Eγω παλι μ’ αρεσει να βλεπω μουσικους να ξεχνανε ταμπελες και να παιζουν μουσικη, επειδη απλα γουσταρουν.
Τωρα αν δε σ’ αρεσε το αποτελεσμα ηχητικα, αυτο ειναι αλλο.
Αλλα σα σταση, δε νομιζω γιατι θα 'πρεπε να την κατακρινουμε.
Eγω παλι μ’ αρεσει να βλεπω μουσικους να ξεχνανε ταμπελες και να παιζουν μουσικη, επειδη απλα γουσταρουν.
Αλλα σα σταση, δε νομιζω γιατι θα 'πρεπε να την κατακρινουμε.
ρε σιγα…
απλα δεν ειχε ακουσει το κανονικο(που ολο και καπου θα το εχει ακουσει αλλα δεν θα ηξερε οτι ειναι αυτο)
ολα στη ωρα τους και με τον καιρο…
μουσικη ειναι…
ναι
γαμαει
γιατι βασικα γαμαει και το αυθεντικο κομματι
και πολυ περιεργως μπορεις να εντοπισεις μια πρωταρχικη πηγη εμπνευσης για τους tool
ακουγωντας το κομματι αυτο
και αυτο γαμαει
θυμαμαι το ειχα βρει επι εποχης audiogalaxy…
να υποθεσω οτι δεν υπαρχει καπου επισημα
παρα μοναχα σε bootlegs???
oχι δυστυχώς ειχα φαει τον τοπο αλλα δεν βρήκα κατι επίσημο μονο απο το live που δεν ειναι και καλη ποιότητα αλλα απο το τιποτα…
το imagine τα σπαει…
εδω ειναι καλυτερα…
εχει και βιντεακι…
σχολιο στο βιντεο…
You want to know why this cover is genius? If you look at the cover art you’ll notice the peace sign is rusted. Lennon wrote this song to inspire the world to change. This version is a representation of Lennon’s failure. The dream is decayed. Utopia will never be reached; it is dead.The depressing mood of the song represents the band’s sorrow and sentiment for the possible becoming impossible
ναι βασικα αυτο ειναι το επισημο βιντεο για το κομματι
ολα τα λεφτα ειναι τα νεα που περνανε απο κατω
δειτε τα ονοματα των ‘ομαδων’
[quote="“iron_aris,post:681,topic:3163”]
Αλλα σα σταση, δε νομιζω γιατι θα 'πρεπε να την κατακρινουμε.[/QUOTE]
Εμένα πάλι μου αρέσει, όταν κάποιος διαβάζει ολοκληρωμένο το ποστ και όχι επιλεκτικά κομμάτια.
Όντως, σα στάση το “ξεχνάω ταμπέλες” δεν πρέπει να το κατακρίνουμε. Την υπέρμετρη βλακεία πρέπει να την κατακρίνουμε? Γιατί επί της ουσίας, μόνο αυτό κατέκρινα.
Κατά τ’ άλλα, αναφέρθηκα μόνο στο κομμάτι που τραγουδάει Ramones.
Είμαι και μιας, κάποιας, ηλικίας (γκουχ, γκουχ), ίσως να τα βλέπω πιο παραδοσιακά/συντηρητικά, με χάλασε, το συγκεκριμένο.
Nα εξηγώ τ’ αυτονόητα ξέρω γω?
Στο θέμα, επειδή δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα, σ’ αυτή την κομματάρα έχει αναφερθεί κανένας?
Tool & Rage Against The Machine - Revolution
http://www.youtube.com/watch?v=xwJ8hsLTsbA
Σου περασε απο το μυαλο οτι μπορει και να το διαβασα ολοκληρο και να ‘θελα να σχολιασω κατι σ’ αυτο το κομματι ας πουμε;;; :-k
Κατα τα αλλα, εξακολουθω να μη βλεπω την υπερμετρη βλακεια το να αποδωσει καποιος ενα φορο τιμης διασκευαζοντας ενα γκρουπ.
Ισα ισα που ως παλιος μαλιστα, θα επρεπε να σε ικανοποιει το να βλεπεις τους Ramones να διασκευαζονται ακομα κι απο τους Tool.
Μπα δίκιο έχει ο Άλτερντ.
Κρίνοντας από το αποτέλεσμα, μάλλον καλύτερα να μην το είχαν ακουμπήσει ποτέ.
Αλλά τί να πεις, ακόμα κι οι Τουλ έχουν δικαίωμα στην πατάτα…
βασικα ο λογος της διασκευης τους στο συγκεκριμενο τραγουδι των ramones ηταν πως το εκαναν σαν ενα ελαχιστο φορο τιμης σε ενα απο τα μελη των ramones που ειχε πεθανει τοτε (2002 - νομιζω ηταν ο joey ramone)
το επαιξαν μοναχα εκεινη την βραδια στη ΝΥ μιας κ εκει οι ramones ειχαν αφησει μεγαλο στιγμα
αρα δεν τους ενοιαζε πως θα ακουστει,απλα ηθελαν να ‘αφησουν ενα λουλουδι στον ταφο του’
εμενα μου αρεσε σαν χειρονομια μιας κ δειχνει οτι τιμουν αυτους που ηρθαν πριν απο αυτους
δεν κρινω την συγκεκριμενη διασκευη,δεν ηταντο νοημα της πραξης τους εξαλλου μια πιστη αποδοση του κομματιου.οσα κομματια τα εκαναν για παρτη τους(βλεπε stranglehold-no quarter) τα αποδομησαν με σεβασμο και τα πηγαν σε αλλο επιπεδο
Αρχικά ξεκαθαρίζουμε ότι το σχόλιο που έκανες ήταν άκυρο. Πάει αυτό
Εν συνεχεία, τι ακριβώς δεν έχει γίνει κατανοητό?
α)Ότι προσωπικά δεν μου άρεσε η διασκευή Ramones?
β)Ότι προφανώς το βλακεία, δεν έχει να κάνει με τους τουλ, αλλά με φαν των τουλ (count me in) και αναφερόταν σε δηλώσεις όπως αυτή που είχα διαβάσει πριν κάτι ποστ: “Δίσκοι σαν το Lateralus δεν έχουν βγεί πολλοί στην ιστορία της μουσικής! Πάρτε το χαμπάρι!”
Πόσο πιο απλά να το εξηγήσω?
Αν είναι να ξεκινήσουμε από το λολαναεναμηλο ξέρω γω.
έντιτ: agree with GRACCHUS
εντιτ νο2 λόγω περασμένης ώρας
girl speaking
Α ΟΚ. Εντάξει σόρι, αλλά ξέρεις τώρα, δεν είσαι ούτε η πρώτη που σου “αλλάζουνε” το φύλο, ούτε η τελευταία…
Καζαμπλάνκα γίναμε
ειναι ασχετο το reference (πες γιναμε ‘τολμη και γοητεια’ ) 8)
Τι να πει και η καζαμπλάνκα,
american bar και πάλι λίγο είναι :roll:
[SPOILER]no prob, είχα αρχίσει να νιώθω λίγο παλιοσειρά, γι 'αυτό η διευκρίνησις 8)
άη νόου, οφ τοπικ και το σταματώ.
[/SPOILER]
παλι μας εκαψε το aenima 8O
(50 χρονια μπροστα αυτο το αλμπουμ ρε πστ μου)
ειρωνικα η κανονικα ρε συ κρις ?
(παλιος καλος awake - tool κ αγιος ο θεος)
αλλα τωρα πρεπει να μπει ο στελιος86 και να γραψει
υπερβολες
Το Lateralus είναι καλύτερο!