Αμα σ’αρεσε το 10.000 τοτε σε βλεπω για οπαδο Tool σε λιγο καιρο…
προς paoktsis - πάρε μετά το aenema , το opiate …εκεί να δεις!!!
το aenima ειναι αριστουργημα
http://toolshed.down.net/opinion/albums
για να καειτε και με τον νομο
περαστικα
Μπα παιδια,το aenema δε μαρεσε.Ειχε πολλα punk στοιχεια.Στο stinkfist,να σκεφτεις,νομιζα οτι ακουγα rage against the machine.To lateralus ηταν πολυ καλυτερο,με αποκορυφομα το τραγουδι Schism
Ναι, κι εγώ νόμιζα πως είχα βάλει το Never mind the bollocks ακούγοντας το Eulogy… :lol:
Πλάκα κάνουμε να περνάει η ώρα. Πάντως μου φάνηκε όντως παράξενος ο παραλληλισμός…
Noμίζω ότι γενικά είναι εύκολο να μπερδέψεις τον Chancellor με τον Sid Vicious
Πάντως λίγα για τους Pistols γιατί είναι η πρώτη μου αγάπη και παντοτινή.
[ul][li]Το Αenima δεν καμια σχεση με το punk.
[/li][li]Το Stinkfist δεν εχει καμια σχεση με Rage Against The Machine.
[/li][*]Οι Rage Against The Machine δεν εχουν καμια σχεση με punk.[/ul]
[/li]
:thumbup:
ακου ρεφραιν stinkfist.αμα δεν ειναι αντιγραφη R.A.T.M tote…
Μμμ… Ήταν η φορά υπ’ αριθμόν Χ ~ 10^4 (:p) που το άκουσα και πάλι τίποτα ρε γμτ…
:lol:
edit: Και για να υπάρχει κι ένα επιχείρημα, τα 2 συγκροτήματα ξεκίνησαν σχεδόν ταυτόχρονα (1992-3) την πορεία τους…
ε ενταξει,δεν το ειπα για να πω οτι το κλεψαν αλλα οτι ο ηχος μοιαζει με RATM αρα και σε στυλ.
Κάτι χάνω εγώ… :-k
αμα μιλουσα για αντιγραφη θα ανεφερα και τραγουδι…
Τελευταία απόπειρα, μπας και βγει κάποια άκρη…
Εγώ συμπεραίνω πως εννοείς ότι οι Tool έκλεψαν το refrain του Stinkfist από τους RATM.
Και ως απάντηση παραθέτω πάλι:
[/li]
Ελπίζω να έκλεισε το θέμα…
ακουω το third eye και σκεφτομαι οτι υπαρχει κοσμος που μου συγκρινει τους tool πχ με τους soad…
Μου εκανε τρομερη εντυπωση που δεν βρηκα σχετικο thread…για πειτε λοιπον ποιο απο τα album των ΘΕΩΝ Tool προτιματε…ξεκινω εχοντας ως δεδομενο οτι ολα τους τα αλμπουμ ειναι απο παρα πολυ καλα (Undertow) μεχρι ΘΕΙΚΑ…ολα τα αλλα…χεχε…τεσπα…λετε λοιπον!
10000 days,meta omos erxete to Lateralus
Αgree:)
το 10.000 days ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Album!!Ομως ειναι η αληθεια οτι εκεινο το ατιμο το Lateralus ειναι το κατι παραπανω…και μονο που εχει κομματια οπως…The Grudge, Schism, Patient, Parabola και Lateralus ειναι αρκετα για να σχηματισουν ενα απο τα καλυτερα αλμπουμ του ιδιωματος και οχι μονο!!!
:blow: :blow: :blow: :blow: :blow:
το topic ειναι ανουσιο, δεν μπoρεις να συγκρινεις το aenema με το lateralus!!!