Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω όσους θάβουν τη γκρουπάρα αυτή. Αν δεν σας αρέσουν μην στάζετε χολή ρε παιδιά! Εκτός κι αν ζηλεύετε (γιατί πολλοί το βγάζουν αυτό) επειδή είναι πρωτοπόροι και πρωτότυποι! Δίσκοι σαν το Lateralus δεν έχουν βγεί πολλοί στην ιστορία της μουσικής! Πάρτε το χαμπάρι!!
Tool - Commando (Ramones ρεεεεεεε)
Tool + J. Biafra - Holiday In Cambodia (Dead Kennedys ρεεεεεεεε)
έτσι, γιατί και οι Tool νιώθουν την ανάγκη για λίγο αληθινό ροκ ν ρολλ. Awake, άμα παίζει κάνα vinyl rip με τις συγκεκριμένες εκτελέσεις, στείλε κάνα p.m.
υποκλινομαι στο τελευταιο:bow:
δεν ξαναλεω τπτ για vinyl rips 8)
ρε οι tool εχουν διασκευασει πολλα πραγματα εκτος απο ramones/dead cennedys
και zeppelin(no quarter)
και ted nugent ( stranglehold)
και kyuss ( demon cleaner)
αν μη τι αλλο παντα ηταν κ open-minded ( σκεψου οτι το 2002 ειχαν παρει για support τον tricky 8O )
ασχετο αλλα το διαφημιστικο για να παρεις εισητηρια για την συναυλια τους στο αμερικα τον ιουλιοστο πανω μερος της σελιδας , ποιος φωστηρας το εβαλε εδω ?
ναι, οντως καλη φαση το τελευταιο…
αλλα ρε tool βγαλτε ενα Live dvd να σταματησει η παραγωγη dvd μετα απο το δικο σας…
αντε εκτος απο rush…
ποσο μπροστα ειναι το aenima ρε πστ μου 8O
:-k .
Ωραίος… Αυτά είναι!
τουλ και τζελο ικουαλ ονειρωξη!
Καλή φάση αυτό με τις διασκευές, καλή φάση που είναι open minded οι Τουλ αλλά, αυτό το “έκαστος στο είδος του”, νομίζω έχει πάει περίπατο.
Πώρωση οι Tool,
πώρωση οι Ramones,
πόσο πώρωση να είναι όμως Maynard να τραγουδάει Ramones??
απάντηση: Καθόλου.
Τώρα αν σε άλλους αρέσει, οκ, γούστα…
Επίσης, καλό θα ήταν, ατάκες τύπου: “Δίσκοι σαν το Lateralus δεν έχουν βγεί πολλοί στην ιστορία της μουσικής! Πάρτε το χαμπάρι!”, ν’ αποφεύγονται.
Έχει καταντήσει γραφικό.
Αν πάλι, υπάρχουν τόσοι πολλοί ειδήμονες περί της μουσικής ιστορίας,
το βουλώνω και ξεκινώ να ψάχνω για ΤΟ άλμπουμ από κάθε γκρουπ, που όμοιό του, δύσκολα συναντιέται στην ιστορία της μουσικής.
Οι Τουλ έχουν διασκευάσει το Stranglehold;!
Πάω να το ψάξω!
η διασκευή του Love Song με κομμάτια απο το Diary Of A Madman που καναν οι Perfect Circle για μενα ειναι απο της καλύτερες που εχει κανει ο μειναρντ…
Τώρα βασικά έμεινα λίγο μαλάκας γιατί μόλις διάβασα οτι το No Quarter είναι στην ουσία τραγούδι Zeppelin και δεν το είχα ακούσει ποτέ μου. 8O
Και όταν το άκουσα κατάλαβα 2 πράγματα.
-
Οτι τέτοιοι συνθεταράδες σαν τους Zeppelin δεν πρόκειται να υπάρξουν πάλι! [Κάτι μας είπες θα μου πείς τώρα…]
-
Και οτι πόσο μεγάλη μπάντα είναι οι Tool… πήραν ένα τραγούδι και το έκαναν τόσο πειστικά δικό τους που αν δεν είχες ακούσει το ορίτζιναλ θα πίστευες πραγματικά οτι είναι ένα ακόμα τουλοτράγουδο.
:|:|:|:|:|
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Εγώ είμαι αυτός που δεν κατάλαβε; :lol::lol:
:p:lol::lol:
θα εχωνα τωρα ποστ για το ποσο φαουλ ειναι ολα τα φανμποη Τουλ,που νομιζουν πως η μουσικη αρχιζει και ξεκινα σε αυτους,αλλα σε αγαπαω και δεν θα το κανω:p
παρτε τρελλη εκτελεση του opiate
http://www.youtube.com/watch?v=6g2VCpyEH9I
[SIZE=“3”]guest star o ιησους[/SIZE] :lol::lol::lol:
(ποσο καμμενοι ηταν τοτε)
Ok ρε παίδες δεν το είχα ακούσει τι να κανώ;