Tool

το βρηκα σε flac (100%log) και σε 320κ mp3

στειλε μου ενα pm με το email σου…

σήμερα άκουγα μετά από καιρό το 154. Πρόκειται για το τρίτο άλμπουμ των Wire και κυκλοφόρησε το 1979. Ρίξτε του μια ακρόαση, μπορεί να σας φανούν ενδιαφέρουσες οι κιθάρες στο 3"30 του A Touching Display πχ

^Τι κομματάρα είναι αυτή???

έεεετσ!

οι wire ήταν πολυ μπροστά! τα πρώτα τρία άλμπουμ τους είναι μαστ! ο λόγος που πόσταρα το συγκεκριμένο κομμάτι βέβαια έιναι ότι η κιθάρα του εκεί στο 3ο λεπτο παραπέμπει έντονα στο parabola των tool !

third eye.

οι tool μας κυττανε απο το εβερεστ του ροκ ηχου για τα 90s και γελανε με κατι γκρουπ-λοφακια.

άμα είσαι πάνω στα λοφάκια όμως μπορείς να δεις ακόμα και την κορυφή του έβερεστ. το αντίστροφο δεν συμβαίνει.

για αυτό κάτσε εκεί ψηλά και αγνάντευε το ίσιωμα…ένα ίσιωμα που είναι προϊόν οφθαλμαπάτης λόγω του ύψους. :slight_smile:

Το κακο ειναι οταν πεφτεις απ το Εβερεστ και προσγειωνεσαι σε λοφακι πλεον…ειναι μεγαλο το υψομετρο και η πτωση ποναει…

ναι αλλα η σημαια παραμενει καρφωμενη στα 8800 μετρα για παντα εκει να (υπεν)θυμιζει σε αυτους που δεν θα φτασουν ποτε τους πιο πανω απο λοφισκο ποιος ειναι/ηταν το αφεντικο

:wink:

[SIZE=“3”]Φιλτατοι εγω αυτο που θελω να μαθω, διοτι το συμπαν των Tool και ολη αυτη η μυστηριακη ατμοσφαιρα και τα δυσνοητα μηνυματα φανταζομαι οτι θα μου αρεσουν εαν το ψαξω, θελω μοναχα μια βοηθεια, να μου πειτε με ποια κομματια ΧΩΘΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ στους Τοοl. Με ποια κομματια αρχισατε να τους ψαχνετε?

Εμενα εως τωρα μου αρεσει απιστευτα το The Grudge κι ας μην καταλβαινω γρι στιχους κτλ…[/SIZE]

46 and 2,schism,vicarius,prison sex,the pot,lateralus,parabola,jumbi,stinkfist,ticks and leeches και μετα οποια θες εσυ:)

Eulogy, stinkfist, schism. (άρχισα να ακούω με το release του Lateralus).

Το ποιο γαμάτο με τους tool είναι οτι αφου τελειώσει η ακρόαση μπορείς απλά να το ξαναβάλεις μόνο και μόνο για να αποκωδικοποιήσεις το νοημα των στοίχων :slight_smile: Good luck!

ακου ολη τη δισκογραφία…

μπες εδω κ καλο καψιμο

[SIZE=“3”]http://toolnavy.com/[/SIZE]

αν κανεις δε κ ενα register (=γινεις μελος) ανοιγουν ακομα περισσοτερα sub-forums

για μενα , μακραν το πιο ‘καμμενο’/ψαγμενο μουσικο φορουμ που εχω μπει (εχει κ πολυ σαβουρα αλλα εχει απιστευτα πραγματα αμα θελεις να ψαχθεις σε μουσικη κλπ)

οσον αφορα τη μουσικη τα πιο πολλα ‘νοηματα’ υπαρχουν σε undertow/aenima (ειδικα στο aenima παιζει απο carl jung μεχρι χρωματοσωμικη εξελιξη συν καποια αλλα που βαριεμια να γραφω )

στο lateralus ο maynard κουλαρε λιγο αλλα ειναι κ αυτο δισκαρα οποτε τσιμπα το κ αυτο

ξεκινα με αυτα τα 3 κ εχει ο θεος

ακου aenima,μετα lateralus κ προχωρα…

disc by disc

κυριως με το schism λογω τιτανοτεραστιου bassline

Με το Parabola, τυχαία στο youtube. Ε και μετά κόλλησα.

http://www.youtube.com/watch?v=V7P8M2sjZ2I

http://www.youtube.com/watch?v=m8SxHtyL2v0&feature=related

συνεντευξαρα.

πρωτη ακροαση σημερα του AENIMA…μονο καλες εντυπωσεις :smiley:

46&2 φόρες που πρέπει να το ακούσεις για να το κάνεις κάπως δικό σου…:stuck_out_tongue:

*κωλόφαρδε…