Tool

χατζημεταλ αλερτ :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Έτσι όπως κλείνει το άρθρο καταλήγουν όλες μου οι συζητήσεις για μοντέρνες μπάντες με πιο παραδοσιακούς τύπους

-Είναι διαφορετικοί οι Tool
-Ναι είναι αλλά δεν πιάνουν μια στους maiden

λες και τους σύγκρινε κανένας…

4 Likes

O Μπομπ είχε ανεβάσει στάτους ότι μας ψεκάζουν με φωτογραφίες από το μπαλκόνι του, μέχρι να του πουν ότι εκεί πιο δίπλα είχε αεροπορικές επιδείξεις εκείνη τη μέρα, το ότι δε θυμάται μελωδίες φωνητικών από το Lateralus είναι σχεδον λογικό :joy:

7 Likes

χαχαχαχα κλαιω!!!

λοιπον κανενας δισκος δεν ειναι καλος απο το 1988 και μετα γιατι κανενα δεν συγκρινεται με το 7th son!

ρε κοιτα λογικη ο τυπος! :joy: :joy: :joy:

2 Likes

πω πω,δε το θυμομουν αυτο.παρανοια

6 Likes
4 Likes

Ναι, τι?

3 Likes

Γίνεται 60 ετών και γιορτάζει με συναυλίες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Πακέτο A complete circle - Puscifer - Primus.
Όλοι μαζί πάνω στη σκηνή.
Ο Θεός θα διχοτομηθεί.
Εγώ ελπίζω να πιάσω το τζόκερ :black_joker:.

5 Likes
2 Likes

Ίσως η καλύτερη διασκευή που έχω ακούσει σε κομμάτι των tool( γίνεται μάχη με τούς Γιαπωνέζους στο lateralus για το no1)

5 Likes

Tool live 13/06/2024 Budapest

Αυτή ήταν η συναυλία που θα έβλεπα φέτος. Η Βουδαπέστη είναι το οικονομικότερο μέρος που μπορούσα να τους δω, οπότε το αποφάσισα.
Στις 7:30 ακριβώς οι Night Verses έκαναν την εμφάνιση τους στη σκηνή. Progressive metal, δίχως στίχους, γενικά ότι ακούσαμε στο τελευταίο πολύ καλό άλμπουμ τους. Έπαιξαν μισή ώρα περίπου.Δεν τους έδωσα την προσοχή που άξιζαν δυστυχώς.

Στις 8:20 τα φώτα χαμήλωσαν και Jambi. 17 χρόνια μετά την τελευταία τους συναυλία συναυλία στην Ελλάδα, ίδιο εναρκτήριο κομμάτι. Ο ήχος ο καλύτερος που έχω ακούσει ποτέ, οι γιγάντιες οθόνες πίσω τους σε μεταφέρουν σε άλλη διάσταση. Ο Maynard σπέρνει. Μοναδικό ψεγάδι όλοι γύρω μου κάθονται σα να βλέπουν θεατρική παράσταση, εγώ όρθιος χτυπιεμαι σα να παρακολουθώ την τελευταία μου συναυλία. Συνέχεια με το Fear inoculum ,σε συνδιασμό με τα visual που μας μεταφέρουν σε έναν κόκκινο πλανήτη με νερό στην επιφάνεια του και ένα τρομερό φινάλε.

Στο Rosetta stoned που ακολούθησε αποφάσισα να αλλάξω θέση μιας και όλοι κάθονταν,
αλλα ευτυχώς στην τελευταία σειρά υπήρχε μια θεση κενή(δεν σε άφηναν να κάτσεις σε διάδρομο ή σκαλιά)να ξεβιδωθω με την ησυχία μου, ανάμεσα στα πολύχρωμα λέιζερ που γεμίζουν το γήπεδο.
Συνέχεια με το Pneuma όπου ανάγκασαν όλο το γήπεδο να σηκωθεί όρθιο σε μια εκτέλεση που στο τελευταίο riff ,σε συνδιασμό με την τεράστια άμορφη ανθρώπινη μάζα που εμφανίζονταν , ίσως το highlight της βραδιάς.
Βουτιά στο παρελθόν με intolerance για ατελείωτο χτύπημα.
Συνέχεια με το καλύτερο κομμάτι ,για μένα ,απ’ το τελευταίο άλμπουμ Descending , στο οποίο έχουν δυστυχώς προσθέσει επιπλέον φωνητικά στο τέλος.Κατι με χάλασε.
Επόμενο το Schism, κλασσικά το ίδιο δεν λείπει ποτέ, και αμέσως μετά το The Grudge, το οποίο ανάγκασε το πιο ξενερωτο κοινό που έχω δει ποτέ να σηκωθεί για δεύτερη φορά. Εξωπραγματική εκτέλεση.
12 λεπτά διάλειμμα. Το γήπεδο άδειασε και ξαναγέμισε αμέσως.
Και chocolate chip trip , o Danny Carey σε ρεσιτάλ που μετά από κάνα 7λεπτο οδηγεί στο Flood εν μέσω κομφετι!!!. Έχω περάσει σε άλλη διάσταση.
Συνέχεια με το καταπληκτικό Invincible κάπου στην εποχή που κάποιοι έχτιζαν πυραμίδες.
Στο φινάλε ο Maynard αφού μας επανέφερε στη σωστή διάσταση, είπε ότι τώρα όσοι θέλουν να βγάλουν φωτό μπορούν να το κάνουν. Και μας πέταξε κι ένα Stinkfist να έχουμε να τον θυμόμαστε, στο οποίο εκατοντάδες πράσινα λέιζερ γέμισαν το την αρένα, σα να αποχωρούσε κάποιο διαστημόπλοιο, ίσως να ήταν κι έτσι .
Η απόδοση της μπάντας σε συνδιασμό με τη φωνή του Maynard , κάτι δεν είναι ανθρώπινο.

Υ.Γ Αν έβγαζες κινητό να βγάλεις φωτό σε πέταγαν έξω δίχως προειδοποίηση. 3 άτομα πέταξαν εξω μπροστά μου. Ένας πήγε να κάνει τσαμπούκα και μαζεύτηκαν 3 και τον σημάδευαν με φακούς και τον έβγαλαν με το ζόρι. Ήταν και στην αρχή ο καημένος.
Υ.Γ 2 Αν ήταν η τελευταία μου συναυλία ας ήταν αυτή.

14 Likes

Ωραιες μνημες ξυπνησες. Τους ειδα εκει τον Μαϊο του '22. Πραγματι ξενερωτο κοινο, ημουν εξεδρα και απορω πώς σε αφησαν να εισαι ορθιος. Εμενα μου εβαζαν χερι επειδη δεν καθομουν στην πλατη της καρεκλας και δεν εβλεπαν. Τσακωθηκα με εναν και στα @@ απο εκει κι επειτα.

Ωραια φωτο η πρωτη, καταλαβαινω οτι αλλαξαν το σετλιστ. Περασε απο το μυαλο μου για ενα λεπτο να εκανα ενα ταξιδι για να τους δω, αλλα επειτα το διεγραψα. Ηδη φετος εχω κανει αρκετα ταξιδια, δεν μας παιρνει.

7 Likes

Τους είδα και εγώ Στοκχόλμη στις 25 Ιουνίου. Ότι λέει ο φίλος για Βουδαπέστη, ακριβώς. Τιτάνες, έχουν ξεφύγει σε άλλο επίπεδο. Top στιγμή και εγώ θεωρώ το Pneuma, το Fear Inoculum πραγματικά είναι grower όσο δεν πάει. Φοβερή πόλη επίσης η Στοκχόλμη.

Η τελευταία photo είναι φεύγοντας, 23:00 το “βράδυ”

12 Likes

Ισως επρεπε να κανονισω και φετος. Το 2022 στην Κρακοβιαρα μου εδειξαν γιατι τους εχω τοσο ψηλα.

Επισης, καλα σας γαμαει ο Μεηναρντ με τα κινητα :sunglasses:, να αγιασει ο ανθρωπος!

7 Likes