Όχι ρε πούστη!!!
Τώρα το έμαθα.Περαστικά ρε μεγάλε
ΑΑ και merefin σοβαρέψου. Έλεος.#-o
Όχι ρε πούστη!!!
Τώρα το έμαθα.Περαστικά ρε μεγάλε
ΑΑ και merefin σοβαρέψου. Έλεος.#-o
Μακαρι να πανε ολα καλα για τον ανθρωπο που μας εδωσε τοσα πολλα με τη μουσικη του.
Μπορει να λεγεται για πρωιμο σταδιο, αλλα ειναι ετσι οι ασθενειες αυτες που δεν ξερεις πως μπορει να εξελιχθουν.
Κατα τα αλλα, ηρεμηστε με τη Μερερφιν …απλα, λογικα, εκφραστηκε λαθος (ετσι θελω να πιστευω).
Η αληθεια ειναι οτι για τους οπαδους των Sabs το timing της ειδησης αυτης ειναι σκληρο …οποιος πει οτι δε σκεφτηκε εστω και λιγο την επερχομενη (χαμενη, λογικα) συναυλια ουτε για λιγο, ειναι ψευτης.
Και για μενα ειναι και λογικο, γιατι ειναι ενα ονειρο ζωης για πολλους …πλησιαζουμε σ’ αυτο και ξαφνικα το βλεπεις να χανεται.
Εννοειται οτι προεχει η υγεια του ανθρωπου, που μεγαλωσε γενιες και γενιες, και οτι η υγεια του ειναι σημαντικοτερη απο περιοδειες και μαλακιες, αλλα το timing (με πολλους απο μας να εχουμε ηδη εισητηρια που λενε πανω BLACK SABBATH) ειναι περιεργο.
Αυτο μονο πανω στο συγκεκριμενο και μακαρι ο οργανισμος του Τony να 'ναι τοσο δυνατος οσο τα riffs του.
Είναι αντιμετωπίσιμο απ’ όσο ξέρω, μόλις πριν 2 μήνες κοντινό μου πρόσωπο διαγνώσθηκε με την ίδια ασθένεια σε αρχικό στάδιο και ευτυχώς όλα εξελίσσονται ομαλά με την κατάλληλη θεραπεία. Πιστεύω το ίδιο να ισχύει και για τον Μέγα μουστάκια
Σαν απλή γρίπη θα του περάσει.
Για τη νέα χρονιά εύχομαι σε όλους υγεία πάνω από όλα. Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. ΥΓΕΙΑ για όλους.
Θα το ξεπεράσει! Θα πάνε όλα καλά… μιλάμε για iron man. Ας γίνει καλά κι ας τ’ακυρώσει όλα…
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το σχόλιο της merefin (ρεκόρ ασέβειας/βλακείας)
Σοκαριστικό νέο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά για τον τεράστιο.
Ο όρος “λέμφωμα” δεν λέει τίποτα απολύτως. Υπάρχουν πάρα πολλοί διαφορετικοί τύποι λεμφώματος με διαφορετική πρόγνωση το καθένα, από ιάσιμο έως πολύ άσχημο. Επίσης έχει πολύ μεγάλη σημασία το στάδιο την στιγμή της διάγνωσης, το οποίο ουσιαστικά υπολογίζεται από τον αριθμό των εστιών της κακοήθειας. Από μια μεμονωμένη σε λεμφαδένα έως πολλές και σε διαφορετικές θέσεις στο σώμα ακόμα και εξω-λεμφαδενικά. Συνεπώς δεν μπορούμε να ξέρουμε χωρίς λεπτομερή στοιχεία.
Εύχομαι να είναι όλα καλά…
Όπως τα λέει ο Witchfinder.
Εύχομαι τα καλύτερα για την υγεία του τιτάνιου Tonny, μόνο αυτό έχω να πω.
Αυτα μου πε κι η μανα που τα ξερει καλα.Στη ανακοινωση δε ξεκαθαριζεται καν αν ειναι hodgkins η non-hodgkins του Τονι οποτε ειμαστε λιγο στα τυφλα ακομα.Ο,τι και να ναι θα ναι σιγουρα εξουθενωτικη διαδικασια και θελει μπολικα φραγκα,κουραγιο και τυχη.Το πρωτο το χει(μεγαλη υποθεση ε),τα αλλα 2 του τα ευχομαστε.
εδιτ,ειναι ονλαιν ο Vrikolakhs.Ελπιζω να μη χασαμε κανα επεισοδιο.
Γαμήθηκε ο Δίας. Κράτα γερά ρε γίγαντα!!!
Ωχ ωχ, αυτός θα γράψει RIP :?
Ενώ αν μου πείς πως είναι hodgkins θα νιώσω σαν τυφός που βρίσκει το φως του.
‘‘Δεν εχουμε επαρκεις πληροφοριες για να υποθετουμε η να κανουμε συγκρισεις με αλλες περιπτωσεις(ηδη αναφερθηκε ο τυπος απ τους Turbonegro)’’
νταξει τωρα;
Ουφ κουράστηκα, ότι πέιτε, ότι πείτε διάνοιες! Σιγά μη βγω και στα κανάλια να κάνω δηλώσεις και να απολογούμαι.
Ρεσιτάλ μαλακίας, τώρα και σε μορφή σχολικής έκθεσης.
Όσο σε έχει πάρει το μάτι μου ChrisP και καλή κουβέντα δεν πάνε κοντά κοντά. Τουλάχιστον είσαι φαν των σχολικών εκθέσεων γιατί τρως την ώρα σου με το να τις διαβάζεις και να τις σχολιάζεις. Την επόμενη φορά θέλω και βαθμό, μην κάνεις μισές δουλειές![-X
Δεν ηξερα οτι ο καλλιτεχνης ζει κι υπαρχει για να ικανοποιει το κοινο του αλλιως αυτο τον θεωρει νεκρο…
Ειπες μια μαλακια, αστην να παει στο διαολο, τι την υπερασπιζεσαι κιολας…
Παρε βαθμο απο μενα κοπελια.
[SIZE=“6”]0[/SIZE]
χα χα χα χα Καλά να πάθετε ρε, να ψοφήσει πριν προλάβετε να τον δείτε, για να τον έχουμε δει μόνο εμείς το 2005!
Υ.Γ. Mererfin, το πιο απλό πράγμα που θα μπορούσες να κάνεις είναι να πείς ένα απλό “Συγνώμη, δεν το εξέφρασα σωστά” και πιστεύω όλοι θα σε καταλάβαιναν.
ΑΛΛΑ να γράφεις σεντόνι για να υποστηρίξεις τη μαλακία σου (που το ξέρεις κι εσύ ότι είναι) είναι ηλίθιο…
Μια παροιμία λέει “Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται και ο χαζός επιμένει”…
Άτιμο πράμα ο καρκίνος…
Περαστικά Κύριε Iommi!
Αφήστε περιοδείες και λοιπά, γερός να ναι και όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα.
[SPOILER]Όσο για το σχόλιο της Merefin, ε δε παίζει να εννοούσε έλα παίξε και πέθανε! Λάθος διατύπωση έκανε (ελπίζω). Νιώστε! 8)
[/SPOILER]
Kαλά ρε μεγάλε λες στην κοπέλα πως είπε μαλακία και εσύ αστειευόμενος γράφεις:
“χα χα χα χα Καλά να πάθετε ρε, να ψοφήσει πριν προλάβετε να τον δείτε, για να τον έχουμε δει μόνο εμείς το 2005!”
Ωραίο αστείο…τι να πει κανείς…
Έχεις καμμιά συγγένεια με τον Sheldon Cooper, δεν μπορείς να κατανοήσεις το γραπτό λόγο ή είσαι δικηγόρος της;
Για να σε βοηθήσω, η έννοια που σε δυσκολεύει είναι “ειρωνεία/σαρκασμός”…