Tool

αγαπητε θα σου ενα μυστικο , free of charge

δεν εχεις παρει πρεφα τι ειναι οι tool.oπως και η πλειοψηφια του κοσμου που ακουει metal και tool.

γιατι ? γιατι βαζεις στην ιδια προταση tool και metal.

δεν στην ΄λεω’. απλα σου δειχνω μια αληθεια.και οχι μοναχα σε εσενα αλλα και σε ολους οσους λενε την ιδια μπανανια ’ tool και μεταλ/οι tool ειναι μεταλ κλπ κλπ ’

δεν εχεις καταλαβει τι εστι tool.

reset.restart.

οσο metal ειναι οι tool τοσο ποπ ειναι οι iron maiden.

εποισης δεν μπορεις να μπεις στη λογικη εαν το lateralus ειναι η οχι δισκαρα για εναν απλουστατο λογο.

ποιος ειναι αυτος ?

δεν εχεις καταλαβει ουτε τι παιζουν οι tool ουτε τι παιζουν στο lateralus (καλα το αενιμα oυτε καν το βαζω στην κουβεντα…)

επισης αλλη μια αληθεια.

οσοι ειναι βαμμενοι μεταλαδες (αλλα βαμμενοι) απο αυτους ενα 10% εχει καταλαβει τι παιζουν οι τοολ και γιατι το παιζουν

οχι οτι τα ποσοστα στους ‘ροκαδες’ ειναι πολυ μεγαλυτερα αλλα καλως η κακως αν ακους πχ wasp η venom στατιστικα ειναι λιγες οι πιθανοτητες να εχεις καταλαβει τι και γιατι παιζουν αυτα που παιζουν οι tool.

ειναι σαν να παω εγω να κανω αναλυση για αυτα που παιζουν οι iced earth

μαλακιες θα πω.αφου δεν τους κατεχω.λογικο.

πολλοι λενε οτι ακουνε tool , λιγοι τους γουσταρουν πραγματικα και ακομα πιο λιγοι εχουν παρει μια μικρη πρεφα τι παιζουνε και τι θελουνε να πουνε

οι περισοοτεροι ‘ακουνε’ tool.

νταξ δε τρεχει κατι.

οσοι σκασανε στην μαλακασα το 2007 αυτοι πιθανοτατα ακουνε tool.οχι ολοι.παντα και παντου θα υπαρχουν ποζεραδες.δεν ειναι κακο.ουδεις τελειος.

τελος παντων ξεφευγω.στα δικα μας.μην αναλυεις τους tool η οτιδηποτε δεν κατεχεις.βγαινεις ασχετος.κριμα δεν ειναι ???

ΥΓ : και το magnum opus των tool ειναι μακραν το aenima.ασχετο εαν στο metal ακροατηριο ολοι μιλανε για το lateralus( ειδες και εσυ αυτο ανεφερες…).αλλα ειπαμε η πλειοψηφια οσων ακουει ΜΟΝΟ μεταλ δεν εχει παρει πρεφα τι εστι tool.ασχετα εαν αναλυουν σαν ειδημονες και σχετικοι…

Τελικά τι παίζουν οι Tool οέο;;;
Εγώ φιλαράκο μου ανέφερα ότι οι Tool έγιναν γνωστοί στην Ελλάδα από το lateralus και είτε το θες είτε όχι έτσι έγινε(άσε που κι εσένα σε κόβω να τους έμαθες από αυτό, διαβάζοντας την κριτική του Πούσιου) .
Κατα τα άλλα καλό το κατεβατό που έγραψες αλλά ουσία μηδέν.

Απλά ένα πράγμα: Δεν είναι ντροπή να παραδέχεστε ορισμένοι ότι γουστάρετε μπάντες που έχουν metal στοιχεία. Δεν είναι κακό το metal, ούτε δαγκώνει,γι’ αυτό μην φοβάστε. Μην κάνετε σαν τους σκυλάδες που ακούν metallica και λένε ότι είναι rock κομμάτι το enter sandman.

Οι μεταλάδες και οι σκυλάδες έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Βλέπε ανοιχτό γιλέκο να φαίνεται το δασύτριχο στήθος :stuck_out_tongue: , εξάλλου αρκετοί έφηβοι μεταλάδες περνάνε κατευθείαν στο σκυλάδικο στα middle 20’s. Έχει δίκιο ο awake, οι Tool απλά δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι κάποιες στιγμές τί παίζουν και γιατί. Επίσης σταματήστε να χλευάζετε τους Tool στο τόπικ των Tool, μπαίνω εγώ στο αντίστοιχο των Maiden πχ. για να τους κράξω? Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Αν ήταν ανάξιοι λόγου δεν θα μπαίνατε καν στο κόπο να είστε εδώ και να κράζετε. Μετά από όλα όσα είπα ας πάρουν όλοι οι metal drummer τα κουβαδάκια τους και σε άλλο γαλαξία, δεν χωράνε εδώ μέσα στο γαλαξία των Tool… pure midfuck…

If, when I say I might fade like a
sigh if I staaaay,
you minimize my movement anywaaaay,
I must persuade
you another waaaaaaaaay.

δλδ μόνο τα μέταλ συγκροτήματα αξίζουνε? σε φάση πας μη έλλην βάρβαρος (ή πως διάολο λέγεται τέλος πάντων)? γούστα ειν αυτά, τι να γίνει ρε αδέρφια… btw, μπάσσο κ κιθάρα έχει κ ο κάθε λογής λαΐκός βάρδος. ποιός απ τους δύο είναι πιο κοντά στο μέτσαλ?

ψ. είδαμε που φτάσανε οι έλληνες τώρα :S

Iσως το καλυτερο τους κομματι…

Προσωπικά δεν έκραξα τους Tool. Εμένα μου αρκεί πάντως που τους μάθατε από metal περιοδικό. Αν το hammer (κυρίως) και το Invader δεν τους είχε αποθεώσει τότε πολλοί από εσάς θα ψάχνατε για άλλο συγκρότημα ώστε να το παίζετε πνευματικά ανώτεροι.
Και ξαναρωτάω:Τελικά τι παίζουν οι Tool;;; Και γιατί;;;

Όχι φίλε μου, ούτε απ’ το Σφυρί τους μάθαμε ούτε απ’ το Invader, εκτός και γράφανε για Tool και στην προ Lateralus έποχη ή είμαστε τόσο μαζόχες που τα αγοράζαμε συστηματικά. Όσο για το τί παίζουν…σίγουρα όχι metal.

Ο καθένας λέει ότι θέλει. Το ότι έχουν metal στοιχεία ισχύει, άσχετα εάν αυτό πειράζει κάποιους που κάποτε άκουγαν metal για να το παίζουν ξεχωριστοί, είδαν ότι δεν τους βγήκε και το σιχάθηκαν. Από εκεί και πέρα είναι γνωστό ότι για τους ίδιους λόγους πολλοί βαπτίζουν τους metallica ροκ κλπ.

A small chat with awake

αγαπητε θα σου ενα μυστικο , free of charge
Eisai kai martyriaris.
δεν εχεις παρει πρεφα τι ειναι οι tool.oπως και η πλειοψηφια του κοσμου που ακουει metal και tool.
Prefa?oraio card game. Den ksero pos paizetai.
γιατι ? γιατι βαζεις στην ιδια προταση tool και metal.
Ti einai metal? Ti einai o kosmos? Pos erxontai ston kosmo ta mora?
δεν στην ΄λεω’. απλα σου δειχνω μια αληθεια.και οχι μοναχα σε εσενα αλλα και σε ολους οσους λενε την ιδια μπανανια ’ tool και μεταλ/οι tool ειναι μεταλ κλπ κλπ ’
H alitheia brisketai sto cuntry boner. Free of charge.
δεν εχεις καταλαβει τι εστι tool.
Ergaleio
reset.restart.
Gamo tis post rock bands alla ekanes lathos sto onoma. Den sto leo free of charge.
οσο metal ειναι οι tool τοσο ποπ ειναι οι iron maiden.
…Kai toso alati pou ebales sto fai?lyssa to ekanes.
εποισης δεν μπορεις να μπεις στη λογικη εαν το lateralus ειναι η οχι δισκαρα για εναν απλουστατο λογο.
Eimai sigouros pos tha mas peis?
ποιος ειναι αυτος ?
O Mitsos!
δεν εχεις καταλαβει ουτε τι παιζουν οι tool ουτε τι παιζουν στο lateralus (καλα το αενιμα oυτε καν το βαζω στην κουβεντα…)
Min to baleis. To klysma einai mia epodyni diadikasia.
επισης αλλη μια αληθεια.
To mono sigouro sti zoi einai?o thanatos.
οσοι ειναι βαμμενοι μεταλαδες (αλλα βαμμενοι) απο αυτους ενα 10% εχει καταλαβει τι παιζουν οι τοολ και γιατι το παιζουν
Gia na einai bammenoi I pozerades itane I gay I kai ta dyo. Giati ton paizoun?
οχι οτι τα ποσοστα στους ‘ροκαδες’ ειναι πολυ μεγαλυτερα αλλα καλως η κακως αν ακους πχ wasp η venom στατιστικα ειναι λιγες οι πιθανοτητες να εχεις καταλαβει τι και γιατι παιζουν αυτα που παιζουν οι tool.
Me exei faei I agonia?pes mou kai mena!
ειναι σαν να παω εγω να κανω αναλυση για αυτα που παιζουν οι iced earth
kane mia politiki analysi tote.
μαλακιες θα πω.αφου δεν τους κατεχω.λογικο.
Min kaneis, kala les, arketa talk shows exoume.
πολλοι λενε οτι ακουνε tool , λιγοι τους γουσταρουν πραγματικα και ακομα πιο λιγοι εχουν παρει μια μικρη πρεφα τι παιζουνε και τι θελουνε να πουνε
Tin prefa tin eipame pali. Yparxei kai mikri?
οι περισοοτεροι ‘ακουνε’ tool.
Oi erasitexnes. Oi epaggelmaties akoune pro tool.
νταξ δε τρεχει κατι.
Mono to coyote prospathontas na piasei to roadrunner pou trexei perissotero.
οσοι σκασανε στην μαλακασα το 2007 αυτοι πιθανοτατα ακουνε tool.οχι ολοι.παντα και παντου θα υπαρχουν ποζεραδες.δεν ειναι κακο.ουδεις τελειος.
Apo to kako tous skasane?
τελος παντων ξεφευγω.στα δικα μας.μην αναλυεις τους tool η οτιδηποτε δεν κατεχεις.βγαινεις ασχετος.κριμα δεν ειναι ???
To krima sto laimo tou tou aliti?

ΥΓ : και το magnum opus των tool ειναι μακραν το aenima.ασχετο εαν στο metal ακροατηριο ολοι μιλανε για το lateralus( ειδες και εσυ αυτο ανεφερες…).αλλα ειπαμε η πλειοψηφια οσων ακουει ΜΟΝΟ μεταλ δεν εχει παρει πρεφα τι εστι tool.ασχετα εαν αναλυουν σαν ειδημονες και σχετικοι…
Prepei na doulepseis ligo tin mania sou gia ton tzogo. Pali gia prefa milas. Free of charge advice…

Λες και ξέρετε να ορίσετε τι είναι metal… Oι Τοοl είναι αλλού. Είμαι πολύ μικρός για να ακούσω το θεό Maynard το ξέρω. Και αυτός (νομίζει πως) το ξέρει. Και προφανώς κι εγώ το ξέρω πως (νομίζει ότι) το ξέρει ότι το ξέρω… And the curse goes on and on and on…

Spiral out, φίλε μου, τζάμπα μαστούρα (κανένα 18άρι euros το πολύ τέλος πάντων)…

Ωραίος ο daz αντέ γιατί είναι γνωστό οτι μόνο κάποιοι… εκλεκτο…ί μπορούν να καταλάβουν το μεγαλείο των tool αλλά έχει και ένα όριο η…:wink:

Νομίζω δεν έχω γράψει ποτέ εδώ οπότε ευκαιρία να το κάνω…aenima και Lateralus απίστευτά ενώ απο το τελευταίο μου αρέσουν μόνο συγκεκριμένα…γενικά η όλη στάση τους με ξενίζει κάπως αλλα είναι μεγάλη μπάντα…metal ξεmetal δεν σπαταλάω τον χρόνο μου, μου αρέσει αυτό που ακουω και μου αρκεί…ίσως είμαι χαζός και δεν καταλαβαίνω τα εξωγηινά μηνύνματα που κρύβονται πίσω από τις χορδες και τα φωνητικά αλλά και πάλι μου αρέσει αυτό που ακούω:)

+1

ουτε γω τα καταλαβαινω, αλλα ειμαι και χαζος συν τοις αλλοις.

Βικαριους ρε!

Mάλλον είσαι ο μόνος έξυπνος απ’ αυτούς που έχουν ποστάρει στο θρεντ.

Γιατί δε κοιτάτε λίγο τη Μουσική, αντι να ψάχνετε τις ταμπέλες και το από που τους έμαθε ο καθένας?

Σκέφτομαι μήπως δεν είναι σωστό να αναφέρεις οποιοδήποτε άλλο τραγούδι πλην αυτών τα οποία απαρτίζουν το Lateralus. (Κανονικά θα μιλούσα για το Aenima, αλλά αυτό δε νομίζω πως το αντιλαμβάνονται οι “χαζοί”…) #-o
Γενικά απόφευγε το 10,000 Days όσο μπορείς…

(Σημ. Εγώ είμαι ρηχός… :wink: )

μιλησες σοφα.

δυστχως ομως εδω μεσα πολυς κοσμος θεωρει οτι ο σεφερλης ειναι μεγαλος κωμικος.οποτε και θα περασεις απαρητηρητος.δεν (σε) πειραζει ομως και το ξερεις.και αυτο σου αρκει.

spiral out.

μικρος εβλεπες σεφερλη φανατικα ε :metal: ?

λυπαμαι, και το pot μ’αρεσει

φαινεται και γω ρηχος ειμαι

μιλ’ατε για ρηχους>?>?

ε ποιος με φωναξε ναι ναι ειμαι ρηχος και γω

δεν μπορω να σου πω τι παιζουν οι tool.αν σου πω θα πρεπει να σε σκοτωσουμε

προς το παρον , ζεις.

για το μελλον βλεπουμε.

γελασαμε παλι.

ρε την βιλα μου μεσα αμαν απολαυστε την μουσικη εμενα μα ρεσουν και αυτο μου φτανει δε πα να παιζουν και alternative hip hop με gangsta στοιχεια.