Tool

σε μερικές ημερομηνίες είναι support οι dalek!

υπαρχει bootleg της 1ης συναυλιας (19.06 νεα ορλεανη)

ο ηχος ειναι πολυ καλος

οποιος το θελει , pm…:wink:

ακουω τωρα τ 3rd eye και κλαιω…ελα μωρη tool !!!

(adam/justin/danny παιζουν τον λοκω τους αλλα ο maynard φωνητικα ειναι πλεον για συνταξη…την κραυγη στο ‘prying open my third eye’ την τραγουδαει με προ-ηχογραφημενο sample)

Θέλω πιεμ πλζζζ!!

θελε :stuck_out_tongue:

αποτι φαινεται θα βγαλουν ολη την περιοδεια με 1 σετλιστ

5/5 συναυλιες εως τωρα εχουν ιδιο σετλιστ

και εγω 8ελω pm αλλα για [SIZE=“3”]DVD[/SIZE](αν εχει κυκλοφορησει τπτ)

:please::please::please:

ελα σου βρηκα τρελο dvd

κρατα το να μου το δωσεις το χειμωνα αυτο,

τωρα ειναι ωρα για

ον τοπικ: 8ελω να δω τον “συνταξιουχο” :wink:

οσοι θελετε να δειτε πως ειναι οι tool live το 2010…

(στο αρχικο description εχει κ λινκ για το dvd της συναυλιας…)

μιας κ πιασαμε παλι τα συναυλιακα

να ρωτησω αν κανεις εδω μεσα εχει κατεβασει/ακουσει το καλυτερο bootleg των tool που υπαρχει εκει εξω

το οποιο τυχαινει να ειναι κ το μοναδικο SBD που εχει διαρευσει μεχρι τωρα απο την περιοδεια για το αενιμα 8O

kalamazoo , MI 15.07.98

το ακουγα χθες βραδυ μετα απο τροφικη δηλητηριαση σκατα τελειως αυπνος κ με τρελο πονοκεφαλο κ ομως με εκαψε (για 100000000η φορα)

οσοι εχετε το salival και σας φαινεται λιγο(που ειναι οντως λιγο) πρεπει να τσεκαρετε το συγκεκριμενο sbd

παιζει λινκ για κατεβασμα εκει εξω , οσοι εχετε προβλημα (ενα google θα το δωσει λογικα) ας με pm

παρτε κ ενα κλιπ απο youtube (υπαρχει ολο το bootleg ανεβασμενο) να καταλαβετε για τι ποιοτητα ηχου μιλαμε

http://www.youtube.com/watch?v=ynAIyijoQAk&feature=PlayList&p=3C061B8D4413B47A&playnext_from=PL&playnext=1&index=2

και πειτε εντυπωσεις οσοι τοχετε τσεκαρει ( να μην μιλαω μονος μου εδω μεσα)

βασικα , μεχρι να βγαλουν οι κεραταδες κανενα επισημο live album εκεινης της περιοδου ,αυτο ειναι μακραν το καλυτερο ηχητικο ντοκουμεντο της καλυτερης εποχης τους

Μιλάς για το θρυλικό Kavlamazoo ελληνιστί.

Jesus Christ the shoot is hot…

υγ. το SBD τι είναι;

Να κανω μια ερωτηση γενικοτερου ενδιαφεροντος;;;

Ειμαι ο μονος που δεν μπορει να ακουσει ενα δισκο των Tool σερι;;;

Κι εξηγουμαι…

Εχω ακουσει Aenima και Lateralus.

Aλλα π.χ. στο Lateralus στο Parabola εχω κουραστει.

Κι οχι με την εννοια “κουραζομαι=βαριεμαι”, αλλα ρε παιδακι μου καθε φορα που τους ακουω λες και καταναλωνω οση ενεργεια υπαρχει μεσα μου. :stuck_out_tongue:

What the fuck;;;

ναι αυτο λεω

πες κ συ τπτ να ψησουμε τα πληθη να το κατεβασουν

υγ : sbd = soundboard.

υγ 2 : λεει this suit is hot :p(επειδη φοραει το κουστουμι του τηλε-ευαγγελιστη κ εχει λιωσει να φοραει κουστουμε με 40oc )

και φυσικα το εχουμε το bootleg…
τι μας περασες, για τιποτα τυχαίους? :stuck_out_tongue:

νεος , μην αρχιζεις μαγκιες στον παλιουρα :stuck_out_tongue:

on topic

επειδη εχω χρονο για πεταμα κ βαριεμαι

παραθετω τα 18 καλυτερα bootlegs απο την aenima tour (1996-98 )

οσοι θελετε να κατεβασετε καποια αλλά δεν ξερετε με ποια να ξεκινησετε,μην φοβαστε awake is here :stuck_out_tongue:

A-list
------

ηχος απλα επιπεδου soundboard.θα σας φυγει το κλαπετο 8O

[SIZE=“2”]1996.11.07 dallas , tx
1996.11.14 chicago,il
1996.11.23 philadelphia,pa
1997.02.14 paris,france
1997.02.27 ashbury park,nj
1997.03.01 poughkeepsie,ny
1998.03.29 san diego,ca
1998.07.14 akron,oh (ozzfest 1-hour show)
1998.07.15 kalamazoo,mi
[/SIZE]

Β-list
-----

ο ηχος ειναι λιγο χειροτερος αλλα και παλι παιρνουν κεφαλια.αμα δε σας φτανουν τα παραπανω 9(που δεν θα πρεπε :stuck_out_tongue: αλλα λεμε) τα παρακατω ειναι τα επομενα στη λιστα σας

1996.10.18 san diego,ca
1996.10.25 vancouver,canada
1996.11.03 salt lake city,ut
1997.02.11 amsterdam,holland
1997.02.19 berlin,germany
1997.04.11 sydney,australia
1998.08.13 morrison,co
1998.08.26 sacramento,ca
1998.08.30 san jose,ca

τωρα ειδα πως βγηκαν 3 απο καθε χρονια σε καθε λιστα , καλη φαση μιας κ οι 3 περιοδειες τους (96,97,98) ειχαν διαφορετικα vibes

προσωπικα προτιμω αυτες του 96 κ του 98,η 97 ειναι λιγο ‘υποτονικη’ σε σχεση με του 96 ενω το 98 ειχαν απιστευτα σετλιστ κ σσκηνικη παρουσια

may the force be with you 8)

παρτε συναυλιακο χωρο που οι tool επαιξαν 2 μερες σερι , ισως ο καλυτερος '‘outdoor’ χωρος για συναυλιες στο αμερικα

(μη ζηλευετε εμεις εχουμε το ροντεο ρε χαζα)

red rocks,colorado

[SPOILER]

[/SPOILER]

και μερικες photo απο τη συναυλια

http://photos.denverpost.com/photogalleries/reverbimages2/#id=album-120582&num=content-2361381

(επισης μονο εμενα μου φαινεται οτι οι adam/danny/justin αρχιζουν κ φερνουν σε ινδιανους ? )

ωραιος χωρος…σαν τους δικους μας…μουχαχαχαχα

Υπήρχε μια μπάντα από μεγάλη βρετανία μεριά, η οποία πίσω στο 2001 άνοιγε τις εκεί συναυλίες των TOOL. Για τους Cortizone (http://www.myspace.com/cortizonerock) ο λόγος και όποιος καταφέρει να μου βρει το ντεμπούτο και μοναδικό τους album Selling out for the sucker του χαρίζω το ένα μου νεφρό…

http://www.play.com/Music/CD/4-/2338547/Selling-Out-For-The-Sucker/Product.html?ptsl=1&ob=Price&fb=0

μην το τυλιγεις…θα το φαω εδω…

οχι απο το ιδιο το play αλλα απο τυπους που πουλανε στο Play…

Δεν θα γίνεις ακόμα Hannibal. Τέτοια έχω βρει πολλά. Download εννοούσα,

ααα…sorry…ναι ειναι δυσκολο να το βρεις σε mp3…αν το βρω θα σου σφυριξω…