μαλλον aenema …αλλα γενικα δυσκολο πολ !
Η επιδερμική σχέση με τους tool αυτά έχει. Κακό πράγμα το hype την σήμερον ημέρα.
Επίσης είναι ÆNIMA και όχι AENEMA.
Lateralus, κυριως επειδη το εχω ακουσει πολυ περισσοτερες φορες απο ολα τα υπολοιπα και εχω ταυτιστει σε μεγαλο βαθμο με τη μουσικη. Αν και τελευταια το Aenima κερδιζει συνεχως ποντους. Επισης, το 10.000 Days αν και αρχικα το βρηκα απλως καλο, με συνεχεις ακροασεις και κυριως με το τελευταιο live το εκτιμω ολο και περισσοτερο…
Προς το παρον παντως το Lateralus ειναι κορυφη…
Όλα μ’αρέσουν το ίδιο, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο… αλλά για συναισθηματικούς λόγους (ήταν το 1ο που άκουσα) θα έλεγα το 10.000 Days…
για μενα τα καλυτερα τους ειναι το ÆNIMA (που λεει και ο dying freedom) και το lateralus!!
το καθενα εχει την χαρη του!!!δηλαδη και τα δυο 10αρια ειναι,απλα διαφερουν στο ποσους τονους παιρνει το καθενα!!!
μεχρι προσφατα ημουν υπερ του lateralus!!!αλλα αρχιζα να βαζω ολο και περισσοτερο το ÆNIMA και συνειδητοποιησα οτι γαμαει τρελα!!!
και παρατηρησα επισης οτι παρα πολλα πραγματα απο τα 2 επομενα αλμπουμ τους εχουν ηδη παιχτει εκει!!
ιδιαιτερα το τελευταιο ρε παιδια,εχει ενα φοβερο επιπεδο (επειδη ειναι οι tool),αλλα ωρες ωρες θυμιζει απομειναρια του lateralus!!!
τεσπα
ÆNIMA λοιπον!!
Aenima…Το μονο τους που μ’αρεσει πολυ! Το 10000 για πολλες αυπνιες.
Aenima…Πρωτοποριακός και φοβερά επιδραστικός δίσκος…
Άκου φίλε σορτσάκια.
Το Ænima είναι δυσνόητος δίσκος. Πολύ κλειστοφοβικός, απότομος, αχώνευτος. Δυσκοίλιος αν θες. Είναι ένα διαμάντι. Κάτι αριστουργηματικό και μνημειώδες. Είναι Τέχνη.
Το Lateralus είναι πιο ανοιχτό σε αλλόθρησκους. Ακούγεται από ανθρώπους που δεν έχουν επαφή με Tool. Κρύβει άπειρα μυστικά, είναι πολύ πολύπλοκο και είναι το άλμπουμ που μπορείς να μελετάς χρόνια. Και πάλι δε θα το καταλάβεις στο έπακρο. Δεν γίνεται. Είναι το πρώτο άλμπουμ των Tool που άκουσα και δεν έχω ξεπεράσει το σοκ ακόμα.
Το 10,000 είναι ο δίσκος που σχεδόν όλα τα άλλα συγκροτήματα, θα έκοβαν κάποιο μέλος του σώματός τους για να κυκλοφορήσει κάτω από το όνομα τους. Για τους Tool είναι απλά μέτριο. Και είναι πολύ άδικη η σύγκρισή του με τις δύο προηγούμενες δουλειές του σχήματος, το υποβαθμίζουν πολύ. Σαν άλμπουμ είναι πάρα πολύ καλό, φυσικά.
Εν κατακλείδι, Latelarus.
Lateralus για μένα… Το πρώτο που άκουσα. Απλά αψεγάδιαστο. Υπέρτατη παραγωγή. Υπέρτατο βάθος.
Aenima ένα τσακ πάνω απο τα υπόλοιπα πιστεύω.
κανενα:p
Aenima.
Αενιμα στο ανετο. Μαχη για το νο.2 που τελικα την κερδιζει το 10,000 μερες, για καθαρα συναισθηματικους/ προσωπικους λογους…
Ti να διαλέξω Aenima ή Lateralus. Μάλλον Lateralus επειδή έχει το αγαπημένο μου κομμάτι το Reflection.
Lateralus, το πρώτο που άκουσα. Ακόμα και τώρα μου αρέσει περισσότερο απο τα άλλα.
Και τα 3 έχουν απο μια πρωτιά πιστεύω. (το undertow δεν το βαζω μέσα, καλό αλλα δεν φτάνει τα άλλα με την καμία)
Το Ænima είναι σίγουρα ο πιο επιδραστικός και σημαντικός δίσκος τους.
Το Lateralus o καλύτερος (οκ, οι περισσότεροι με αυτό τους μάθαμε…τους εδρέωσε σαν τοπ όνομα)
Και το 10.000 days έχει τον καλύτερο ήχο και παραγωγή που έχει εμφανιστεί στις μέρες μας.
Εύχομαι το επόμενο να γονατίσει οτι έχουν κάνει μέχρι τώρα…
Επισης το Lateralus παραμενει ακομα το αγαπημενο μου γιατι σε αυτο κυριαρχουν οι δυναμικες στα τυμπανα/κρουστα του (κυριολεκτικα) τεραστιου αυτου drummer που λεγεται Danny Carrey…
ψήφισα 10000days, παρότι σαν σύνολο το lateralus μαρέσει περισσότερο…το ψήφισα όμως γιατί με αγγίζουν πολύ οι στίχοι του wings for mary pt1,pt2 και την ιστορια που κρύβεται από πίσω από αυτά τα τραγούδια…όπως και τα riff του jambi και vicarius…
καλα ρε παιδια το undertow ουτε μια ψηφο…[-X [-X
εγω θα ψηφισω το undertow μονο και μονο απο αντιδραση γιατι δεν εχει νοημα η συγκριση του aenima και του lateralus (που ειναι μακραν τα δυο καλυτερα:wink: )
συμφωνω με τα ΧΙΛΙΑ!!!ΜΕ ΤΑ 1000 ΛΕΜΕ!!!
ΕΓΙΝΕΣ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΧΡΗΣΤΗΣ!!!
βασικος λογος που μου αρεσει τοσο…εννοειται (για να προλαβω μαλακο-σχολια) οτι τα κομματια ειναι θεικα ουτως η αλλως!!!
DANNY CAREY!!!:bow2: :bow2: :bow2: :respect: :respect: :respect: :band:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=1853&highlight=tool
μερικές παλιότερες απόψεις-συζήτηση…
Συνεχίζω να ψηφίζω Lateralus. Στο Ænima έκαναν το πρώτο πολύ μεγάλο βήμα. Στο Lateralus έκαναν αυτό το λίγο που έλειπε για να με κάνουν πλέον να πω ότι είναι τέλειοι. Το 10,000 days μου αρέσει αρκετά (ειδικά το πρώτο μισό του δίσκου και όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο), αλλά ακόμα πιστεύω ότι δε φτάνει τα στάνταρ των άλλων 2 δίσκων. Όπως και να έχει, είναι δίσκος Tool. Δηλαδή πάντα συναρπαστικός και ένα καινούργιο ταξίδι στην καινοτομία