το ξερω…
done…
καπου στο εχω πει αλλα αντε βρες το…:?
operation:mindcrime…:!:
μανουλα μου…
το ξερω…
done…
καπου στο εχω πει αλλα αντε βρες το…:?
operation:mindcrime…:!:
μανουλα μου…
κατι επαθε σημερα ο patrick μεσα σε 1 ημερα τριπλο χτυπημα
undertow
badmotorfinger
operation mindcrime
γαμηθηκε.
9 χρονια μετα την κυκλοφορια του (15/05/2001) και ειναι φρεσκο σαν να κυκλοφορησε χθες
το lateralus καθε μερα αποκτα ολο και πιο πολυ την στοφα του κλασικου αριστουργηματος
θυμαμαι συγκρισεις με system of a down και γελαω…
desperate to control
unable to forgive
and we’re sinking deeper
Ε, ψιτ, Απρίλιο έχουμε :!:
:lol::lol:
θεος ο GRACCHUS …
αμεσως το επιασε
Ο awake είναι πιο μπροστά από την εποχή του! :lol:
καλα,περα του οτι ηχητικα δεν εχουν καμια σχεση,πειραζει που εμενα μ`αρεσει περισσοτερο το τοξισιτυ:-s?
απο μικρο και απο τρελο μαθαινεις την αληθεια…8)
(τρελος παντως δεν εισαι 8) )
[SIZE=“4”]Οι Tool συνθέτουν το νέο τους album![/SIZE]
Η αναμονή για τους χιλιάδες οπαδούς των Tool φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της. Όπως δήλωσε το ίδιο το group, έχουν ήδη αρχίσει να συνθέτουν τον διάδοχο του ?10.000 Days… Δείτε περισσότερα.? του 2006. Οι ?οργανοπαίκτες των Tool βρίσκονται τρεις φορές την εβδομάδα για να γράψουν το νέο υλικό και περιμένουν την περιοδεία των Puscifer να τελειώσει για να μπει και ο τραγουδιστής τους, Maynard James Keenan, στην όλη διαδικασία. «Γράφουμε τις συνθέσεις τις οποίες εκατομμύρια άνθρωποι θα προσπαθήσουν να «κατεβάσουν» από το Internet», λένε σαρκαστικά στο τέλος της ανακοίνωσής τους.
πηγή: http://www.metalhammer.gr/magazine/news/355–tool-----album.html
[SIZE=“7”]ΦΕΥΓΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ!![/SIZE]
Members of the band are still in the process of writing new material (three days a week), and with the latest leg of the ?Puscifer? tour nearing completion, it shouldn?t be long before the dry-erase board is filled with a bewildering array of color-coded intros, progressions, agitatos, con sordinos, crescendos, diatonics, inversions, resolutions, transitions, variations, obbligatos, consonance, and endings ? the arrangements that millions will attempt to down-load off the internet. However, knowing that many Tool enthusiasts are impatient, I?ve decided (perhaps unwisely) to provide a tool, if you Will, to help speed up the process, as well as one to make other Tool-related desires become a reality.
παρε το λινκ να μαθαινεις τα νεα απο 1ο χερι και να μην περιμενεις την μεταφραση
:bounce::yahoo:
αντε να δουμε…
ας δουμε και αυτο…
[SIZE=“4”]Tool - Lateralus - Japanese version - ラテララス[/SIZE]
καλο θα ειναι, αλλα δεν πιστευω να περιμενουμε κανενα aenima.
θα δειξει, οταν βγει
αν και αυτο ειναι ακομη καλυτερο…
[SIZE=“4”]
UALR Percussion Ensemble - Schism [/SIZE]
Δεν το κόβω πάντως να βγαίνει μες στη χρονιά. Αν το πάνε με το πάσο τους (που θα το πάνε) πάμε για '11.
Δεν περιμένουμε, πάντως, κάτι λιγότερο από το τέλειο. Ανυπομονούμε…!
και τα δυο ειναι στανταρακια…
και θα αργησει(tool ειναι αυτοι) και θα ειναι σουπερ(ξανα tool ειναι αυτοι)
ισως να ειναι ειναι και το τελευταιο τους
o jones ειναι 45
ο maynard ειναι 46
ο carey ειναι 49
αμα το επομενο παει για 2016…
γτ δεν με ενθουσιαζει ιδαιτερα σαν ειδηση και μου ηχει ψιλοαδιαφορο?:-k
Αντε να τους δουμε κανα λαιβακι καλυτερα και ιδωμεν για νεο δισκο…
Πράγματι φίλε lupin, οι Tool δεν είναι ανάγκη να ξανακυκλοφορήσουν τίποτε, γιατί φτάνουν και περισσεύουν τα έργα τους για κανα 2 τουρ ακόμα! Μετά, βλέπουμε…
νταξ δεν εχεις προβλημα ρε συ
θα βγαλει νεο δισκο η γκαγκα #-o
(ρε μην τα γραφετε αυτα εκτιθεστε φουλ στο αμπαλο-μετρο)