στην απο’κει πλευρα του ατλαντικου εχει τρελο ονομα…
είμαι σίγουρος ότι αυτοί που το σχολιάσαν ξημεροβραδιάζονται διαβάζοντας αμερικάνικο περιοδικό τύπο
χαχα… κακεεε
με μικρήηηηηη διαφορά aenima. Γιατί με στέλνει αλλού.
μπραβο χαιρομαι εκανες την σωστη επιλογη
αλλα εγω εννοουσα αυτο το πολλ
http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=13618
:lol::lol::lol:
αενιμα εγω,τεραστιο shock επαθα
τι σε χαλαει ακριβως στους στιχους του ?
το οτι απεικονιζουν την σαπια κοινωνια μας τοσο ευστοχα οσο ελαχιστα τραγουδια ?
οι απιστευτες εικονες και παρομοιωσεις ?
ειμαι πολυ περιεργος να ακουσω την αποψη σου αν θες απαντησε μου
επισης επειδη δεν εχεις διαβασει το μαθημα σου ( Tool 101) οφειλω να σε διορθωσω (free of charge)
στο opiate κανα τα πρωτα βηματα τους
στο undertow μπολιασαν την οργη του opiate με τρομερα κολλητικα κομματια και παρουσιασαν το 1ο σπουδαιο αλμπουμ τους
στο aenima εφαγαν μανιταρια και φτασαν τοσο ψηλα οσο ποτε και εκαναν περηφανους τους king crimson και τους pink floyd (αυτα ειναι πρωτα βηματα αλλα στο φεγγαρι…)
στο lateralus ο μaynard αντικατεστησε την οργη με την ελπιδα και ο ηχος τους (μονο αυτος) επιασε 10αρι
απο κει κ περα δεν ειναι για τρελλες αναλυσεις
άνετα aenima.γιατί πέραν του ότι είμαι φαν του rock ήχου των 90΄s, οι συνθέσεις του aenima μου δίνουν την αίσθηση ότι βράζουν στο εσωτερικό τους.στο lateralus μου φαίνονται πιο “χαρούμενοι” και όσο κι αν το θεωρώ ανυπέρβλητη δισκάρα λίγο με χαλάει αυτό…
lateralus αγαπαμε,το εχω λιωσει απηρες φορες!!
Το αιώνιο ερώτημα:
Ψυχεδελικές συνθέσεις που σε φάσεις υπάρχει η υποψία τζαμαρίσματος με λίγο χυμαδειό ή τρομακτικά παιγμένες με εξωγήινο τρόπο και μαθηματική ακρίβεια;
Στίχοι που αναφέρονται στην σαπίλα του γύρω περιβάλλοντος ή αντίστοιχοι για ελπίδα στον άνθρωπο να επικοινωνήσει με τους άλλους καλύτερα;
90’ς ήχος rock ή progressive σύγχρονος;
Pushit ή Lateralus; (οι 2 κορυφαίες του συνθέσεις).
Aenima διαλέγω εγώ πάντως.