τη νικησει τη πουτανα την αρρωστια.εμεις μονο τις σκεψεις μας μπορουμε να στειλουμε δυστυχως

αυτό βασικά … κουράγιο μάστορα !

Σοκ στην πρώτη ανάγνωση, μούτζα στο δεύτερο σχόλιο και μια μικρή ανακούφιση μετά το τελευταίο. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι θεραπεύσιμη αυτή η μορφή αλλά είναι στο αρχικό στάδιο και αυτό πιστεύω ότι είναι το πραγματικά ανακουφιστικό. Ευχές για περαστικά.

Μακάρι να μπορούσε να διαβάσει τα σχόλια που γίνονται εδώ (εντάξει… τα περισσότερα!!).
Δεν έχω ξαναγράψει στο forum αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ να πω το πόσο κυριλέ αντιμετωπίζεται το θέμα από τα μέλη!
Θα το επαναλάβω κι εγώ: να γίνει καλά και ας μην γίνει η περιοδεία. Και όταν γίνει καλά… θα τα σπάσουμε όλα!!
Και μια ευχή ακόμα: να πέσει σε χεβυμεταλά γιατρό, να τον προσέξει λίγο παραπάνω:lol:

Xαχαχαχαχαχα…τα είπες όλα…

Πες τα!
Μέρες τώρα δεν έχω ποστάρει αυτά που γράφεις γιατί σκέφτομαι “άστους μωρέ, τίποτα πιτσιρικάδες είναι που είναι τυχεροί που ακόμα δεν έχουν γνωρίσει αρρώστιες και θανάτους γύρω τους και το παίρνουν χαλαρά το θέμα: “γαμώτο θα χάσουμε τη συναυλία””

Συμφωνω απολυτως…Παραφραζω:If you dance with Death,Death doesn’t change,Death changes you…

Καλά αυτό δε μπορείτε να το πείτε για κανένα μέλος με απόλυτη σιγουριά, εάν δεν το έχετε γνωρίσει προσωπικά. Το τί μπορεί να έχει ζήσει ή περάσει ο καθένας είναι άλλο θέμα. Και να… μερικοί μπορεί και να περνάνε στο “ντούκου” την είδηση, όχι γιατί δεν λυπούνται, αλλά όταν έχεις χάσει κοντινό σου πρόσωπο λίγο σε νοιάζει εάν κάποιος τραγουδιστής, μουσικός, καλλιτέχνης αρρώστησε… Και με αυτό εννοώ -για να μην παρεξηγηθώ- ότι στενοχωριέσαι, λυπάσαι, αλλά μέχρι εκεί. Τέλος πάντων, μεγάλη συζήτηση ανοίξαμε… Σημασία έχει να γίνει καλά το συντομότερο και ας μην ξανά ασχοληθεί ποτέ, που λέει ο λόγος, με τη μουσική! Όποιος, δυστυχώς, το έχει βιώσει ο ίδιος ή μέσω γνωστών/κοντινών του, γνωρίζει τί γαμημένο πράγμα είναι ο καρκίνος και πόσο δύσκολος είναι αυτός ο αγώνας που πρέπει να δώσει! Και ο Τόνυ είναι άνθρωπος, όπως όλοι μας… τον ίδιο δύσκολο αγώνα θα δώσει… μακάρι να είχε ένα απλό βηχαλάκι, αλλά όλοι ξέρουμε -μεγάλα παιδιά είμαστε- ότι η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη και κανείς δεν είναι σε θέση να ξέρει μελλοντικά!! Καλή δύναμη!!

…έτσι είναι,ακριβώς όπως τα γράφεις:):!: