Tool

awake,ακους wham,εκτιθεσαι:)

Το τελευταιο οπως ειχαμε ξαναπει,ηταν κατα το ημισυ πολυ καλο(εκ του ασφαλους βεβεαια ολα τα κομματια και κανενα δεν με αγγιξε προσωπικα οπως καποιο απο τα προηγουμενα,αλλα ακουγοντουσαν ολα ωραια για ενα διαστημα),ο καθενας πλεον εχει ενα σωρο προτζεκτ και συμμετοχες αποδω και κει και ασχολειτε,θερμη και καψιμο απο τους ιδιους για την μπαντα και το μελλον της,δεν νομιζω πως εχω νιωσει μερικα χρονια τωρα,το υπολοιπο μισο του 10000 days ηταν αστειο…ε,ξερωγω,δεν ενθουσιαζομαι και δεν περιμενω και με ανυπομονησια…

Βεβαια απτην αλλη,δεν ειμαι και καμμενο φανμποη σαν τον αποπανω,που και ντεμο με κλανιες και μια σκατουλα δωρο για σνακ να του δωσει ο Τζοουνς δωρο, θα την φαει και θα ψυχεδελιαστει με τα προυτς προυτς:)

α,awake…humor,you should buy some:)
(clopyright φρασης απο γνωστο λατρεια του φορουμ)

:lol::lol:

θεικο…
ποιος το εχει πει, και σε ποιον…??

:stuck_out_tongue: ανωνυμος προς το παρον,να γιγαντωθει σταδιακα η φημη του(και το ειπε και εκτος φορουμ:p)…

lupin αν εκανες πλακα στο 1ο ποστ σου παω πασο και ζητω συγνωμη
αλλα η ειρωνεια και ο σαρκασμος στον γραπτο λογο δεν φαινονται παντα

συμφωνω παντως με το 2ο ποστ σου για 10k days οτι αν και πολυ καλο ειχε γεμισματα

αλλα ασε και εμας να ελπιζουμε σε ενα νεο γαμιστερο tool album :slight_smile:

δεν γραφω αλλα ειμαι ακομα σε τζετ λαγκ και δεν μπορω να τσακωνομαι φορουμιακα :stuck_out_tongue:

peace.

drama queen τελείως… άκου jet lag από Ολλανδία :lol:

http://www.rocking.gr/article7355.php

WTF!!!
ohhhh yeah!!!:drunk::drunk::vibrate::vibrate:

“δεν θα χρειαστεί να περάσει καιρός μέχρι οι λευκοπίνακες στο studio να γεμίσουν από ιδέες για νέα τραγούδια, τα όποια θα κατεβαστούν από εκατομμύρια άτομα μέσω του διαδικτύου».”

:lol::lol:

αν ο νέος δίσκος κινείται στα πλαίσια του τρακλιστ 6-11 του δέκα χιλιάδες γκέυζ, θα φάει ΧΛΕΠΑ.

Εντάξει, απλά απίστευτο. Το είχα ξανακούσει για την ακολουθία Φιμπονάτσι, αλλά σε αυτό το βίντεο, ο δημιουργός έχει κάνει τρομερή δουλειά και τα εξηγεί γαμάτα.

Άσχετα με το παραπάνω βίντεο, θέλω να γράψω κάτι που με τρώει …

Απ’τα 5-6-7-8 άτομα που ξέρω εκτός ίντερνετ που ακούνε Τουλ, σχεδόν όλοι έχουν ψαρώσειι με πράγματα όπως αυτό περί ακολουθίας Φιμπονάτσι και λοιπών χιντς στα κομμάτια τους περισσότερο, χωρίς να ασχολούνται και πολύ με τη μουσική …

Δηλαδή είναι άπειρα σπαστικό να μιλάς στον άλλο για το πόσο καύλα είναι τα ντραμς στο Ticks & Leeches ή πόσο ανατριχίλα είναι το 46 & 2 και να σου λέει “ΡΕ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ SCHISM ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΦΙΜΠΟΝΑΤΣΙ;” (μου το’χει πει άτομο αυτό, μετά τον διόρθωσα για τον τίτλο του κομματιού) …

Ναι μεν ο αγουέηκ γίνεται γραφικός μερικές φορές όταν γράφει για τους Τουλ στο φόρουμ, αλλά ισχύει ως κάποιον βαθμό αυτό που λέει, σχετικά με το ότι “λίγοι τους έχουν πιάσει”. Δηλαδή μπορεί ο άλλος να γουστάρει να ακούει το Schism και μόνο αυτό, άντε και 2-3 “χιτς” τους ακόμα, και να χάνει μεγάλο μέρος της ουσίας τους, λόγω του ότι ασχολείται μαζί τους εντελώς επιφανειακά … Δεν είναι κατακριτέο αυτό απαραίτητα, απλά το αναφέρω επειδή πάει τσάμπα τόση τέχνη, όταν κάποιος την περνάει για άλλο ένα απλό προϊόν.

λεβι θα σε φτιαξω εχεις pm :stuck_out_tongue:

Ορισμος της βαρεμαρας στη μουσικη. Περιεργοι χρονοι για να το παιζουν ιδιοφυιες, πουστεξ φωνητικα , βαρετες συνθεσεις. Μονο λιγα τραγουδια τους αξιζουν και τα περισσοτερα απο το Aenima

white zombie, σε μπερδεψα με τον bleedin history:$

πανω κατω αυτα πιστευω και εγω,οι περισσοτεροι τους ακουν για να το παιξουν intellectuals αν και δεν ξερουν καν τους στιχους των τραγουδιων τους.Αυτοι και οι opeth ειναι τα συγκροτηματα που σου προσθετουν 60 βαθμους Ι.Q. οταν τους ακους…

και εγω!

Πολλοι το παθαινουν αυτο. :wink:

Εdit: Απο Opeth εχω ακουσει τα 2 τελευταια. Το ghose reveries το βρηκα καπως βαρετο ενω το Watershed εχει πολυ καλυτερες συνθεσεις

αμα εισαι βλακας,και tool να ακουσεις,βλακας θα παραμεινεις.

white zombie πες τα ρε φιλε

εσυ και ο λιακοπουλος #-o#-o

(γιατι μιλατε για πραγματα που δεν κατεχετε/κατανοειτε?)

οπωτε
υποθετω με ονοματα τυπου king crimson, yes, genesis κλπ κλπ αυτοκτονεις, ε??

πως το ηξερα ρε πουστη μου πως θα απαντησεις!
Παντως για να ξερεις δεν εχω τιποτα με τους tool,τους θεωρω αρκετα καλο συγκροτημα αλλα υπερεκτιμημενο.Σε λιγο θα μας πουν οτι οι tool θεραπευουν τον καρκινο.

αλλο να πεις ‘ειναι βαρετοι και μουφα μπαντα’
αλλο να πεις ’ ειναι υπερεκτιμημενοι ως μπαντα’
αλλο να πεις ‘δεν τους πιανω’

στο 1ο θα σε πω βλακα
στο 2ο θα σε πω ισως υπερβολικο
στο 3ο θα παω πασο

οσον αφορα τον καρκινο,οχι δεν τον θεραπευουν,ειναι τομεας των converge :stuck_out_tongue:

αλλοι μαλακες δηθεν αυτοι :stuck_out_tongue: