Tool

συμφωνω απολυτα…αν και το 10.000 days εγω θα το εβαζα ακομη πιο ψηλα απο οτι εσυ!!TOOL και τα μυαλα στα καγκελα!!!:smiley:

aenima

συγνωμη,και στην τελικη ολα ειναι υποκειμενικα, αλλα δεν μπορω να θεωρησω οτι καποιος που ψηφιζει κατι περαν του aenima (αντε ισως και του undertow η του salival) εχει ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ τι εστι tool

το κατανοησει το βαζω σε κεφαλaια για να τονισω την εννοια του ρηματος

επισης μην ψαρωνετε με lateralus αν και κατανοω οτι ειναι το αλμπουμ με το οποιο τσιμπανε οι μεταλλαδες

και για να τελειωνουμε αμα μου βρειτε στο lateralus κομματια σαν τα pushit/3rd eye/eulogy ελατε να με γαμησετε…

επισης κανεις εδω μεσα δεν αναφερε το salival το οποιο ειναι υπερδισκαρα

αλλα οπως ειπα πολλοι ακουνε tool,αρκετοι τους υμνουνε αλλα λιγοι τους εχουν κατανοησει

Όλα τους είναι δισκάρες. Η απόλυτη κορυφή όμως είναι το Lateralus. Στα 10 αγαπημένα μου album γενικά. Είναι τόσο τέλειος αυτός ο δίσκος που ώρες ώρες νομίζω τον έφτιαξαν εξωγήινοι. Σε όλη τη διάρκειά του δεν υπάρχει ούτε μια στιγμή που δεν είναι μαγική. ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

@ awake
μην υποτιμάς την αμεσότητα ενός δίσκου. Δεν είναι λίγο πράγμα και καθόλου εύκολο να επιτευχθεί… Φοβερές ιδέες έχουν και άλλοι δίσκοι και άλλα συγκροτήματα (όπως προείπα για μένα το Ænima δεν απέχει από το Lateralus τόσο πολύ), αλλά το θέμα είναι να μπορείς να το μεταδώσεις αυτό που θες και στον ακροατή.

ωπα ρε φιλε.
τι παει να πει κατανοησει??
υπαρχει καπου βιβλιο με οδηγιες???
εγω μπορει να παρω απο ενα κομματι τους,οτι μιλανε για εξωγηινους και συ οτι μιλανε για παιδεραστια!
σε περιπτωση που δεν υπαρχει δηλωση της μπαντας,για το τι μιλαει το συγκεκριμενο κομματι,ο καθενας μπορει να κανει την δικια του εκτιμηση.και το ιδιο συμβαινει και με την μουσικη τους!
εσυ μπορει να βρισκεις μοναδικη τη μουσικη του aenima και ενας αλλος μπορει να βρισκει ενα κλικ παραπανω το lateralus!
και κακα τα ψεματα το καθενα εχει τα δικα του χαρακτηριστικα.
πχ το aenima εχει κομματια που καταλαβαινεις για τι μιλανε στιχουργικα.ενω στο lateralus ολοι του οι στιχοι σε βαζουν στο τριπακι να ψαξεις τι εννοει!
ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω!
αυτα!
και οι δυο δισκαρες ειναι!
και γω γερνω προς το aenima!
καθε φορα που το ακουω,βρισκω πραγματα που με τρελαινουν!!

To AEnima einai gia mena o kalyteros diskos twn Tool. To Lateralus einai ypertato ki ayto, alla einai to album pou tous ekane gnwstous se ena pio eyry koino. Akribws epeidh einai to album pou oi perissoteroi akousane prwto, kerdizei kiolas se ayto to poll (kai se ola ta antistoixa) kata th gnwmh mou.

Που και ποτε?

Επειδη εγω εχω βρει, θα ρχομουν αλλα δεν ειμαι gay…

Tελικά τον γάμησε κανένας;

Kι εγω θα ερχομουν…για την παρτη του θα γινομουν και Bi-sexual:p

ειστε αστειατορες βλεπω αυτο ειναι καλο

δεν πειραζει

εδω υπαρχει κοσμος που θεωρει τους system of a down > tool

στο διλημμα aenima> lateralus θα κολλησουμε ??

απλα περιεργος

ποιο κομματι στο lateralus ειναι ισαξιο των 3rd eye/pushit ?

ετσι για να γελασουμε λιγο ακομα βρε αδερφια…

Το παμε! Παλι?
Ας το ξαναπουμε λοιπον:

[size=“3”]Ο awake εχει κατανοησει τους Tool!
Τρια ζητω για τον awake παρακαλω![/size]

Kαλά φίλε Awake είσαι ανεκδιήγητος…

[SIZE=“6”]ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ[/SIZE]

Πραγματικά, τώρα θες να σου πούμε τραγούδια από το Lateralus. Πες μας μόνο ότι κάνεις πλάκα, αυτό μόνο ΤΕΛΟΣ

φιλε chris νομιζω οτι η ευφυια σου ειναι για πιο δημιουργικο δουλεμα…εισαι απο τα πιο ξυπνια ατομα εδω μεσα και δεν θελω να τσιτωνεις…οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχουμε να χωρισουμε και τιποτα…γι’αυτο και λεω ‘αν βρειτε κομματι ελατε να με γαμισετε’…θετικη υπερβολη για να γινεται κουβεντα

ειναι το ιδιο πραγμα με τους rush…προσωπικα τους βαριεμαι αλλα αν ερ8ει καποιος και μου πει ειναι θεοι θα του πω πασο

ολα ειναι θεμα προσωπικης πραγματικοτητας

φιλε cynic δες το σχολιο για τον chris

δεν κοντραρω κανεναν απλα κανουμε κουβεντα

οποτε μην τσιτωνετε

καθεις με το reality tunnel του

και τωρα βγαλτε το lateralus απο το cd σας και βαλτε το aenima αχαχαχαχα

Δεν τσιτωνω, απλα παραπαει σε 3-4 ποστ ξερωγω να προσπαθεις να πεισεις οτι οποιος κατανοει τους Tool “πρεπει” να θεωρει καλυτερο Tool δισκο το Aenima. Στο κατω κατω ο τιτλος λεει favourite οχι best…

Να σου πω την αληθεια δεν εχω κατσει καν να ψαξω ποιος ειναι ο “καλυτερος” απο τους δυο. Γνωρισα τους Tool με το Lateralus οπως και πολυς κοσμος, εδω εχεις δικιο. Εννοειται ομως οτι εχω λιωσει και το Aenima και το 10000 Days και λιγοτερο τα υπολοιπα. Η γνωμη μου ειναι οτι το Aenima ειναι σαφως πιο πρωτοποριακο απο το Lateralus. Και ναι εχει κομματαρες μεσα. Ενα κι ενα. Αγαπημενα μου Eulogy και 3rd. Ισως το Lateralus να μην εχει τετοια κομματια που λες με τετοια απορια “τι καμανε τωρα εδω τα παλικαρια?”. Το Lateralus ομως εχει μια συνοχη, σαν κατι να συνδεει τα κομματια το ενα με το αλλο ωστε να “ρεουν” απο την αρχη του Grudge μεχρι το τελος του Triad. Σαν να υπαρχει κοινο μουσικο concept απο πισω τους, πραγμα που βγαζει μια πιο δυνατη και υποβλητικη ατμοσφαιρα…

Οποτε το οτι τον θεωρω αγαπημενο μου δεν εχει να κανει με τον πιο πιασαρικο χαρακτηρα του…

Ασε που το σκορ ειναι 12-14, οχι ασχημο το αποτελεσμα για το Aenima. :wink:

Lateralus.
Η αλήθεια είναι πως είναι λίγο άκυρο καθώς ειδικά lateralus kai aenima είναι πολύ κοντά, αλλά εμένα το lateralus μου κάνει κάτι στιχουργικά (γιατί σε όλα τα άλλα επίπεδα δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω, χωρίς να εννοώ ότι το aenima είναι κατώτερο στιχουργικα)
overthinking, overanalyzing seperates the body from the mind…
Πάντως όλα τα cd των τους πέρα από τα άλλα δύο είναι γαμάτα. Και το κακό με τα live τους (τουλάχιστον τα δύο στην Ελλάδα, για το εξωτερικό δεν ξέρω) είναι ότι έχουν πολύ λίγο undertow. Μόλις ένα κομμάτι…
Και άμα το ιφριτ θεωρεί μέτριο το τεν θάουζεντ για τους tool, τότε να το χρησιμοποιεί σαν ποτηροβάση (δεν ξέρω πως τις λένε τις μαλακίες που βάζουν κάτω από τα ποτήρια), καθώς δεν έχει καταλάβει το cd. :smiley: :smiley:

Πάντως ναι, πιστεύω ότι το 10000 days είναι πολύ υποτιμημένο από τους “παλιούς” toolheads.

Και ουτε καν 4/4

Ο ελιτισμος βλαπτει σοβαρα την υγεια…

O τύπος είναι θεός λέμε. Τσέκαρε οπωσδήποτε το βιντεάκι που παίζει το lateralus

Προσκυνάμε ταπεινά. Ελιτισμός. Προώθηση από τα μήντια.

δεν είναι αυτό το γούστο σας. Είστε πρόβατα των media που δεν είναι αντικειμενικά γιατί δε συμφωνεί με αυτά ο Karja…