Απο τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις του Keenan.
http://www.avclub.com/articles/maynard-james-keenan,14038/
απλα το απολυτο site για τους tool
ειδικα το opinions(forum) ειναι τρελλο καψιμο
επισης εδω εχει καμια 300αρια συνεντευξεις τους μαζεμενες χρονολογικα 8O
http://toolshed.down.net/articles/
οι συνεντευξεις 96-98 ειναι ολα τα λεφτα
edit : ποσο τεραστιο αλμπουμ ειναι το γαμημενο…
"AVC: You don’t print lyrics, but you make them available online. Why not simply make them part of the package, like your artwork?
MJK: Reading is more of a left-brain process, and listening to music is a right-brain function. And the right-brain function is far more emotional and has softer edges, so when you first hear the album, you should hear it and feel it. When you start “reading” it, then you’re thinking it, and you rob yourself of that initial impression of how the sounds affect you. "
αντε γεια…
:bow2:
οι τυποι τοτε 96-98 ειχαν ξεφυγει πολυ πολυ μακρυα απο οτιδηποτε
και ειναι κριμα που βλεπω συγκρισεις με slipknot και system of a down στο οπτικοακουστικο μερος
αλλα ειναι σαν να συγκρινεις αλκοολ με ‘μανιταρια’
και με τα 2 κανεις ‘κεφαλι’
απλα το ενα σε γυρναει πισω στον πιθηκο
και το αλλο σε παει μπροστα στον θεο
τελος παντων ξεφευγουμε
Έχω την εντύπωση ότι έχει μπλέξει λίγο τα left και right parts του εγκεφάλου ή κάνω λάθος?
Πως γινεται να τα μπερδεψει αφου αυτος αποφασισε να ειναι ετσι…
Υπερβαλω γι’αυτον τον ανθρωπο αλλα μ’αρεσει…
μανατζερ
πως σου φανηκε ρε συ το vinyl rip του αenima ?
μας φανηκε πολυ ωραιο…
Δώστε και σε μας ρε παιδιά!
αν αναφέρεσαι σε μενα που εχω δηλώσει οτι μου αρέσουν slipknot και SOAD κανείς μεγαλο λαθος…δεν υπάρχει καν ενδεχόμενο συγκρίσεις…
__Όχι-όχι… Αριστερό “λογική”, δεξί “φαντασία” (σε τραγικά απλουστευμένη κατηγοριοποίηση). Καλά τα λέει. Δεξί όχι όπως το βλέπεις σε κάποιον άλλον, απέναντι -δεξί όπως δεξί χέρι.
ναι, αλλά τότε γιατί οι περισσότεροι αυνανίζονται με το δεξί, αφού υποτίθεται πως μπαίνει σε λειτουργία η φαντασία… (και το δεξί ημισφαίριο ελέγχει το αριστερό χέρι)! :lol: αυτά είναι αμπελοφιλοσοφικά ερωτήματα, Μέιναρντ σ’ έφαγα!! :lol:
γενικα το ειπα
δεν ειχα καποιον συγεκριμενο στο μυαλο και σιγουρα οχι εσενα
αλλος εδω που θελει το vinylink του aenima ?
παρε παρε παρε !!!
:lol3::lol3::bow2:
άρα εγώ που αν και γράφω με το δεξί, είμαι αριστερόχειρας στο εν λόγω ζήτημα, ΓΝΩΡΙΖΩ, ε?
[SPOILER]__Κρίμσον, στον Dude τα emoticons, ο άνθρωπος είναι πολύ μπροστά! :lol:
__Φίλε Dude, ούτε που θέλω να ξέρω το τι μπορεί να φαντάζεσαι εκείνη την ώρα που δουλεύει στο φούλ το… δεξί σου ημισφαίριο!! Τρομάζω στη σκέψη!! :lol: :lol:[/SPOILER]
__Δεν έχω ακούσει το “needle drop” (αντιμετωπίζω προβλήματα με το unzip μου και τον κωδικό του τύπου -αυτόν με τις τελείες στο όνομα, ο άλλος -“redbookrules”- που δεν έχει τελείες δουλεύει οκ… μα για όνομα του Τουτατή, τι τα θέλει τα password…!), αλλά αυτή τη χρονική περίοδο δεν έχω και καλό ηχοσύστημα, οπότε δεν καίγομαι…
__Τουλ και vinyl πάντως, πρέπει να “πάει” πολύ, οπότε, με την πρώτη ευκαιρία…
shadow
εκει που φαινεται πολυ η διαφορα ειναι σε αλμπουμ απτα 70s οπου το αναλογικο μεσο οντως αναδεικνυει την ηχογραφηση
ακουγα το dark side of the moon και ακουγα πραγματα για 1η φορα (και εχω το αλμπουμ 15 χρονια) 8O
επισης μεγαλο σοκ το appetite for destruction
ΤΡΟΜΕΡΗ μεταφορα απο βινυλιο…
Shadowcaster ειναι γεγονος…
ο dude πρεπει να εχει περιεργες εμπειριες…:lol:
awake σου εχω πει ευχαριστω για το site…?? :bow2:
νεα vinyl rips αρτι αφιχθεντα απο τον φουρνο του μπαρμπα-πατρικ
[B]undertow
badmotorfinger
sabbath bloody sabbath
operation mindcrime[/B]
και καλο μας καψιμο !!!
οποιος θελει το λινκ , pm για να μην εχουμε και νεο ban !!!
d
HELL YEAH…:!:
μου ειχαν μεινει 24 giga στο rapidshare και κατεβασα τα απαντα απο το blog…
τωρα εχει και νεα…??
χαμος θα γινει…
ποσα ευχαριστω να πω αραyes… :-k
crimson
βγηκε vinyl rip για undertow
στο γνωστο blog